Следваща станция "Г.М. Димитров". А там - закани, ритници и благ полицай

Столичани станаха свидетели на закани на висок глас
Обновена: 19 фев 2019 13:53 | 19 фев 2019 10:46, Александър Попов
110

Група младежи си налетяха в столичното метро пред очите на чакащи на метростанцията "Г.М. Димитров", видя репортер на Dnes.bg. Не стана ясно скандалът откъде започва и неговата причина, но явно младоците хич не се притесняваха, че станцията е опасана с камери.

Демонстрирайки някаква смесица от бойни умения и футболни ритници, придружени с реплики като "Айде излез навън бе, смешник", младежите се опитваха да решат спора помежду си.

В един момент към тях се приближи полицай, но появата му само провокира яростта на биещите се. Присъстващи от другата страна на линията пък недоумяваха защо униформеният не вземе по-крути мерки и не спре биткаджиите. От друга страна пък самата станция е опасна и при разрастване на боя някой от участниците можеше да се окаже върху линията.

В крайна сметка след няколко удара, закани на висок глас и молещ се полицай - не се стигна до по-неприятен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
13
 
12
 
! Отговори
Готина мацка преди 5 години
Аз мога много, по-добре да се бия. А ченгето си беше пълен ***.
65
1
 
13
 
! Отговори
избихте рибата ! преди 5 години
след няколко удара, закани на висок глас и молещ се полицай..........друго си е полицаят да те ПОМОЛИ.
64
3
 
7
 
! Отговори
Селянин преди 5 години
До 66 Анонимен Във филмите от Холивуд има такива сцени. А за коя Америка говориш Северна или Южна? И не действат така и не винаги работи ;) А може ли да обясниш, защо ще застреля някой изобщо?! В България полицията не действа адекватно в много ситуации и ако има това право да стреля и после пита ще се превърнем в дивия запад...
63
0
 
25
 
! Отговори
малко мозък преди 5 години
много мускул - малко мозък....да живее бай ганьооо
62
9
 
30
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
Много правилно си е преценил ситуацията полицая,тия келешчета какво да ги прави?
61
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СелянинВсъщност един полицай с оръжие ако застреля единия другите доброволно ше искат да им сложи белезници. Така поне действат в Америка и работи...
60
3
 
43
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Според мен полицаят внимаваше, защото са непълнолетни и после да не го съдят за превишаване на права. Не знам, така си мисля.Но цялата тази разправия е доста комична:)) "Айде излез навън да те видим" :))Опитват се да се правят на мъже, но очевидно са си обикновени келешчета.
59
7
 
30
 
! Отговори
Селянин преди 5 години
До BGМного филми гледаш. Един полицай с чифт белезници, ще задържи трима души...? Ако е Чък Норис със сигурност щеше да успее. Аз не видях в клипа да е употребена сила срещу полицая, за да използва и той такава. Но нали в България всички са експерти по всичко и не се различават много от героите на клипа. В развитите страни се действа така, успокоява се положението и след това по разпознаване се закопчават и съдят.
58
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичните БГ-комплексари - "Аре излез навън, бе". :) Все едно навън ще стане повече мъж, всеки се дърпа назад и се е на*рал в гащите, ама иначе "Аре да те видя бе". Само пропуснаха и култовото "Ти знаеш ли кой съм аз?". Ето това е бъдещето на нацията, хората, които ще ни плащат пенсиите... А за полицията какво да се каже? Очевидно никой няма респект от тях! Умалена картинка на държавата ни в 2 минути.
57
18
 
21
 
! Отговори
GR преди 5 години
Да полицията действа не като полицай,а като некоя страхлива баба,само вижте как действа!Полицая да се уволни,а тези двамата да се изясни кой е виновен и да се накаже добре,та майка му и баща му .да подскочат от "радост".
56
8
 
29
 
! Отговори
BG преди 5 години
До 55 - "А всъщност какво очаквате ? Полицаят да ги натръшка тримата на земята ?" Да, точно това се очаква от полицията когато двама хулигани се бият на публично място и застрашават други хора около тях !Забележи - респекта към полицията е толкова нищожен че тия двамата въобще не му обърнаха никакво внимание - и нормално при такива полицаи !Това полицайче знае ли от коя страна се хваща палката, за пистолет да не говорим !Да припомням ли че племенника на Гала, го гръмнаха като куче в САЩ !
55
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
селтащината и чалга културата заляха страната и активно спомагат за дегенерацията на нацията. Вила ла Демокрация.
54
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явна са били пресно докарани то село парчета. А полицаите са смешници, разбира се.
53
4
 
8
 
! Отговори
опа преди 5 години
Само Левски!!!
52
2
 
15
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
До "-28 До Ромчето"Видимо не схващаш нещата "във въздуха" ,нека се опитам да ти обясня,зная,че е безсмислено,но ще оптам все пак.Това да става разправия и бой на обществено место и то в метрото,там където има камери,където има народ,където има и полицаи...и то в София..и видимо студенти(цвета на нацията ни) са,то ти какво можеш да очакваш от ромите -необразовани в "затънтените места" ,там където няма камери... Нещо има гнило в държавата ни,в закона,в обществото ни .... и няма значение ром-бг
51
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А всъщност какво очаквате ? Полицаят да ги натръшка тримата на земята ? Или да извади пистолет и да ги застреля ? При положение, че е сам, за тези 2 минути реагира абсолютно адекватно. Да, може да извика подкрепление или да предупреди да ги чакат на друга спирка и там да ги заключат (може и така да е станало, не можем да знаем). Проблемът тук не е какво прави полицията, а че има някакви wanna be мутри-боксьори, които си ги мерят на обществено място. Мислете си какви деца възпитавате!
50
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
До :("Всичко е изгубено" Кое е изгубено? Може би ценностната система на хората, възпитанието? Това може да се промени! Трябва да се почне от "чувството за безнаказаност". Радващо е, че всичко приключва без последствия. Полицая значи добре си е свършил работата. А отделно и участниците се овладяха. Няма смисъл от такива спорове, а още по-малко, решаването им с физическа саморазправа. Човекът има слаби места и доста често става беля от "нищо". Така се съсипват животи и от двете страни.
49
3
 
30
 
! Отговори
Иво преди 5 години
До :( Даам за съжаление е така, аз също стигнах до този извод и лятото взимам детето и жената и се махаме -3ма (не по икономически причини, а по морални такива).Това е положението няма как да се бори човек срещу безнаказаността и простотията. Опитвал съм, но осъзнах не смисъл няма, а живота си минава.
48
4
 
16
 
! Отговори
Курбат Кобъра преди 5 години
Млади надежди-продължаваме наред.
47
9
 
48
 
! Отговори
:( преди 5 години
Нормално! В най-бедната дупка на Европа, управлявана от мутра от СИК, какво очаквате? Литературни четения ли? Простаците са много повече от нормалните в това жалко подобие на страна. Милиони се изнесоха в последните години на анархия и брутални кражби. И процесът се ускорява всеки ден. Вече всичко е загубено.