Вижте къде няма да има вода на 23 април в София

Ще се извършват ремонтни дейности
22 апр 2019 09:36, Василия Пейчева
0
Вижте къде няма да има вода на 23 април в София
Снимка: Софийска вода

На 23 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 514 кв. "Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. 511, ул. "Георги Спасов“, ул. "Мими Балканска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 514 №10.

На 23 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Васил Левски“ с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Васил Левски“ от ул. "Захари Стоянов“ до ул. "Мраморен рид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 23 април 2019 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Раковска“ с. Балша, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Средорек“ , ул. "Раковска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Средорек“ ъгъла с ул. "Раковска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още от Страната
Масови проверки на къщи за гости, сигналите "валят"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари