САЩ към Борисов: Спасихте парите на венецуелския народ

Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо изпрати писмо до премиера
28 фев 2019 14:45,
111
САЩ към Борисов: Спасихте парите на венецуелския народ
Снимка: Reuters

Министър-председателят Бойко Борисов получи писмо от държавния секретар на САЩ Майк Помпейо, съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата


"За мен е чест да Ви предам, от името на правителството на САЩ, най-искрени благодарности за усилията Ви да бъдат прекъснати опитите за финансови транзакции от страна на нелегитимния режим на Мадуро, като така спомагате да се защитят активите на гражданите на Венецуела", изтъква в писмото си до премиера Борисов държавният секретар на САЩ.

Помпейо отбелязва, че този важен акт на подкрепа ще помогне на страната да се върне към пътя на демокрацията и просперитета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
34
 
! Отговори
до Силиконката преди 5 години
айдука не е тоз Цецо у сръпско мила
87
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Визи (реципрочно) кога ще се въведат за американците? Или от турско, минахме на друг вид робство. По навик.
86
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо американците не плащат за базите си, а ни продават скъп ток от собствените ни ТЕЦ-ове и самолети Ф-16(30 годишни) за 2миларда долара???
85
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия американци като са ни големи приятели, защо още ни искат визи????
84
5
 
47
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Просперираща демократична американо послушно България ще помогне на венецуелския народ да е отърве от диктатора Мадуро и да попадне в топлите лапи на американския капитал.
83
3
 
50
 
! Отговори
възмутените преди 5 години
Защо Борисов не се застъпи за без визовото пътуване на българите до щатите. Нали сме съюзници и безвъзмездно ползват военните ни бази. Трябва да има взаимно доверие при съюзници за да бъдат и приятели. Но краварите нямат приятели, защото са като вълк единак. Искат да бъдат пълни господари на света, както искаше и Хитлер. България винаги е имала грешни съюзници които не са и приятели. Такъв е резултата от колониалната политика на България.
82
3
 
48
 
! Отговори
Силиконката преди 5 години
Борисов да не забравя че е избран да служи на българския народ, но не и на други народи. Нека да осъдят съучастниците за грабежа на пирамидата КТБ. Като иска Сърбия да бъде в ЕС нека да им постави условие и ултиматум за връщането на Цецо айдука.
81
3
 
51
 
! Отговори
Габриела Джонсън преди 5 години
Борисов спаси парите на Венец уелския народ, но парите на българския народ които трябва да получи от използването на военните ни бази не желае да ги спаси. Гърция и Турция с парите от наем за военните бази си купиха стотици изтребители. Правителството и депутатите се държат като еничари към българския народ. След като искат изтребители, да си даряват половината заплата. Не могат да си похарчат заплатите а хората гладуват и връщат заемите им.Политиците не обичат да даряват от големите си заплати.
80
6
 
49
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Борисов за другите държави всичко би направил. Но за българите най ниски доходи от цяла Европа и некачествен асфалт по пътищата. Повече безнаказана престъпност и беззаконие за обитателите на гетото. Лобира за ненужни стари изтребители вместо за скоростни влакове и за нов Национален стадион. Приятелски фирми на ГЕРБ ограбиха държавата със санирането на блоковете. Може би българите сме най глупави в ЕС, ако сме риби ше ни хванат с гола кука без стръв на нея. Не е луд този който яде баницата.....
79
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно!Сега дайте 10% дарения от спасените пари - за ремонт,храна,играчки на домовете за изоставени деца и за бедни пенсионери в България!
78
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесно!Сега дайте 10% дарения от спасените пари за ремонт,храна и играчки на домовете за изоставени деца!
77
3
 
42
 
! Отговори
кйб преди 5 години
спасили са над 10000000000 аааа блокирали на венецуелския народ
76
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За задържане отнашите наведени политици толкова миюиони ще има последствия с жертви. За толлкова пари никъде непрощават.
75
4
 
56
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Не искам никой да си гради американска кариера на мой гръб. Да си плащат самолетите от джоба.
74
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по важно е да се спасят парите, не народа!
73
5
 
54
 
! Отговори
Ognyanz преди 5 години
Как няма да се радват на продажник като Бойко. А са блокитали сметки за милиарди на Венецуела - толкова ги е грижа за парите на венецуелския народ.
72
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА КОМУНИСТИТЕ!
71
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойчо ли е направил превода ?
70
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми се ходи в САЩ искам САЩ да дойде в Българияяяя!Искам София да е Ню Йорк,Варна да е Маиами бийч,Пловдив да е Лас Вегас.Заплатата да ни е американска!
69
6
 
59
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Всъщност,това виц ли е или г-н Попейо се подиграва доста грубо на България!?