Столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
17 апр 2019 09:58, Анисия Иванова
0
Столични квартали остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес и утре, 17 и 18 април, съобщиха от дружеството.

Днес във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. "Поглед“, вилна зона "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Поглед“, ул. "Люлински поток“, ул. "Дъга“, ул. "Мечта“, ул. "Лазурно утро“, ул. "Буен поток“, по ул. "Равнище“ - в участъка от ул. "Дъга“ до ул. "Поглед“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Дъга“ и ъгъла с ул. "Пладнище“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Утре във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. "Альовица“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Борова гора“, ул. "Васил Левски“, ул. "Половраг“, ул. "Караджин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Караджин“ и ъгъла с ул. "Иван Пешев“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

В четвъртък във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Камчия“, жк. "Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Мъдрен" - от ул. "Ген. Георги Тановски" до ул. "Александър Момчев", ул. "Камчия" - от ул. " Слатинска" до ул. "Ген. Георги Тановски". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Камчия“ и ъгъла с ул. "Мъдрен“.

Утре във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Вечерница“, кв. "Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Вечерница", ул. "Искърско дефиле“, ул. "Чавдар войвода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада на ул. "Вечерница“ и ъгъла с ул. "Търговска“.

В четвъртък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Искър“, с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Балабана“, ул. "Римска ракла“, ул. "Тодор Радунчев“, ул. "Стара река“, ул. "Розова градина“, ул. "Искър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Искър“ и ъгъла с ул. "Минзухар“.

Утре във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кочо Честименски“, жк. "Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в бл. 113. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на паркинга на бл. 113.

Утре във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Труд“, кв. "Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Труд“, ул. "Люлинска“ от № 10 до ул. "Стоичко Станиславов“, ул. "Перла“ - от ул. "Люлинска“ до ул. "Воденицата“ и ул. "Воденицата“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Люлинска“ и ъгъла с ул. "Перла“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари