От Борисов и Каракачанов до най-малките: Поклон, Апостоле!

Стотици поднесоха цветя пред паметника на Левски в София
19 фев 2019 13:45,
66

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски в столицата по повод 146 години от смъртта на Апостола на свободата.
Още по темата


Премиерът Борисов и Каракачанов отдадоха почит към делото и паметта на великия български революционер, и се снимаха с деца в района на паметника.

През целия ден на паметника ще се стичан столичани, за да изкажат своята признателност към делото на Апостола за свободата на България. Столична община е въвела различни ограничения в движението около паметника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
V преди 5 години
Президента е прав ,но пък медиите наистина не отразиха Левски ,а само ЦСКА ;) Ние си знаем че герб и бсп не струват ,ама може да дават малко и другите .Особено ,ако има не вешисти в редиците за парламент ,а нормални .Вишистите ни докараха до тука .Искам да гласувам за необременени мозъци ,а не за принципа - ,,учи да не работиш,,
37
0
 
7
 
! Отговори
смешно преди 5 години
От Борисов и Каракачанов до най-малките: Поклон......Заглавието е направо убиец. Внушава , че от Борисов и Каракачанов е всичко , да има поклон и някъде в далечината се появява думата Апостол.... Всяко нормално заглавие би трябвало да звучи в обратен ред--Поклон пред Апостола от Борисов до най-малките.....Но, как да се намажеш, подмажеш, подставиш иначе? Ашколсун журналисте!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Борисов и Каракачанов... в историята ....съвместно и мирно съжителство ...владичество ..Кемал и Мюнире ,ятаци на Левски ???? АПОСТОЛЕ ???
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Борисов и Каракачанов... в историята ....съвместно и мирно съжителство ...владичество ..Кемал и Мюнире ,ятаци на Левски ???? АПОСТОЛЕ ???
34
1
 
8
 
! Отговори
Емо преди 5 години
Борисов, Каракачанов и Цветанов не ги слагайте в един материял с Левски. Ако беше жив, в най-добрия случай щеше да ги презира - като гнусни корумпати и дегмагози и предатели.
33
0
 
10
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Той отгоре гледа и наказва. Няма измъкване.
32
16
 
2
 
! Отговори
я гледай... преди 5 години
Левски безпорно е велик , но не е могъл да пее като Шабан.
31
1
 
14
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
А,бе много почитаме Апостола,поднасяме цветя,правим силни изказвания,ама не виждам много хора да му подражават,или поне да са приели нещо от неговите вярвания.Аз лично считам,въз основа на историческите материали за след освобожденския период/с които съм запознат/,че Левски след Освобождението просто е щял да бъде изтикан в ъгъла,ако не и в затвора.За Ботев -също.Съдбата на кап.Петко войвода е показателна,както и съдбата на хаджи Иванчо Пенчович -депутат и член на Върховния съд!?
30
5
 
17
 
! Отговори
българин преди 5 години
Левски е бил убит от една черна ислямска империя на зли варвари побеснели че някой се опълчва на робията и геноцида над християните.Зли турски ку_ чета дошли по земите ни,Слава!
29
1
 
18
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
слава и поклон!
28
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иддддиииоооотщини колкото искаш в таа сглобена Държава ....апостоли крадци на кокошки и агнета ама Апосттттттоооолииии ли ли ли
27
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кланяйте се пред Тутанкамон ......хаха смешници , празниции тра ла ла....
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Законите по които бива осъден Левски , пише си за тези които могат да четът
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
. 174, ал. 2Който извърши убийство без предумисъл, се наказва с принудителна работа за 15 години. Престъплението се наказва със смърт, когато е било предшествувано, придружено или последвано от друго престъпление, или когато е било средство, за да се извърши друго престъпление. от имперския Наказателен закон.
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чл. 66 Който по площади, тържища и други публични места чрез речи, разпространение на ръкописни и печатни листа или по друг начин подбужда гражданите и жителите на империята да извършват престъпленията по настоящата глава, ще се наказва както извършителите на тези деяния.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
чл. 56Който подбужда поданиците на Османската империя да се въоръжават един срещу друг или да вършат опустошения, кланета или грабежи в една или повече местности, се наказва със смърт, ако такива, са последвали или е имало начало на изпълнение.
22
1
 
1
 
! Отговори
ПОКЛОН преди 5 години
"Ако не бѣше той да събуди най-рано заспалитѣ духове, то ние не щѣхме да имаме Априлско въстание. Участвувахъ въ приготовлението на това последното и видѣхъ до колко народътъ бѣше приготвенъ още отъ времето на покойния дяконъ, отъ бащата на апостолитѣ.-Познавашъ ли ти Васила Дякона? Той говорѣше така и така, казваха селянитѣ навсѣкѫде, на които изъ паметьта не бѣше изчезналъ още хероятъ." Захари Стоянов
21
4
 
10
 
! Отговори
От Уикипедия преди 5 години
Писмо доЛюбен КаравеловЛевски описва какво се е случило:"Ръгнах го с камата си на смърт, та дано сбъркаше народът посоката на гласа, който беше напълнил улицата. Не умря изведнъж, започна да вика повече, което не можеше да се скрие вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да каже какви са били [нападателите]."
20
1
 
10
 
! Отговори
ЕЙ преди 5 години
До дезинформация 100%На колко годинки си и къде си учил малкия. Безобразие е твойто. Жалко за такива като теб.
19
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пише си в Уикипедия по кои Закони е наказан Левски , ама никой не иска да чете а само да пали мотора безмисленноНаказан е както си подобавало по това време , няма нищо нередно