ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?

Десислава Атанасова поиска от президента да освободи свои съветници
Обновена: 20 фев 2019 12:30 | 20 фев 2019 12:29, Камелия Цветанова
227
ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?
Снимка: архив "Булфото"

Заради отсъствието си от пленарната зала червените депутати пак отнесоха критики по време на обсъждането на ветото на президента Румен Радев върху Закона за личните данни.

Още по темата

От ГЕРБ ги упрекнаха, че ги няма да защитят държавния глава, който стана такъв с тяхната подкрепа.

"Вероятно г-жа Нинова отново е на СПА, както направи последния път, когато отиде при народа“, иронично подметна Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тя поиска от Румен Радев да освободи от правния си съвет Борислав Цеков и излъчения от неговата квота в Комисията за защита от дискриминация Петър Кичашки, защото те са глобени за злоупотреба с лични данни.

Атанасова обясни, че двамата са осъдени да платят глоба от по 10 хиляди лева, защото са злоупотребили с лични данни на граждани и журналисти.

Софийският административен съд е потвърдил постановление на Комисията за защита на личните данни, което Цеков и Кичашки са обжалвали. През 2016 г. блогъри и журналисти сезираха комисията, че ЕГН-тата им са в списък на лицата, подкрепящи Инициативен комитет с представляващ Петър Кичашки, който се е регистрирал като застъпник на теза в инициирания от Слави Трифонов референдум.

Така че заради това Атанасова отсече, че сега е моментът държавният глава да покаже, че е принципен човек, защото иначе ветото му ще изглежда като „пореден висш пилотаж в лицемерието“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чиновник 136Може да са били 3 пъти по-ниски, но хляба струваше 15 ст, а не 1.50лв!!!! Бензина - 20ст....а сега над 2лв!!! Парното ни беше 18-20лв.....а сега над 200-300!!! Сиренето и кашкавала - по 2лв........а сега над 12лв за кило! Та...............КОЛКО ПЪТИ Е ТОВА!!!!!!!!?????????? Да не говоря, че билетчето беше 6 стотинки, а сега 1.60лв!!!! Е..........ДОБРЕ ЛИ ТИ Е????
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чиновник простичко човече си бе брачед
119
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо, но тази особа е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНА!! Злобна, безцеремонна, безкомпромисно нагла и пошла! Откъде и идва това самочувствие въобще не ми е понятно!!
118
18
 
11
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Аз пък не мога да разбера защо искате европейски заплати, при положение, че постоянно ревете за комунизма. Тогава заплатите ви бяха 3 пъти по-ниски от сегашните.
117
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умрелите от глад,лишения,убийства,рекет и самоубийства в днешно време са повече от избитите по време на култа/не го оправдавам/.Като прибавим и двата милиона заминали следствие на "демокрацията и просперитета",картинката става още по-жалка и тъжна.
116
6
 
22
 
! Отговори
въй преди 5 години
Един много простичък представител на ГЕРБ. Има се за нещо, а е нищо. Нещастници, откъснали се от реалността. Краят ви идва!
115
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До антикомунист КОМУНИЗМЪТ Е ПРИЧИНА ЗА НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ТОВА Е ДОКАЗАНО МЛИОНИ ИЗБИТИ ПО МИРНО ВРЕМЕ И ТО В БАСТИОНА НА КОМУНИЗМА ТОВА Е УТОПИЯ . УЧУДВАМ СЕ ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО НЕ ЗНАЯТ ТОВА И ПОДДЪРЖАТ ТАЗИ ВЕЛИКА ЛЪЖА
114
5
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ ЧЕРВЕНОТО преди 5 години
ЗНАМЕ РОДИ ГИ...
113
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 5 години
До АнонименГРЕШИШ----ОТ 1989
112
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да живее Волен Сидеров,великият русофил-единият от участниците в управляващата коалиция,крепящ правителството на русофила Борисов
111
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Председател АПЛОДИСМЕНТИ ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕ ДОПУСНА КОМУНИСТИТЕ ДА НАПРАВЯТ ПРЕХОДА ЗАТОВА СИ ГО НАПРАВИХА ЗА 10 ГОДИНИ . А НИЕ ИМ ПОЗВОЛИХМЕ И ЗАТОВА СМЕ В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ КАК ЩЕ НАПРАВЯТ ПТОМЯНА НА ТОВА КОЕТО СА СЪЗДАЛИ ТЕ
110
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на ГЕРБ питона е по-малък от този на Митьо пищова,а неговият е по-малък от този на импотентните герберастките *** пишещи ТУК,на които не им става...и сега се опитват да компенсират и прикрият с цинизми недостатъка си...
109
2
 
18
 
! Отговори
До антикомунист преди 5 години
Едни комунисти излязоха от парламента,но там останаха баш комунистите.Като ги изпратиш в Сибир,кой ще остане?
108
2
 
12
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Вече 30 г. наблюдаваме цирка, който лу.м.***.ните от СДС, ДПС, БСП, НДСВ, ГЕРБ и останалите фракции на тер.ори.стич.ната организация БКП играят пред нас, съставен от "елита" на физкултурниците, барманите, шофьорчетата, пре.да.телите и прес.тъ.пниците, наследили родителите и кумирите си, взели властта '44-та. Последните са били в огромната си част маргинали, реваншисти, уби.йци, безскрупулни, а някои откровено тъ.пи се.ля.ндури, видели ниша за реализация! Да пов.ър.не човек от умиление!
107
13
 
7
 
! Отговори
Курнела преди 5 години
Другари,да отидем на Бузлуджа, ще вземем и джакузито и СПА-то с нас. Там на Бузлуджа е нашето сакрално мЕсто. Кебапчета и бирата са осигурени от Митьо пищова, а която баба иска да я поpят, Митьо с питона е на наше разположение. За откриване на събитието аз съм първа!
106
2
 
18
 
! Отговори
КАКВО СТАНА ПО преди 5 години
ДЕЛОТО С ОНИЯ 400 000 БЮЛЕТИНИ...СОТИРЧО НЕЩО СЕ МОТАЕ.......ОТНОВО СЕ МОТАЕ.....ВИНАГИ ЩЕ СЕ МОТАЕ...ДА НЕ БИ ДА СЕ МОТАЕ ЗАРАДИ ХМММММ ГЕРБ
105
15
 
4
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
До Анонимен НЕ ИСКАМ ДА ОТИВАМ НИКЪДЕ . ИСКАМ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА ЗАМИНАТ В РУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА СИ ПРРПОВЯДВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИДЕАЛИ ЛЪЖИ И ХИМЕРИ ДА СИ СТРОЯТ КОМУНИЗМА И ДА ОСТАВЯТ ХОРАТА ДА СИ ИЗГРАДЯТ ЖИВОТА БЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКИОТЕ ИДЕИ КОИТО УБИХА МИЛИОНИ В МИРНО ВРЕМЕ
104
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те ГЕРБ се оядоха и опропастиха България, сега взели да завиждат,че някой отишъл на СПА...че нали хората трябва да си починат психически и физически от досега с тези подли животински инстинкти на герберастите, опитващи се да се задържат на власт независимо ,че народът ги псува повсеместно...
103
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя си ти,та ще искаш от президента да освобождава свои сътрудници?И народа иска от Цацаров да ви разследва за злоупотреби на евро и бюджетни средства,но той не го прави.Нали сами си го избрахте.Иначе трябва да ви вкара всички в затвора задълго.
102
20
 
7
 
! Отговори
Председател преди 5 години
Отнемам думата на всички червени ***, помрачаващи живота на всички нормални хора в България!