Внимание, столичани! Кучета и подивял козел нападат в парк!

Опасността е във "Въртопо" между "Младост", "Дървеница" и "Малинова долина"
Обновена: 21 мар 2019 10:56 | 21 мар 2019 10:45, Камелия Цветанова
106

Високоадреналинова среща е имал столичен колоездач, след като е бил атакуван от глутница бездомни кучета, предвождани от подивял козел. Случката се разиграла в парк "Въртопо", който е между кварталите "Младост", "Дървеница" и "Малинова долина".
Още по темата
Преди няколко дни Йордан Палпурин е бил нападнат от глутницата, докато карал колело напът за работа.

"Исках да избегна трафика и затова реших да мина през този район, тъй като предпочитам да използвам зелените площи. Във вторник бях нападнат от тези кучета. Не успяха да ме нахапят, тъй като използвах колелото да се предпазя. Обадих се на тел. 112 и виках за помощ. След 20 минути дойде един човек, който ми помогна. Той каза, че имам късмет, че кучетата са ме срещнали тук, защото ако бях продължил малко по-надолу, има поне още 20 такива кучета в един катун", разказа потърпевшият в предаването "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

Палпурин допълни, че кучетата са с марки и са кастрирани. И отбеляза, че преди години в този парк е бил нахапан 88-годишен мъж, който е починал от раните си.

"Козелът пък бил избягал отнякъде и живее заедно с кучетата. Може и той да ги кара да са по-агресивни. Някаква част от парка трябва да е със същия статут като останалите зелени площи. Някой трябва да носи отговорност за тези кучета", каза още Палпурин.

Козелът стана сензация в социалните мрежи в края на миналата година. Тогава собственикът заяви пред медиите, че се казвал Митко и бил навършил три години. Според него това, че е различен от кучетата не му пречи да се обичат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
19
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Като в Зимбабве...?!9
11
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако кучето на съседа ви лае непрестанно на главата ви, може да подпишете тази петиция kuche.mypressonline/petition.php
10
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов с голи ръце ще се разправи с козела и с кучетата.
9
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Викнете г-жа Нинова.Тя тези ги осмирява само с поглед.Пък и в момента няма работа и се чуди какво да прави.
8
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До живееш в БГ е по-хард и от Сървайвър. Опасности дебнат от всякъде.
7
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучета вече са навсякъде. Стават много и агресивни. И при еко пътеката край Нови Хан, и по пътя за Байо дупки. Вече човек трябва да е нащрек не само в населените места и но и по еко пътеки и забележителности извън населените места.
6
19
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
С КАКВИ ГЛУПОСТИ НИ ЗАНИМАВАТ ТОВА ТАМ НЕ Е ПАРК :D А ТАБАН ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО ДО ОКОЛОВРЪСТНОТО!А КУЧЕТАТА ТАКА ИМ МИРИШЕ НА ХРАНА ОТ КОЗЕЛА, ЧЕ САМО ЧАКАТ ДА СТАНЕ ПО ТЪМНО И КОЗЕЛА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ :D
5
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Малдост", "Дървеница" и "Малинова долина", чудя се аз що станаха 2000 евро квадрата жилищена площ в тези квартали, а то защото от дивече и домашни животни не можеш да се вредиш.. Но балон при цените на имотите няма :)
4
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козелът е ръководител на групировката "Кучетата".
3
21
 
10
 
! Отговори
хаха преди 5 години
който го е страх не ходи в гората. Следващия път да му мисли и да си стои в трафика.
2
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Палпурин допълни, че кучетата са с марки и са кастрирани" - доколкото разбирам са искали да го нахапят, а не да го опън.ат. Това че са с марки и кастрирани не виждам как е помогнало!
1
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човек трябва да е постоянно нащрек. Kyчета, козли, милиционери дебнат в храсталаците. Да не споменаваме драгалевския мавър и банкянския кръволок. Като добавим доставчици на услуги, банки, магазини горива, излиза че а си се разсеял, а са ти го натътрузили до макарите. Трябва да имаш сто очи.