Следваща станция "Г.М. Димитров". А там - закани, ритници и благ полицай

Столичани станаха свидетели на закани на висок глас
Обновена: 19 фев 2019 13:53 | 19 фев 2019 10:46, Александър Попов
110

Група младежи си налетяха в столичното метро пред очите на чакащи на метростанцията "Г.М. Димитров", видя репортер на Dnes.bg. Не стана ясно скандалът откъде започва и неговата причина, но явно младоците хич не се притесняваха, че станцията е опасана с камери.

Демонстрирайки някаква смесица от бойни умения и футболни ритници, придружени с реплики като "Айде излез навън бе, смешник", младежите се опитваха да решат спора помежду си.

В един момент към тях се приближи полицай, но появата му само провокира яростта на биещите се. Присъстващи от другата страна на линията пък недоумяваха защо униформеният не вземе по-крути мерки и не спре биткаджиите. От друга страна пък самата станция е опасна и при разрастване на боя някой от участниците можеше да се окаже върху линията.

В крайна сметка след няколко удара, закани на висок глас и молещ се полицай - не се стигна до по-неприятен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
45
 
! Отговори
Край преди 5 години
От кога разправям че в България патим не от полицейско насилие а от полицейско безсилие. *** нищо.
45
3
 
33
 
! Отговори
Ехааа преди 5 години
Днес полицайчето се моли, утре ще е млад пенсионер .........хей живот здравей!
44
3
 
24
 
! Отговори
Miро преди 5 години
Ако полицаят беше взел мерки каквато сме *** нация веднага ще изскочат организации да го съдят и тн.
43
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г.М. Димитров? Е там обикновено слизат и се качват добичетата от Студентски Град - цвета на нацията. Интелектуалните колоси на България. А за полицията какво може да се каже повече от казаното дотук? Само скачат за лични карти на 12-годишни момичета и момчета, проверяват "багажа" на безпомощни клошари и гледат лошо, когато са по двама-трима, но когато наистина има нужда от тях - никакви ги няма или дори и да ги има - както в случая - пак нищо.
42
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е, че при подобни ситуации в Европа, за минути пристигат 3-4 ченгета и прибират бабаитите, а после имат и дело, но затова казваме, че това са "бели" държави, вече колко са бели е друг въпрос, но полицията действа безотказно!
41
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблеме е в това, че има доста случаи, в които полицаите бият момичета и малки момчета за нищо. Тогава са големи мъже, а сега този полицай си стои и гледа. Реакцията не е задължително да ги застреля, но все пак можеше да изкара белезниците и да задържи едно от момчетат, а другите със сигурност щяха да отстъпят. Не искам да виня никого, но също така не искам, аз или детето ми, или който и да било да попада в такава ситуация
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Доктор"Докато няма военна служба и крути мерки с жив труд , ще има само увеличение на агресия и простотии по нашите земи."Целият ти коментар беше хубав и накрая си се ицeпил с тая пpoстотия, която е цитирана. Ахахах... Жалкаpска работа си и ти...
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родната милиция ни пази!
38
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Присъстващи от сругата страна на линията пък недоумяваха защо униформеният не вземе по-крути мерки и не спре биткаджиите."===Когато полицаите взимат "по-крути мерки" - що бият. Като се опитат да уредят нещата со кротце, со благо - що не взимат по-крути мерки. Е, нема угодия бе!
37
1
 
31
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
Винаги когато видя полицаи в нормалн бели страни се чувствам сигурно. У нас като видиш полицай се чувстваш виновен без вина, а да не говорим, че самите те гледат с високо вдигнати носове, като че не работят за теб и държавата, а са некви видове тарикати. Е вчера докато кацнах в София видях точно такива граничара в и извън летището. А и самите работници от летището явно смятат, че работят на космическа площадка, а не на това грозно и сиво летище София... Нямат очи, за да погледнат къде се намират
36
6
 
6
 
! Отговори
медуза с ланец преди 5 години
българи...
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нацията тотално изтрещява,понеже никой няма и капка доверие в държавността.Всеки се оправя както може,защото закона е врата у поле.За батките и техните политически гурота,плебса е торта върху която виреят.Българино събуди се.Ще си проспиш бъдещето.Оставка на измениците и избори три в едно.
34
0
 
26
 
! Отговори
факт преди 5 години
Това у нас полицай ли са?комплексирани,не кадърни,ходещи като клошари без шапки,не познаващи законите,не адекватни лица който народа издържа но те не работят както народа иска.
33
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма огуда ей, ако беше биещ полицай щеше да пищи тук някой възмотен, като е молещ, се подиграва. По добре да се яде сопа и кой от къде е .
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лигльовци.
31
2
 
6
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 5 години
Това с насочената напред глава при *** не се наблюдава, еволюцюнен способ ли е за плашене на противника? Изглежда лош подход, защото при удар в главата както е толкова изпъчена може да те нокаутира. Сигурен съм че има проучване по въпроса.
30
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил съм свидетел на нещо подобно в центъра на Щутгарт. За няма и две минути дойде една джипка, слезнаха едни с каски и палки и прибраха всички. На 5-тата минута вече все едно нищо не се е случило.
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам коментар от Мин.Председателя по случая в метростанция -Г.М.Домитров.
28
2
 
30
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Има ли по-смешно нещо от "родната полиция ни пази?! Има. Да получаваш добра полицейска заплата и да не работиш нищо.
27
4
 
5
 
! Отговори
До Шопо преди 5 години
Шопе, некой от тях ако те хване тебе ти ше станещ женичка. Форумен смелчага!