Граждански арест за пиян шофьор, чакат полиция

Възрастният мъж псува и заплашва, но предизвика само усмивки
Обновена: 8 мар 2019 23:04 | 8 мар 2019 21:52, Александър Попов
29

Снимка: Dnes.bg

Бдителни столичани направиха граждански "арест" на пиян шофьор на столичния булевард "Гоце Делчев", видя на място наш екип.

Водачът видимо е прекалил с чашките и макар че е на достолепна възраст, не се посвени да заплашва, да вади някакви карти и нещо като палка.

Той понечи да избяга от мястото и да зареже колата, качена на тротоара. Гражданите обаче го задържаха и в момена очакват полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: пиян шофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
Хахах преди 5 години
Добре го е възпитал комунизма, ако и членска карта на БКП е тръгнал да вади... Картинката ще е пълна. Хахахахаха не забравяйте че все още ни управляват хора възпитани от комунизма без значение дали се правят на демократи...
25
0
 
0
 
! Отговори
Проба преди 5 години
Интересно, човек с 2 счупени ръце и един здрав крак, колко ли време стои в гипс? ..питам за един приятел?
24
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
дано не затъркалят тия доблестни граждани из рпу-тата да пишат обяснения!Защото "мъдрия бг-законотворец" не допуска по никакъв начин "гражданския арест".Това той /"закона"/ го третира като "саморазправа" и ако пияндето е връзкар и партиен активист,може и да им стъжни живота...така е в страната на Боко Харем....
23
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Шофьорът представлява типичния електорат на ГЕРБ.
22
6
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Такова нещо в България, като "граждански арест", НЯМА, много usa филми са гледали тия *** селяни.
21
2
 
5
 
! Отговори
екс-бантустанец преди 5 години
До пенаХади джанъм! Това нещо го има навсякъде из белия свят. Това което го няма в белия свят толкова често, колкото в балканския бантусттан буллгаристан е накъркани свинне да сядат да карат коли, застрашавайки живота на други хора.
20
20
 
5
 
! Отговори
пена преди 5 години
Такова нещо като "граждански арест" в белия свят няма. Това ако го направиш някъде в цивилизацията, те съдят за отвличане и отиваш в затвора за 30 години...
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен 5 преди 5 години
До анонимен 19-ти коментар,искам да попитам какъв е тоя,които седнал да ми говори за градски шофьори,какви били,какъв си ти бе перко,някои кибик,седящ цял ден пред компютъра,отдалечил се от реалността,дотолкова,че ако ти спрат нета,ще се чудиш как да стигнеш до центъра на София,без гугъл.
18
1
 
8
 
! Отговори
Шофиор с 0% алк преди 5 години
Огледалото на матриала (некачествения)
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мръсен стереотипен шоферски чалгар, умирисващ света и бъркащ си в носа, има буквално на всеки метър. Киборзи гадни мръсни гнусни. Пияни или не, всичките сте ***.
16
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да предизвиква усмивки у ***, които преобладават в родината, но у някои предизвиква само неблагородното желание да му избият развалените шоферски зъби и да го накарат да лапне ауспуха на трошката си, а след това да я поеме през своя собствен ауспух, докато *** и моли за помощ. Много над половината от населението на България е част от паразитиращата, ***, гнусна и вредна шоферска прослойка, която ни убива бавно, но сигурно. Няма нищо по-гадно и долно от градски шофьор.
15
0
 
16
 
! Отговори
ГП преди 5 години
"Понечи" е производна дума от "понеча". В минало свършено време. Какво обаче е " одарят" тънем в блажено неведение.
14
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
незаконно отвличане
13
4
 
16
 
! Отговори
Какво е преди 5 години
Понечи?Иначе браво на хората,ама трябвало и някой друг шамар да му одарят :)))
12
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е 100% избирател на тиквената партия! Трябвало е да го полеят с бензин и да го запалят!
11
5
 
7
 
! Отговори
тиква преди 5 години
абе с бай гуню смъркахме малко кока и трой си тръгна тъкмокато се стъмняваше но винаги е мразил едно тротоарно колче точно на този завой и все му се заканваше но явно днес му е било ден окрилен от силата на кокатаединственно биха се поправили нещатата ако следва затвор за мин 1 год.иотнемане на превозното средство за водачи под въздействието на опиати и алкохол,до като не се въведе подобна мярка по нашите балкански земи няма да има оправия с пияни дрогирани и комплексирани джигити
10
2
 
19
 
! Отговори
келеша преди 5 години
До Анонимен 7"Гражданския арест не е ли саморазправа?"саморазправа по български е да му изуят гащите и освен главата да го боли и дъ.то утре ... а те само го пазят да не направи друга беля :)
9
1
 
20
 
! Отговори
панчо преди 5 години
карти вади а ?сигурно е маг или добър на белотдано постои в затвора да научи някого на карти
8
3
 
20
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
браво на гражданите за ареста,сега и селяните ако добият тази практика значи стандартите ще се изравняттози е от старата генерация баш балкански мъж умее да пие,кара да псува и всеки друг да му е виновен за всичко и накрая да оттърве затвора с кратъкпрестой в изтрезвителното щото се обадил на братчеда пешо от 1-во райнно да го оправи срещу едно агне за началникапо гергиов денутре пак ще вилнее но ще отнеме живот щото *** не може да си взема поуки и е велик на 2-3--4 ракийки
7
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гражданския арест не е ли саморазправа?