САЩ към Борисов: Спасихте парите на венецуелския народ

Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо изпрати писмо до премиера
28 фев 2019 14:45,
111
САЩ към Борисов: Спасихте парите на венецуелския народ
Снимка: Reuters

Министър-председателят Бойко Борисов получи писмо от държавния секретар на САЩ Майк Помпейо, съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата


"За мен е чест да Ви предам, от името на правителството на САЩ, най-искрени благодарности за усилията Ви да бъдат прекъснати опитите за финансови транзакции от страна на нелегитимния режим на Мадуро, като така спомагате да се защитят активите на гражданите на Венецуела", изтъква в писмото си до премиера Борисов държавният секретар на САЩ.

Помпейо отбелязва, че този важен акт на подкрепа ще помогне на страната да се върне към пътя на демокрацията и просперитета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
57
 
! Отговори
Вярно Куче преди 5 години
Бащицата пак го погалиха по кратуната и го почесаха зад ушите...... а той сигурно вече получава поредния оргазъм.
47
2
 
39
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
някой разбра ли каква е сумата?до колко е изобщо заслугата на бойко?май добре че други служби му докладваха иначе щеше да си протече през нас като планинско ручейче и ние пак нищо нямаше да сме разбралиинтересно колко и къде през други страни има подобни преводи фантоми?
46
24
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руските марионетки, отново на форума, да защитават путиновите приятели.Те, не са много, де. Фат Ким, Мадуро, иранеца и сириеца.Все отбор хубавци- комунисти и тирани на народите си.
45
5
 
42
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
сега задачата е как бълг народ да спаси парите на венецуела от ам убии-ци
44
5
 
58
 
! Отговори
1 преди 5 години
пампаьооо,Мадуро е легитимно избрания президент на Венецуела,а колкото до спасените пари,това са приказки от 1001нощ,питайте обичания от вас бойко,къде са транзактирани,след,като са напуснали българската банка,"парите на венецуелския народ.
43
5
 
54
 
! Отговори
До АГЕНТ АЛБЕРТ преди 5 години
А дано! Че тука нашите вече вият на умряло. Кьовеши е точния човек - познава Източна Европа, има подкрепата на масите и изглежда да не я е страх да се зарови в дълбокото. А тука ГЕРБавите нека вият че всички искали французина и какво ли още не. Личи си че са напълнили гащите...
42
2
 
43
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-41,тя да помогне на народа,да го отърве от банкянското лице.
41
2
 
51
 
! Отговори
АГЕНТ АЛБЕРТ преди 5 години
Обратно -- Лаура Киовеши идва, за да тикне Гербавата Шайка и ОПГ* (орган.прст.група) ЗАДЪЛГО -- НА ТОПЛО !ИДВА, ИДВА РУМЪНСКАТА ПРОКУРАТОРКА, ИДВААААА . НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ДПС, БСП И ГЕРП .
40
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е за това говориме,може да е свързан със старата номенклатура,но си върши работа бате Бойко.Не му е лесно всички му се правят на приятели за да продължават да крадят като едно време,ама всичко е до време.А пъкидва и Кьовеши да помага на бате Бойко,ако все още е на власт.
39
1
 
48
 
! Отговори
За него било чест преди 5 години
Безчестен човек говори на друг без чест за чест...
38
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така спасиха и нашите пари през 90-те с шоковата терапия, масова приватизация и неолиберални реформи.
37
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, хайде сега след като Баце оправи и Венецуела, да вземе да погледне малко и собствената си държава! Да не вземе да избухне нова криза някъде по земните кълбета и той да трябва да търчи спешно... за некое и друго благодарствено писмо... какво значи някаква си България...
36
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоест по-късно американците да могат да ги откраднат. Както стана в Бг. Изнесоха ни капиталите за да ни ги внесът като "инвестиции"! Колко банки така се създадоха! И кредити ни раздават дори,тоест нашите пари с лихва! Помогнаха им безродните комунисти за които няма ценности! Те изнесоха капитала на държавата.И се изпълни старото правило от талмуда:Гоите нямат нищо,всичко ни принадлежи!
35
0
 
46
 
! Отговори
SS преди 5 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАя СЪМ ПОТРЕСЕН ...
34
0
 
45
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
".. спомагате да се защитят активите на гражданите на Венецуела"Вие пък спомагате да се защитят активите от гражданите на Венецуела.
33
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната краварска изцепка. Сещам се Джон Кери като беше се изтропал през устата си: Не може да нападаш държави с измислен предтекст.lol
32
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаех си аз,че Венецуела че опре до Борисов.Не може да има някъде проблем и Борисов да не помогне.
31
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои пари,тези,които американците присвоиха от Венецуела и дадоха на самозванеца и които пари не са на Мадуро,а са на венецуелския народ,които им са необходими за храна и лекарства,това е престъпление,а не повод за гордост,измикярска простотия14097
30
4
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
И в Китай е социализъм
29
16
 
36
 
! Отговори
Венецуела-тъжно е! преди 5 години
Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !