Кола блъсна дете на столичния бул. "Александър Малинов"

Според очевидци, то е пресичало е неправилно
25 мар 2019 17:15, Нели Христова
27
Кола блъсна дете на столичния бул. "Александър Малинов"
Снимка: Pixabay

12-годишно дете беше блъснато на столичния бул. "Александър Малинов" около 16 часа. Веднага след инцидента е подаден сигнал към КАТ, а на мястото пристига линейка. По първоначални данни, състоянието на детето е тежко. 

Според публикация в групата  I see you KAT, инцидентът е станал на пешеходна пътека.  Свидетел твърди, че група от около 20 деца от близкото училище бягали към улицата и директно продължили през червения светофар.

"До някъде е късмет, че удареното е само едно. - пише потребител на групата - Гледката беше меко казано брутална.Детето е живо обаче за здраво не мога да потвърдя, удара беше много сериозен.... Полицията и линейката дойдоха много бързо, а шофьора няма абсилютно никаква вина!!!“

В момента шофьорът е на място и полицията го разпитва. Детето е изпратено за лечение в  противошокова зала в "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бас държа че там всички знаят какво може да се случи, но няма ушеви. Те предпочитат да дремят два километра по-нагоре, където няма живо пиле, между спрелите коли, *** по цял ден и камерата снима, а в края на смяната се прибират пребити от спане и изпълнена норма.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надлез за целия булевард толко ли са *** тези гербери.Ремонт без грам мисъл.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редактора нямахте ли снимка набългарска линейка
15
5
 
9
 
! Отговори
Е как да стане преди 5 години
Достатъчно е човек да види първите три коментара и оценката им от публиката и веднага му става ясно, че има нещо сбъркано. Ние българите не сме нормални хора, нямаме уважение към закон и правила. Липсва ни търпимост и мислене. Просто един сбъркан народ изцяло заслужаващ съдбата си
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В София и уличните кучета се научиха да пресичат на зелено но провинциалистите НЕ.А после .......о-ли-лййй-въййй
13
2
 
3
 
! Отговори
Прованс преди 5 години
До АнонименЧудесна идея, първо да се децентрализира администрацията и икономиката, че да се създадат работни места и в прованса, пък после хората сами ще се върнат!
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да върнем провинциалистите по родните им места и всичко в София ще се нормализира.Цецо да си заминава за село Шума.Бойко да си стои в банкя.И т.н.............
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадна история! Дано да се оправи детенцето. На Малинов по принцип се кара бързо, защото е широк булевард с много платна. Няма какво да обвиняваме детето, оня ден на Южната дъга видях как най-спокойно си пресече една 50-тина годишна жена. Прескочи си мантинелата и си мина на бегом. На мен ми се изправи косата въпреки че бях 3 коли зад тези пред които пресече. Хората като не си ценят живота никой не може да ги опази. А и общината отказва да направи надлези. Просто в тая държава е някаква джунгла.
10
2
 
3
 
! Отговори
Младост преди 5 години
До ЖивущНощно време сигурно може и с над 100 да караш, но през деня повече от 30 е трудно.
9
1
 
19
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Масово се пресича на червено точно на този светофар, защото колите в дясната и средната лента спират заради задръстването. Пешеходците решават да спестят 30 - 40 секунди и тръгват да пресичат, като не отчитат факта, че лявата лента е свободна и там минават коли.Незнам КАТ как са реагирали, само мога да кажа, че в 17.10 ч. задръстването беше почти до Терминал 1 на летището. Спокойно можеха да създадат организация да се избягва бул."Малинов", ама......
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Офф гадна история, един миг невнимание и... Дано да се оправи детето! Пожелавам сили на близките и шофьора.
7
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До АнонименСпокойно ще ти стане нещо, стига си се напъвал :)
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждам че в други медии заглавието е "Шофьор блъсна дете на пешеходна пътека".Нито думичка за червен сфетофар и т.н.Искам да го срещна тоя/тая "джурналист" вечер в някое тъмно място.......Това ни е бЕгЕ джурналистиката.Джуркат ли джуркат глупости и лъжи денонощно.
5
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гост 7Не карам бавно и не карам бързо !!!Карам в рамките на ЗАКОНА, селянино !!!!
4
5
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До АнонименДобре че Софиянци карат бавно и децата им не пресичат неправилно :)
3
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На такива места които има опасност да изхвърчи някой непредвидено пълзя с 20 км та ако ще отзад да си счупят бибиткалките. На 3 пъти ми се е случвало да ми изкачат изневиделица и благодарение на това че съм с ниска скорост нямаше жертви. Ако нашенеца не беше с висока скорост въпреки че детето е изкочило щеше да спре и да го спаси. Но състезателите немогат да карат с ниска скорост те обичат да летят ниско с бръснещ полет. Дано детето да оцелее а този да си закачи обицата на ухото и да не я сваля.
2
13
 
12
 
! Отговори
Живущ преди 5 години
Има вина, по Малинов се кара с над 60-70 км.ч.Много бързат всички, като състезатели....а Малинов е изключително натоварен булевард!!!
1
23
 
23
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Има вина шофьора. За това преди пешеходна пътека се намаля до 30км/ч. В Колко го правят. Децата нямат спирачки. Да не говорим, че до светофар трябва да имаш готовност за спиране. Ама вече хората са забравили какво означава отговорно шофиране с оглед на обкръжаващата среда и непридвидени обстоятелства. Авто-джунгла е България и нищо повече. Никой не е застрахован от нещо подобно за това малко ама само малко мисъл и внимание, а останалото е Божа работа.