Затворени улици и задръствания в центъра на София

Промени има и в разписанието на градския транспорт
Обновена: 19 фев 2019 15:44 | 19 фев 2019 15:44, Камелия Цветанова
11

Снимка: Димитър Кьосемарлиев,Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg Dnes.bg

Заради затворени улици още от обяд нервнте на шофьорите в София бяха опънати.

Във връзка с честванията на паметника на Левски в центъра на столицата в 14:00 ч. беше спряно движението по бул. "Васил Левски” при бул."Цар Освободител” посока ул."Оборище”,  бул. "Янко Сакъзов” при бул. "Евлоги и Христо Георгиеви” посока ул. "Кракра” и  улица "Врабча”.

Още по темата
Промени има и в движението на част от градския транспорт, който се движи в района на паметника на Васил Левски в столицата.

Освен това граждани няма да бъдат допускани в района на паметника от 17:00 ч. до приключване на официална церемония по полагането на цветя, на която ще присъства и президентът Румен Радев. Церемонията е насрочена за 18:00 ч.

Преди това е предвидено да бъде отслужена панихида в памет Васил Левски в църквата „Света София“. След нея ще има и литийно шествие от храм "Света София” до паметника на Апостола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паметника го отцепиха заради селянката с НСО-то, миришело й и искала да си припомни детството когато идвала с мама и тате от село да се возят на ескалаторите в ЦУМ. Тогава нямало толкова коли и я налегнала носталгията.
10
0
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Полагането на цветя от граждани пред паметника на Апостола бе спряно малко след 15.00ч. Господа власт-упражняващите нямат ни свян, ни срам, ни поне малко приличие пред народа. В такъв ден, да ограничиш българите да почетат Левски, за да може негово НИЩОЖЕСТВО " българския" политик да демонстрира с казионни средства лицимерието си е ***, която ние търпим.
9
16
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Значи Румката, клел се да служи на СССР и Варшавския договор, ще почете паметта на заклелия се да служи на Род и Отечество. Това е га*вра!
8
2
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
До АнонименА замисляш ли се, че може би обикалят именно по работа с тия коли по 1 в работно време ??
7
9
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
А ако е от братска Русия съвсем!
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРП ги излъгаха с абонаментни карти за по 100 лева и сега няма и транспорт.
5
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаме кмет от БСП няма да е такава свинщина
4
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По това време на деня ? Всички тези с колите /по 1 човек в кола/ НЕ СА ЛИ НА РАБОТА. А ако са безработни откъде пари за коли???????????? Да се задръстват. Малко им е. После мръсен въздух сме дишали.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Orostaschtina kakto vinagi ima hora koito barsat sa rabota termini nikade njama v eu takava prostaschtina fandakova kakvo e organisirala ili samo si broi milionite ot komisionite besobrasie
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затворените улици са много важни, а милионите, отпускани за поддръжка на закрити и нефункциониращи училища в цялата страна, не са важни.Колко пари се отпускат всяка година за поддръжка на закрити училища?
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То само в София да беше, елате във Варна, целия град е в руини и най-важното, всичко си стои така и никой не работи нищо, то няма и хора по тези руини! Бейрут пасти да яде! Пълно безхаберие, правят някакъв булевард, който с нищо няма да помогне на трафика! Това което трябва да се прави не се прави, пълна бъркотия и хаос! Около 17.00 часа един километър се минава за около час, апокалипсис!