Кола връхлетя на спирка, няма пострадали

Пътният инцидент стана в "Красно село"
23 апр 2019 18:20, Красимир Ангелов
5

Снимка: Булфото

Лек автомобил връхлетя върху мантинелата на трамвайна спирка на трамвай №5. Инцидентът стана на спирката на улица "Нишава" в столичния квартал "Красно село", като по чудо няма пострадали.

По първоначална информация в инцидента са участвали две коли, като и двете са били управлявани от жени. Едната от тях е седнала зад волана след употреба на алкохол, съобщава Булфото.

Причините за пътния инцидент се изясняват. По време на инцидента и пътната настилка е била мокра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
8
 
! Отговори
ss преди 4 години
Боколенд - това е Софето - все едно гледам снимки от 1956-та. Само има автомобили - околната инфраструктура не е пипана от 50-те. Само има нови стълбове за светофарите....
4
0
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Не е вярно, спирката е връхлетяла върху колата, видно е от снимките!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътната настилка няма нищо общо с задкормилното устройство. Да не би на настилката да има сняг и лед. От 40 години съм зад волана такава ми е работата защо пък веднъж през тези 40 години не направих катастрофа. Защото когато съм зад волана не си позволявам волности и цялото ми внимание е съсредоточено в пътната обстановка и автомобилите пред мен и зад мен. Предвиждам всяка една ситуация и знам как да не предизвиквам критични ситуации. Някои си мислят че да управляват кола е лесна работа. Не нее.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали се сещате че този се е правил на умен, да изпревари трафика ... Вече знаем че IQ-то му е около 70, само такива останаха в държавата цирк.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перфектно успоредно паркиране! Явно някой трябва да помогне, иначе няма начин...