Столични райони остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
21 фев 2019 10:37, Анисия Иванова
0
Столични райони остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 22 февруари, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Локорска“ кв. "Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на ул. "Съзнание“ - от ул. "София“ до ул. "Локорска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Съзнание“ и ъгъла с ул. "Локорска“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул.“Еловица“, кв. "Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на ул. "Кимчовец“, ул. "Казаните“, по ул. "Момино венче“ - от ул. "Казаните“ до ул. "Кимчовец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Еловица“ и ъгъла с ул. "Кимчовец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 


0
Още от София
Столичната община събаря къщи, ромите: Законни собственици сме!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари