Каракачанов към ДПС: Държите циганите като заложници

Обещахте им безплатен ток, възпитахте ги в липса на родолюбие, категоричен патриотът
18 фев 2019 14:30,
83
Каракачанов към ДПС: Държите циганите като заложници
Снимка: архив "Булфото"

Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, взе отношение по повод думите на депутатa от ДПС Йордан Цонев за масовия бой в Кюстендил, завършил с множество ранени и един убит.

Още по темата

"Днес депутатът от ДПС г-н Йордан Цонев след поредното шокиращо и дръзко убийство в Кюстендил на невинен българин, станал жертва на циганската престъпност, си позволи да говори, че "ВМРО се възползва и етнизира проблема".

ВМРО повече от 10 години предупреждава, че ДПС са тези, които от началото на прехода затвърждават модела на циганските гета, за да се възползват електорално от този порочен модел.

ВМРО повече от 10 години предупреждава, че ДПС са тези, които превръщат едно огромно мнозинство от българските цигани като заложници на своята партия, само за да се възползват от гласовете им.

ВМРО повече от 10 години предупреждава, че ДПС системно насърчават усещането за безнаказаност на престъпниците в циганските кланове и с това спомогнаха и спомагат да се развие такава дръзка престъпност в циганските гета. Тази престъпност тормози и превръща в жертви и много от циганите, като ги кара да просят, да проституират, да продават дрога, да раждат и да продават децата си. ВМРО отдавна предупреждава за вилнееща циганска престъпност, на която стават жертва жени и деца, мъже и възрастни хора от различни етноси.

В последните месеци, въпреки всичките ни предупреждения и опити да предотвратим такова развитие се стигна до серия от дръзки престъпления, като това във Войводиново, както и до дръзки убийства, като това в Русе и в Кюстендил, извършени с нечовешка злоба и жестокост от млади цигани.

Кой възпита манталитет на безнаказаност в съзнанието на тези убийци?

Не го ли възпитаха тези, които им обещаваха ток без пари за сметка на всички останали граждани?

Не го ли възпитаха тези, които държаха натикани в гетата хора така, както робовладелци държат роби?

Не го ли възпитаха тези, които им пееха приспивни песни за права и свободи, но никога не казаха и една дума за отговорност към държавата и за дълг към род и Родина?

ДПС се изгради като комбинация между деспотичен ориенталски пашалък и "розов" европейски либерализъм.

Тази ориенталско-либерална комбинация и днес продължава да прехвърля проблема от болната глава на здравата.

ДПС заедно с цялата кохорта от уж правозащитни организации като Българския хелзинкски комитет и други подобни са сред преките виновници за окаяното състояние на циганския етнос у нас и за етническото напрежение.

Казвал съм го, ще го кажа отново – държавата започва да се руши тогава, когато изчезне чувството за справедливост", категоричен е в становището си Красимир Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 5 години
Щом е твоя човек ду... го барабар.
27
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо се сещате за проблема само когато идват избори , а не започнахте да го решавате още когато дойдохте на власт, става въпрос за човека с големата глава от снимката
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво за думите "държавата започва да се руши тогава, когато изчезне чувството за справедливост",Каракачанов!
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само тец Варна а и 23 милиона бонус студен резерв или там мръсен въздух. За сметка на държавния Марица ТЕЦ.сЪБАРЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА оРЕШАРСКИ ОТ дпс ЗАЩО ЛИ Е БИЛО?
24
9
 
4
 
! Отговори
. преди 5 години
А то е ясно като бял ден, че е агент на службите, който от време на време удобно влиза и след това излиза от затвора. Понякога получава куршум от конкуренцията на други "агенти" под прикритие като престъпници. И се чуди човек, кое е основната им дейност - да бъдат престъпници, а прикритието им е агенти или обратното..*Коментарът е от фейсбук
23
7
 
15
 
! Отговори
До реалист преди 5 години
Абе ВМРО са никой в парламента. Коли и беси, само бащицата на народа, премиера слънце, агент Буда, СиК-аджията с БКп книжка и генерал по заслуги - Бойко Методиев Борисов. Да живее краля на тиквите и още дълги години, ще ви краде(до като е възможно).
22
5
 
10
 
! Отговори
истината е преди 5 години
НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНА СТРАНА. АНТИПРАВОСЛАВНИТЕ ПАТРИОТИ, НАЗНАЧЕНИ ОТ ЗАПАД СА ПАРОДИЯСЕГА ДА НИ Е ЧЕСТИТ АМЕРИКАНСКИЯ АЕЦ-Ф-16. Мощността му е рекордна, нула киловата ток. Русия е виновна.
21
1
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Сега разбрахте ли, защо умни българи, още преди 25 години, избягаха от тук ?!
20
0
 
36
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Скачахте за демокрация -получихте геноцид итиха вътрешна война.
19
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той поне говори за проблема"Кога ще се научим да гледаме не какво се говори, а какво се прави...
18
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След две години като вицепремиер и сигурно 20 в политиката, Каракачанов се събудил тази сутрин и му просветнало. Ти да видиш!
17
4
 
37
 
! Отговори
МОНК преди 5 години
За първи път в кв. Христо Ботев в столицата преди сигурно повече от 15 години ДПС измисли купуването на гласове поне в моя квартал първи те започнаха да подкупват ромите! Знам го защото те не се криеха, и на следващите избори започнаха и другите, но ДПС са създателите на това крими престъпление!
16
4
 
35
 
! Отговори
... преди 5 години
Брех веднъж и на мене да ми хареса какво казва Шкембе Войвода! БРАВО! НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКАТА партия ДПС! ДПС ЕДИНСТВЕНО КРАДЕ това е ДПС! БРАВО КАРАКАЧАНОВ!
15
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов, а до сега ДПС ли ви пречеше да решавате ромския проблем ?И е прав, че няма да го решиш с багери !Багерите решават проблема с бараките, но не и с ромите !Което означава, че правиш пушилка за популизъм !
14
5
 
10
 
! Отговори
ре преди 5 години
Кворумът в парламента се прави от герб плюс бсп и дпс!!!
13
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов е моя човек! БВАВО!
12
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скъп ток, а на бежанци Ес дава по 1000 евро помощ.
11
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко казано Е самата ИСТИНА!!!!!!!
10
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Толкова наивни!Какъв ГЕРБ те гони? Където е компактно население, я виж коя трибуквена партия печели? ББ като кмет първи в България бутна техно гето! Кмета на Ст.Загора от ГЕРБ направи същото! Кмета на Бургас от ГЕРБ започна пръв битката с шумните им веселия! Съветници от БСП и ДПС му се опълчиха! Бат Сали с частото енерго в Самоков от коя партия бе депутат? Евророма на кой бе коалиционен партньор? Орлов мост и Ю.парк защо бе потъмнял на митингите на БСП? Не сме наивни др.Кутев!
9
13
 
13
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Голям ПР за закъсалата патерица патриотите. Ков лае Каракачанов, по гласуването се вижда новата тройна коалиция ГЕРБ, ДПС, ПАтриоти!