Социалисти отбелязаха Деня на защитника на Отечеството

Те поднесоха венци и цветя пред Паметника на Съветската армия
22 фев 2019 13:46, Красимир Ангелов
110

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Столични социалисти, народни представители от "БСП за България", членове и симпатизанти на БСП, както и руският посланик у нас Анатолий Макаров, поднесоха венци и цветя пред паметника на Съветската армия по повод Деня на защитника на Отечеството.

Денят е национален празник в Русия и се отбелязва на 23 февруари в страната. В София обаче датата бе отбелязана с ден по-рано.

Празникът в Русия датира от 20-те години на миналия век, като през годините няколко пъти е променял името си – Ден на Червената армия, Ден на Съветската армия и Военноморския флот, а сега е Ден на защитниците на Отечеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точнона тая вечер 1918 комисари и револициони войнишки комитети разтррлват за първи път масово в гърба бягаштата от фронта руска армия . Малко след това и те се разбягват пред армията на Четворния съюз Факти
55
1
 
14
 
! Отговори
Карина преди 5 години
Интересно, къде сега е медийния вой, който ни проглуши и спука тъпанчетата ни във връзка с провеждането на Луковмарш? Май еврейските НПО-та нямат нищо против комунизма и неговия авангард, Червената Армия? Господи, какво двуличие!
54
0
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Малко са се натегнали... - трябваше не един ден, а един месец по рано...
53
2
 
10
 
! Отговори
ЛУКОВЦИ преди 5 години
що не отидете да протестирате пред АМБАСАДАТА за убийството на хиляди невинни българи 10.01.1944
52
12
 
2
 
! Отговори
ДРУГО СИ Е преди 5 години
паметника на американските летци, бомбардирали ДЕМОКРАТИЧНО СОФИЯ и убили няколко хиляди заразени от комунистическа зараза българи. Демокрацията иска жертви.
51
2
 
13
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
И същите тези ***, които скачат срещу отбелязване на убийството на Генерал Луков - един от най-великите хора, ходили някога по Земята, сега празнуват най-голямото извращение в историята на човечеството?!?! Народе?!
50
2
 
10
 
! Отговори
Реалноста преди 5 години
И що да празнуваме деня на някаква НАБИТА като тъпан впрочем и от нас ЧУЖДА армия (((((
49
2
 
13
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Паметника на юдеоционистката, сатанинска Червена Армия, била маша в ръцете на един античовешки, богохулен, садистичен и извратен режим, чиято основна цел е била унищожение на християнството е ПОЗОР за Отечеството ни! Режим съсипал цели нации и народи - най-вече братския ни православен Руски народ и нанесъл непоправими щети на Родината ни няма място за празнуване! Това е само гавра със светлата памет на десетките милиони мъченици, минали през месомелачката еврейски комунизъм. Анатема! Анатема!
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Датата си е баш от 23/24 февруари 1918 когато оная болшевишка папл,ач стряля в гърба на бягаштата руска армия в опитва да спрът ( кайно неуспешно )Настъплението на Четворния съюз на който впрочем и Бг е член . Преди бе извесно като ден на червената армия дега чак подобна простотия .Абе руснаци тъ,по племе
47
6
 
0
 
! Отговори
ПАСИТО С ТРАБАНТА преди 5 години
направи кариера и натрупа парички, а пишещите на щат към ГЕРБ за няколко цента тук ще получат селфи с едно потупване от ТИКВАТА. И благодарност от Губернатора от КОЗЯК
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Макарв защо е довел и двама виетнамци и един от Мозамбик !!!?...дали иъна тях трябва да са признателни русофилите, че съвецката армия е спасила българските евреи !!!Започна да ми се повръща !
45
8
 
3
 
! Отговори
ПОЕТА КОМУНИСТ преди 5 години
Спас Гърневски, наричан гальовно от пловдивчани Спас Гърнето щеше да бута Альошата. Обаче се оказа, боба в гърнето му бил малко и пр.ъднята не му стигнала. Само осмърдял въздуха наоколо. След това за заслуги към СДС го взели в ГЕРБ....
44
12
 
1
 
! Отговори
МАЛЕ, МАЛЕ преди 5 години
колко много мераклии да се борят с руските танкове. От четене на комикси и гледане на филми за РАМБО се хваща нелечима болест на сороска краста по мозъка
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех Нинова, Нинова, нямаш мозък колкото на една кокошка. Сама си гониш евентуалните избиратели недоволни от ГЕРБ с тези срамни предателски русофилски изпълнения.
42
2
 
8
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
До 1,2,3 ...10Най-добре, кои колко са, се вижда след избори. Нещо не гласуват много за подгласниците на руските интереси у нас :)
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иво Инджев и Паси русофоби? Те са потомствени комунисти, работят за вас!!!
40
14
 
2
 
! Отговори
1,2,3 ...10 преди 5 години
е това са всичките русофоби в БЪЛГАРИЯ. Е нека да са 100 с Иво Инджев и Пасито. Ама като ги слушаш ще помислиш , че са 100 000. БЪЛГАРИЯ обича РУСИЯ.И това няма как да го промените, ако ще всяка нощ да боядисвате паметниците
39
1
 
10
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Следобед, в деня на майстора, руските застъпници са напуснали държавните си службици и вече пътуват към вкъщи :)
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Довечера ще има погром от мен на теа венци и паметник !Аз не пропускам да хвърля в коша за *** венците, които поднасят на мандраджиите в наше село.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов миналата година отпразнува този срамен русофилски празник с топовни гърмежи. Тази година явно се е подплашил от антируските настроения в България и не е посмял да демонстрира русофилката си прocтащина.