"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма значение какво пише, ако искате да пише мъж ще пише мъж, но това просто при матриархата значи бабороб, сватбеният договор по същество превръща мъжът в бабин роб. това е биоробот който обслужва нуждите на бабата, която очаква скъпи подаръци екскурзии бижута обувки и каквото се сетите, дори след като тя го напусне с децата под формата на издръжка.
89
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука двам ***/да не използвам по-груба дума/се опитват да ни налагат неприемлива,поротивоестествена идеология,която цели унищожаването на исконни европейски и български ценности,водещи до изчезването ни като нация.Няма да позволим да промиват мозъците на децата ни и да ни вменяват извратената си идеология като полезна,защото е толкова вредна и до такива последици може да доведе,бедно ви е въображението.
88
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гордея се че влизаме в правия път.
87
1
 
12
 
! Отговори
Ira преди 4 години
***. Как се осмеляват?
86
11
 
4
 
! Отговори
психолог преди 4 години
А,"семейства" прокудили бащата на детето и състоящи се от мамче и тъща или от две сестри недолюбени, и втълпяващи на детето, че е непорочно едва ли не заченато и няма баща, какви са ?!?А такива "семейства" са сериозен процент от обществото ни ! И като вземем предвид ултрафеминизираната учителска професия...?!?Огромен брой деца живеят без модел на мъжко поведение.Пъв вие се дърлите за някакви хартишки. Мъжете са изгонени от семействата, това е проблема !
85
1
 
10
 
! Отговори
Неповторим Педератор преди 4 години
Здравейте аз съм известния rей модepатор с едно стегнато дупе и обичам да ме шпакловат фаянсаджии на площад Македония.Обичам да дyхам на црнокожи и да ме клатят сирийци
84
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакаме отговор от г-жа Фъндъкова!!!
83
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 82затова масоните избягват хубавата дума "родолюбие" , а ползват системното клише - "патриот" или още по бруталното и пълно с агресия клише "националист"
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
семейство при матриархата вече няма. същите тези които пробутват феминизъм и овластяване на жените пробутват и тази идеология. семейство може да има само когато жените се откажат от правата си и започнат да си изпълняват традиционната роля.
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До IBM FAKE NEWSЗащо искате децата да са Ваша собственост?--че защо т.н. "държава" счита, че трябва да са нейна "собственост" ?! ей... ясно ни е , че няма вече кой да ви работи и, че връзката родител-дете, създава Съзнание, Самосъзнание и Его в детето , както и мисловна връзка , самосъзнание и дълг към "рода"... а не към условното понятие "държава"! създайте си епруветкови био-роботи , нащите лични деца - няма да ви ги дадем ... само през труповете ни ... а пък те после ще ви отмъстят!
80
22
 
4
 
! Отговори
нормален преди 4 години
На които не му харесва да живее в Европа да си отива в турция или русия никои насила не се държи тук при цивилизацията да си ходи там където Господ не позволява да се раждат ***
79
17
 
3
 
! Отговори
мазепа преди 4 години
Дрън-дрън......повила се била сега - тези формуляри, с родител 1 и 2 бяха още от комунизма.
78
3
 
23
 
! Отговори
do 77 преди 4 години
аз съм баща и съм горд с това ! Ако някой баща се чувства майка си е негов проблем не е МОЙ ! На хората започна да им писва ! Като иска да си е гей да си е гей ! Никой не му пречи ! Обаче с тия *** номера и постоянното им натякване на нормалните хора като мен и на другите 99% започна да ни писва !
77
3
 
23
 
! Отговори
Неприемливия преди 4 години
Ми, казахме ви съвсем категорично ! Джендитата няма да минат тук, ама вие по стара еврейска традиция сте достадни и опитвате до последно! Последното, което ще опитате в БГ ще е дръвцето, ако продължавате да пропангдирате и налагате ***-философията! Концлагерите, скоро ще ви се сторят като хотел калифорния.Не ни пробвайте на акъл, че го нямаме много и макар и търпеливи, скоро ще прелее чашата!Нагляри. И после питайте пак, що оня с мустачките е взел ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ!
76
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ценностите на еврейския ви съюз!
75
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До рускиняНе виждам нищо лошо в това едно семейство да е съставено от двама мъже или две жени. Понякога тези "семейства" имат по-стабилна връзка от семействата съставени от мъж и жена.Също така, не виждам нищо лошо в това едно дете ако е достатъчно обгрижвано, да се отгледа от двама мъже или две жени. Това ще е в пъти по-добре, отколкото ако се отглежда немарливо от мъж и жена.
74
15
 
2
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Защо искате децата да са Ваша собственост? Не ходите в неделя рано сутрин в храма за литургия.Не знаете молитвата Отче наш наизуст. Никога или един,два пъти сте се изповядвали и причестили.Тайнството "евхаристия" - непозната дума е за Вас.Е, това, че ходите на празник в храма Ви прави 100% САТАНИСТИ дори неосъзнати.Още ли смятате, че децата Ви не са собственост на Вашия бог(идол) - САТАНАТА?
73
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как го каза г-н премиера - "пълзяща диктатура", нали така беше?
72
6
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Вие не разбрахте ли, че в този Свят има приоритети, които директно идват от царят на тази Земя - САТАНАТА. ДЕНИЦА уби Иисус, че Вие ли ще му се противопоставяте?Кой от Вас родители може да създаде дете? Кой разбира какво е интелект? Децата Ваши ли са? Вашата душа и живот чия собственост са?Всеки един живот, включително децата са 100% собственост на Бог, а Сатаната още по-времето на Адам и *** манифестира желанието си да бъде бог. Не ми казвате, че ставата всяка неделя сутрин на литургия?
71
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз още преди месеци ви казах, ама вие си мислете че е шега работа... Няма значение, дали сме приели или не Истанбулски или какви ли не джендърски конвенции. Има линия, която се следва от правителството. Всичко е прах в очите. Така или иначе джендърската идеология навлиза във всички сфери. Всичко отива към тотален разпад в световен мащаб.