Ремонтът на "Графа", епизод пореден: Шахта в корените на дърво!

"Спаси София" алармират за поредното спорно решение за столичната улица
26 фев 2019 15:30,
92
Ремонтът на "Графа", епизод пореден: Шахта в корените на дърво!
Снимка: Спаси София

Изненадите и противоречивите решения за ремонта на столичната "Граф Игнатиев" не спират.

Още по темата


"Спаси София" алармира за поредна нередност при реконструкцията на улицата - този път шахта е поставена в корените на дърво.

Според организацията това гарантира изсъхването на дървото, което пък ще доведе до "стоварването му върху главите на пешеходците".

"Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите. Фирмата изпълнител не беше глобена нито веднъж за "съчетанията и красотите" по ул. Граф Игнатиев, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес", настояват от "Спаси София".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
21
 
! Отговори
ЕВЕРЕСТ преди 5 години
СТИГНАХА ВЪРХА НА ПРОСТОТИЯТА И НЕКАДЪРНОСТТА !!!
51
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по-евтино и качествено ще ви бъде направен проекта, ако хванете някой студент 1ви курс спец. Архитектура. Друг въпрос към главните архитекти - защо разрешавате да се събарят еднофамилни къщи и на тяхно място да се строят 4-5 етажни блокове без тротоари, без подземни гаражи.... После нямало къде да се паркира, нямало училища и градини за всички ....
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак добре. Във Варна гербараският кмет циментира дърветата.
49
1
 
8
 
! Отговори
Mishki преди 5 години
Triyte komentara mi jalki bkluci i mislite vi sa jalki i novinite vi ne e v vasha polza az pak ste produlja da si pisha kolko ste evtini i prodajni bkluci
48
1
 
12
 
! Отговори
проблема е архитекта преди 5 години
Проблема е с архитектите в България които очевидно са най-безхаберната част от населението. Не е възможно на мястото на едноетажна къща да се построи болк на седем етажа и да се очаква че новодомците ще могат да спрат колите на улицата.Улицата определено е по-скъпа от паркинг. Факта че главния архитект е одобрил проекта показва че той трябва да си отиде и на негово място да бъде назначен друг.
47
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради некадърността на Гея спряха еврофондовете. Даже Гея се ядоса на BBC London, че задаваха неудобни въпроси и спря излъчването на УКВ за София. И от тогава няма BBC London.
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като падне шумата от дървото, ще стане красиво, като Венеция.
45
3
 
23
 
! Отговори
няма лекарство преди 5 години
ГЕРБ = СПИН
44
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Те4оКогато Станишев пое управлението,бяха подготвили много добра програма за населението,за децата,за социално слабите и за много други неща.Но герберите,Цвъ, отидоха в Европа с една единствена цел - да принудят ЕС да спрат еврофондовите,да няма средства и БСП да паднат от власт.Това ли са хора,които мислят за държавата и населението?
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** не ви ли е срам да съ оплаквате?Общината се скъса да бачка с парите, които не са откраднали, джилезу ви слагат там, дето имаше кал, а вие пак мрънкате!Кво като изсъхне дървото, друго ще ви забучат някъде!
42
2
 
28
 
! Отговори
Ееееее преди 5 години
Шахтаджията определено е гласувал за ГРОБ!
41
26
 
5
 
! Отговори
Те4о преди 5 години
До 41Що комунистите щеше да направят нещо друго ли? Да не забравяме батко и братко...
40
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДедоПроблемът на София е,че вече НИКОЙ не е от София!Секви от кол и въже умствени инвалиди се изсипват ката ден и умните и можещите са натикани в ъгъла!---------Това е примитивен начин на мислене,какво да кажат мегаполисните градове,където са събрани хора не само от държавата,но и от цял свят? И на хората в напредналите държави когато им трябват специалисти си ги обучават или се бъркат в джоба и плащат за тях.Вие се радвайте,че българите се населват в София,а не бягат и обезлюдяват стра
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом се касае за "ремонта на Графа"- ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ СА НЕНУЖНИ !!!!!!
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А гледахте ли предаването на Томова за топките на Барозу?Да се смееш ли,да плачеш ли.
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шахтата нарочно е ръждясала, за да не я откраднат.
36
1
 
22
 
! Отговори
Капака преди 5 години
Тоя капак на шахтата много ръждясъл. Да не е втора употреба. Да го бяха поръчали от неръждаема стомана, щом сега е такъв, колко ли години ще изкара.
35
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.
34
1
 
29
 
! Отговори
gio преди 5 години
за тези пари този ремонт трянваше вече да е завършен, да са изкоментирани всичките му кусурен и забравен.а ние вече една година гледаме тротоарен сериал. Поне като крадат да го правят професионално бързо и неусетно.
33
8
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
От трън, та на глог!? Какво БСП, не виждаш, че още Станишев слушат, този ***..л ли искаш пак да ни изтезава, забрави ли какви целувки си раздава с ДПС? Каквито ГЕРБ, такива и БСП, все от едно котило на БКП са, не се заблуждавайте! ВМРО се опитват нещо да разклатят, но много плахо, нямат подкрепа и затова още се гърчат около ГЕРБ. Да се махат от управата, ГЕРБ да паднат и тогава хората ще им повярват и имат шанс да спечелят, иначе ще умрат заедно с ГЕРБ!