Дупка до дупка, в момента – локва! Добре дошли в "Обеля"

Читател сигнализира за лошото състояние на улици в района
Обновена: 12 фев 2019 15:13 | 12 фев 2019 15:02, Красимир Ангелов
53

Снимка: Читател

Множество огромни дупки по улиците тормозят жителите на столичните ж.к. "Обеля 1",  ж.к "Обеля 2" и "Обеля", сигнализира читател на Dnes.bg.

По думите му от години в района не се прави нищо за решаване на проблема, освен от време на време да се запълват некачествено дупки.

"В момента районът е като разкопана нива с множество дупки, някои от които с дълбочина 15 см. Наясно съм, че в този сезон, поради ниските температури, не е подходящо да се извършват подобни дейности, но защо администрацията не е възложила ремонта на фирмата, с която има сключен договор за асфалтиране още през есента, преди започване на зимния сезон", пита в писмото си читателят.

Той отбелязва, че улиците стоят разбити още от лятото, а сега след студа и солта, дупките стават все по-големи.

"Улица "Обелски могили" е невъзможна вече за движение и на автомобили, и на пешеходци. В края на улицата, където започват ромските къщи, няма  изградени тротоари, дъждоприемни шахти и уличното платно е цялото разкопано. Многократно сме сигнализирали на районната администрация, също така и на Столична община, но без резултат. При проливни дъждове водата влиза в дворовете на хората, улицата става непроходима и като езеро", пише читателят и пита в заключение:

"Тук е момента да попитам вас: В кой век живеем, че толкова години този проблем не се решава?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да минете с един апарат и покрай нас :) Писах молби, жалби, фермани...врата в пустиня. На никои не му пука...нали вече са си вдигнали блоковете и са си взели парите под масата всичко от общината. Инфраструктура и градини не ни трябват...трябват ни блокове! Леле колко ме е яд само
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов: Въпреки фалшивите новини на БСП, държавата е стабилна, а резултатите са видими!
22
2
 
7
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Всеки ден ми се налага да минавам от там. Ужасен ужас !Кметът на района се казва Младен Младенов и е от ГЕРБ трети мандат! И не е само това - от три години се молим да асфалтира 20 метра от пешеходната пътека до първата улица и не се прави нищо.Алоооооооооуууууу! Младенов самосезирай се бе. Поне този участък на снимката оправете, че се изпотрепаха хората. Бързо !
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе при вас няма мангизи за присвояване. Виж на Графа от там си делнахме наколко десетки милиона. А при вас си трябва работа и всичките пари ще отидат за асвалт. А на нас това не ни харесва нямали нещо за делкане зарежи.
20
3
 
11
 
! Отговори
видими резултати преди 5 години
Добре де, защо да не бъде направена проверка на строителството на пътища??? Ако всичко е наред и прозрачно, от какво се плашат управляващите??? Много мощно скочиха, като ужилени, срещу независима външна експертиза на магистралите!!! ЗАЩО СЕ ПЛАШИТЕ, ГОСПОДА ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ????
19
1
 
10
 
! Отговори
Сийка преди 5 години
То пък в Младост 1, щото е много по-различно...
18
3
 
12
 
! Отговори
видими резултати преди 5 години
В цялата страна няма един оправен път! Похарчени са МИЛИАРДИ!!! КЪДЕ БЕ???!!!
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СПОКОЙНО, БЕ, ХОРА! АКО Я РЕМОНТИРАТ ЩЕ Е ОЩЕ ПО - ЗЛЕ.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ли е прочутата улица Бойко Борисов в най-доброто място за живеене в България?
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Путин е виновен, извинете четох предишната статия.Нищо, то и за тази статия важи.Русия ограбва България с милиарди годишно чрез, Лукойл, Булгаргаз, Нефтохим, Булгартабак, ТЕЦ Варна, който е на руския агент Доган, американските ТЕЦ, които същност са руски офшорки.КТБ беше клон на руската ВТБ.Дадохме милиарди заради Белене.Та така е, Путин е виновен!
14
1
 
8
 
! Отговори
zzz преди 5 години
А ние в Овча Купел и улици нямаме ...
13
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно гледам снимки от Русия.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле от тези снимки ме побиват тръпки, как може живо същество да живее на такова място.
11
3
 
15
 
! Отговори
Цвента Ц преди 5 години
Фандъка и гроб се грижат само за определени места, тоест където те самите имат изгода(сигурно лична) иначе не ги разбирам защо квартали са изоставени на съдбата. Не бих гласувал за тях повече.
10
2
 
16
 
! Отговори
Капитана преди 5 години
Не се блъскай, по-полека спокойно, кораба потъва!!! вода ще има за всички.
9
5
 
4
 
! Отговори
Онзи преди 5 години
Проблема е в глобалното затопляне, но гледайте от хубава му страна, сега безработните наркоманчета могат да си запълват времето ловейки попови лъжички.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за развъждане на каракуда.
7
3
 
17
 
! Отговори
Я преди 5 години
Това си е така от 1990г. Просто гето-1 "Обеля-1" или някогашния край на света сега е леко презастроен зареди преплитащия се метро лъч в двете посоки и крайната дупка на софия става по-пикантна
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше само Обеля... Още се надяваме на предизборното обещание на кметичката "Навлизаме в крайните квартали". А, може би е решила, да си го запази за предстоящите избори? Добре е направила, ние и вярваме безрезервно.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прелеза на влака не е ремонтиран точно 45години ! - живял съм там и тогава беше зле а сега е направо УЖАС.45 години НИЩО ! - е те това е развитие.А пък за Северозападна България ако почна да пиша ще ми трябват години !