За честването на Левски: Преминаваме през 3 пункта

Столична община с подробности относно тържествата на 19 февруари
15 фев 2019 20:11, Красимир Ангелов
17
За честването на Левски: Преминаваме през 3 пункта
Снимка: Dnes.bg архив

Желаещите да присъстват на възпоменателната церемония в София по случай 146 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски ще бъдат пропускани през три пункта, съобщиха от Столична община.

Те ще бъдат разположени на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул. "Оборище", на бул. "Дондуков" и бул. "Васил Левски" и на бул. "Янко Сакъзов" и ул. "Панайот Волов".

Възпоменателната церемония ще започне в 18.00 ч. на 19 февруари пред паметника на Васил Левски. Цветя пред паметника на Апостола ще могат да бъдат поднасяни до 17.00 ч. и след приключване на официалната церемония, с изключение на часовия диапазон 15.00- 16.00 ч.

Забранява се внасянето на огнестрелно или хладно оръжие, както и на други предмети, предназначението или употребата на които би застрашило обществения ред, живота и здравето на присъстващите.

Освен това се забранява и посещението на лица в явно нетрезво или неадекватно състояние, както и ползването на предмети, предизвикващи силен шум. Проверки ще се извършват и за експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани заради невъзможността на място да бъде организирано съхраняването им.

Компетентните органи ще наложат забрана за използването на безпилотни летателни апарати (дронове) между 17.30 и 19.00 ч., в района на церемонията заради съществуващите рискове от нежелани инциденти за всички присъстващи, отчитат от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
RPG преди 5 години
На всички онези които не се покланят пред "детеубиеца" да им напомня да се кланят пред онези които навремето са изнасилвани и убивали бременни бг майки и деца и са отнемали деца за еничари. Толкоз относно "справедливея и праведен" султанат. И да не забравите 30-те си сребърника. Анадъмо!
5
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kво да му чествам на тоя? Да храня омраза в собствената си държава ли?
4
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 1ДЕТЕ СИ ТИ!!!ДАНГАЛАКА Е БИЛ ПО-ЕДЪР ОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ПОНЕ НА 18 ГОДИНИ! НА ВОЙНА КОСВЕНИ ЖЕРТВИ ВИНАГИ ИМА!!!ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА СЕ КРИЯТ ЗАД ЖЕНИ И ДЕЦА ЗА ДА НЕ ГИ УБИВАТ ПОЛЗВАТ ГИ ЗА ЩИТ!УБИТИЯ РАТАЙ ПЪРВИ НАПАД ВАСИЛ ЛЕВСКИ И Е ИСКАЛ ДА ГО УБИЕ ! ЧИСТА САМОЗАЩИТА!
3
0
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЗАЩО СЕ ЧЕСТВА СМЪРТТА МУ!ЗА ГЕРОИТЕ НЕ БИ ЛИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЧЕСТВА ОТ РОЖДЕНИЕТО ИМ!
2
2
 
8
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ПОДЗАГЛАВИЕ-"Столичната община с подробности относно ТЪРЖЕСТВАТА на 19 февруари"Значи, за Столична община Денят в който е обесен Васил Левски е повод за ТЪРЖЕСТВА.Според Тълковния речник "тържество" е "голямо празнуване в чест на събитие, на бляскав успех"Е, какво "празнуваме" на това "тържество"?
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общината и управляващите не ги ли е срам да честват Левски? Той се обръща в гроба.