Внимание, столичани! Кучета и подивял козел нападат в парк!

Опасността е във "Въртопо" между "Младост", "Дървеница" и "Малинова долина"
Обновена: 21 мар 2019 10:56 | 21 мар 2019 10:45, Камелия Цветанова
106

Високоадреналинова среща е имал столичен колоездач, след като е бил атакуван от глутница бездомни кучета, предвождани от подивял козел. Случката се разиграла в парк "Въртопо", който е между кварталите "Младост", "Дървеница" и "Малинова долина".
Още по темата
Преди няколко дни Йордан Палпурин е бил нападнат от глутницата, докато карал колело напът за работа.

"Исках да избегна трафика и затова реших да мина през този район, тъй като предпочитам да използвам зелените площи. Във вторник бях нападнат от тези кучета. Не успяха да ме нахапят, тъй като използвах колелото да се предпазя. Обадих се на тел. 112 и виках за помощ. След 20 минути дойде един човек, който ми помогна. Той каза, че имам късмет, че кучетата са ме срещнали тук, защото ако бях продължил малко по-надолу, има поне още 20 такива кучета в един катун", разказа потърпевшият в предаването "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

Палпурин допълни, че кучетата са с марки и са кастрирани. И отбеляза, че преди години в този парк е бил нахапан 88-годишен мъж, който е починал от раните си.

"Козелът пък бил избягал отнякъде и живее заедно с кучетата. Може и той да ги кара да са по-агресивни. Някаква част от парка трябва да е със същия статут като останалите зелени площи. Някой трябва да носи отговорност за тези кучета", каза още Палпурин.

Козелът стана сензация в социалните мрежи в края на миналата година. Тогава собственикът заяви пред медиите, че се казвал Митко и бил навършил три години. Според него това, че е различен от кучетата не му пречи да се обичат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
10
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Изглежда животните са решили да прогонят натрапниците от зелените площи, хахахаха :) Козел предвождащ кучета! Жестоко! Шеф Дьо Лу, ама козел! Уникално! Истинска загадка е, как така козелът, иначе плячка на тия зверове сега ги предвожда! :)
51
5
 
14
 
! Отговори
Striker преди 5 години
Дори животните се обединиха срещу провинциалистите, хахахаха! Давай, козльо!
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В парка се ходи в рицарска броня предпазва от разгонени пръчове кучета милиционери роми и зомбясали гугутки.Ако имате място и с пушка тя предпазва от банкери данъчни рекламни агенти спец полицай хората на Митьо Очите, не приятелски настроени не хапещи домашни кучета и вървящите в комплект с тях собственици и от ненормални комунисти и фашисти.Въобще в България ако не си от Джеки Чан и Арнолд Шварценегер нагоре не идвай.Тук е великата балканска дива брутална жунгла.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хора отклонявате се от темата.В България всичко може.Някой долу беше питал в 20 те минути в който колоездача чакал помощ какво станало.Повярвай ми не искаш да знаеш но порноканалите ще дадат добри идеи по темата.Както и българския Тарзан Нинова.Може в България да те онод.и див пръч и да те изпохапят кучета воайори секс маниаци а докато това става да те обират манга.ли.Дано пръча не е обратен че тия кучета много ще скимтят.Егати зоофилското порно нормални ли сте ве.
48
1
 
10
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Последно, козела ли е Евротолерантен и изповядва Евроатлантически ценности, или кучетата?
47
6
 
5
 
! Отговори
баща преди 5 години
До СофиянецОчевидно си приплод на обирджии на мандри и кошари и убийци на попове и даскали заселен в имоти на разселени убити от родата ти. Очевидно си ходил да пушиш пред паметника на съветската армия в часовете по биология. Елементарна представа си нямаш, но имаш огромни претенции. Душичката ти е селска, гена ти е селски. Кучелюбците сте крайно неумни селянчета, капиш !А иначе, да не съм роден в София. Живея в къщата на дядо ми от около 25 години...
46
0
 
4
 
! Отговори
aa преди 5 години
мале не е истина къв динозавър
45
0
 
7
 
! Отговори
Тити преди 5 години
Ех,Софе,Софе!
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на клипчето ли е пръчът?
43
3
 
24
 
! Отговори
софиянка преди 5 години
До СофиянецПреди няколко години в Южния парк английски булдог целенасочено нападна и жестоко нахапа дете на 1год. Собственичката не очаквала да се случи, защото това било най-доброто куче в целия парк.
42
3
 
14
 
! Отговори
софиянка преди 5 години
снощи на ул.Петко Каравелов в кв.Иван Вазов премина побесняла глутница от 15 едри кучета. не е само в крайните квартали и около катуните.
41
24
 
6
 
! Отговори
Софиянец преди 5 години
До бащаСелчо, научи детето си да обича животните и да не се плаши от тях. Децата копират поведението на родителите си. До сега не съм видял дете расло в нормална семейна среда, което да не обича животните. Само като ти чета риториката - "животновъд", някакви неумели опити за красноречие, и ми става ясно за какъв претенциозен провинциалист става въпрос.Не ми стана ясно кога пристигнахте в София, кога започнахте с претенциите. Ако не ти харесва начина на живот в столицата, знаеш какво да правиш?
40
1
 
35
 
! Отговори
Братя Гръм преди 5 години
Ако към глутницата се присъединят някоя котка и петел ще стане като в Бременните музиканти.
39
0
 
6
 
! Отговори
Очевидец преди 5 години
Козелът опна един джорналист от днесъ.бг
38
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български проблеми, нек'ви!
37
0
 
6
 
! Отговори
дедо преди 5 години
А некоа коза нема ли... за един приател питам..
36
5
 
5
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До Georgi Georgiev 29 Всичко трябва да се промени.Така е , ама президента не казва как да се промени , а само констатира.
35
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучета и подивял козел нападат в парк!...Горкият козел - Нинова го е целунала и е подивял!
34
2
 
20
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
В БГ-то всичко е наред ! Козел води глутница кучета, а глутница чакали, предвождани от представител на "род плодови зеленчуци" (справка Уикипедия) опоскват като за последно страната ни и отупват брашняния чувал до скъсване.
33
2
 
24
 
! Отговори
hahaha преди 5 години
До Georgi Georgiev, абсолютно сте прав. Просто под всяка статия за проблемите на София яростно започват да се нападат хора от провинцията. Живял съм в София. Виждал съм селяшко поведение от провинциалисти, но и от доста софиянци със самочувствие на собтсввеници на столицата. Възпитанието не е въпрос на произход.