Гасиха пожар в столичната местност "Камбаните"

Възникнал от огньове за Сирни Заговезни?
11 мар 2019 07:52, Александър Попов
5
Гасиха пожар в столичната местност "Камбаните"
Снимка: Булфото

Огнеборци потушиха пожар в местността Камбаните в столицата снощи. Той обхванал голям терен с ниска растителност и храсти. Четири противопожарни автомобила и техните екипи се справиха с огъня, който заплашваше жилищни кооперации в близост.

Вероятна причина за лумването на пламъци в тревата и храстите е пренесена от вятъра искра от недалеко запалените огньове за празника Сирни Заговезни, съобщава Булфото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Камбанитепожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В този район са парцелите за строеж на Ваклин.След деликатната намеса на съдията на олигархията Панов, "Младата зелена транспортерка" Иванчева в атака; ще видим Брадъриците след започване на кампанията за общински феодали, продуцент БИПИ (Сорос, Панов, Прокопиев); соло-певица Пепи Кърджилов; бек-вокали - "Зелен хор" Тома Белев;сценаристи - Крум Озарейков, Каско Арменков; суфльор К. ***.Горепосоченият екип е устроил ритуално ергенско прескачане на празничния огън, пожарът е непредумишлен
3
2
 
8
 
! Отговори
Таню преди 5 години
ша се строи шастен комплекс...
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой ерген е попрекалил със стреличките.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Методиев Борисов не е бил сред гасилите пожара, би трябвало вече да си е подал оставката като министър председател. Може да си я подаде и като член на БКП-то, но само пред г-жа Корнелия Нинова Маринова. Между впрочем, като пояснение за г-н Антон Тодоров, шофьорите на самолети се наричат пилоти или летци. Аман от доносници, лакеи и некадърници като тези от Герб.