Шофьорът на тролея от инцидента на "Гешов" – трезвен

Водачът е тестван за алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни
12 фев 2019 11:45,
14
Шофьорът на тролея от инцидента на "Гешов" – трезвен
Снимка: архив, Булфото

Водачът на тролейбуса, участвал в инцидента със загиналия възрастен мъж на бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов“, е с отрицателни проби за алкохол и наркотици, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден в 19.20 часа вчера.

Още по темата

 
По информация на МВР загиналият е пътувал с тролейбус, който се е движел по линия №2, на спирка е тръгнал да слиза, но шофьорът на превозното средство не е изчакал.

На място веднага е извикана линейка, медиците обаче само констатирали смъртта на мъжа.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват всички факти и обстоятелства по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той ще е някой престарял столичанин шесто поколение от шоплука.
11
3
 
2
 
! Отговори
Наследниците преди 5 години
На картофопроизводители и на "офчери"мислят,че карат картофи !Щом се кача на тролея,все ми става ея-ея!
10
1
 
14
 
! Отговори
Хах преди 5 години
Случаят не е много ясен. Но пътувам редовно по линия 2 и 9 и многократно се е случвало рязко ускорение или рязко спиране и хората вътре да залитат и дори да падат.
9
1
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
До АнонимеН 4 Няма значение дали е затоврена врата, като стане белята...На времето в моето село камион с ремарке - последната гума на ремаркето сгази човек. Шофьорът си полежа на топло. Та искам да кажа, като стане белята....
8
17
 
1
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 5 години
Крайно време е да заменим шофьорите с компютри!!!IBM има такъв софтуер и може да го направи , но Тиквон няма да се съгласи.
7
24
 
18
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Абе лаладжии, какво трябва да означава "шофьорът не е изчакал"? Колко време трябва да чака някой, който не знае къде се намира, да благоволи, да слезе от тролея? Очвидно е, че дядката, прекалено късно се е сетил, че трябва да слиза. Вероятно се е борил и със затварящите се вече врати, както често се случва.
6
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро и градски шофьори няма да има в София! Срещу мизерно заплащане те правят разохав по цял ден...
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това напъване за гонене на разписанието този случай няма да е последният. По бай тошово време също гонехме разписание но имахме толеранс във времето. По онова недоносено соц време тролейбусите и трамваите се движеха препълнени. По някой път се случваще че неможех да затворя врата на тролейбуса и карах на отворена задна врата. Но до инциденти не се стигаше щото народа беше печен. Сега ако някой тръгне с отворена врата ще ги изръси като круши. Кой пиян кой надрусан на такива доверие да нямаш.
4
6
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АКО ВРАТИТЕ СА БИЛИ ЗАТВОРЕНИ НЯМА ВИНА! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ГО Е ХВАНАЛ ЗА ГЛАВАТА ИЛИ КРАКА И ГО Е ВЛАЧИЛ ИЛИ ГО Е ЩРАКНАЛ ЗА МАНТОТО И СЕ Е ОЗОВАЛ ПОД ГУМИТЕ!АКО Е ПОТЕГЛИЛ С ОТВОРЕНИ ВРАТИ ТОГАВА ИМА ВИНА!
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Московски всички знаят, че е пияница ама за него няма присъда.
2
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Министърът дето уби детето си фиркан ли е бил не се разбра. Този човек обаче го подложили на 1000 проби, а не е убил никой.
1
27
 
11
 
! Отговори
аз преди 5 години
Бързал е да пие ракия и да гледа шуто на Слави и затова е затворил бързо вратите. После да коментира цяла вече как руснаците са изнесли от България 32 тона злато и как сме под руско робство, а колко добре е било при султана.