Най-накрая! "Топлофикация" започва да спира парното в София

Стартира кампания за отчитане на уредите
30 апр 2019 18:00, Анисия Иванова
15
Най-накрая! "Топлофикация" започва да спира парното в София
Снимка: Dnes.bg

"Топлофикация София" започва да спира парното в столицата. Заедно с това стартира кампанията за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвянето на изравнителните сметки за периода 1 май 2018 г. – 30 април 2019 г., съобщиха от дружеството

В тази връзка "Топлофикация София" ЕАД призовава клиентите да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени. Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища.

От дружеството припомнят, че клиентите имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време.

Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
МОЛИ преди 4 години
ТОПЛОФИКАЦИЯ,ОТ КАКЪВ ЗОР ЛЕПНАХТЕ ТОЗИ КОД НА ЛАТИНИЦА ЗА ПРОВЕРКА НА СМЕТКИТЕ??????СЛОЖЕТЕ ПОНЕ ЦИФРИ.ПРОБЛЕМА Е,ЧЕ АКО МАЛКО СЕ ЗАБАВИШ ТЕ ИЗХВЪРЛЯ,КАТО НЕВАЛИДЕН КОД.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МенРано е още да го спират. Как ще си квася млякото сега. ***..ха ни и целия април да го плащаме. Ако никой не плаща два, три месеца, какво ли ще стане. Явно пак нищо. Здраве да е. Ние българите сме търпелив народ.
10
2
 
2
 
! Отговори
SILANCE преди 4 години
Пълен синхрон между агит-пропчиците = джурналя и гнусльовците от т. нар. топлофикация. Щели да отчитат топла вода. Из.роди,с водомера за студената как отчитате дали е била изобщо топла и доколко?! В прованса "забравят" да пишат сградна инсталация, защото хората знаят кои са и няма да им се размине. А тук - тръбички като палец = на радиатори. Кого лъжете,БЕ?Ако не наливате милиони в това ур.одливо нещо,което ползва правомощията на съдебна система, никой няма да ползва "услугата".
9
3
 
6
 
! Отговори
Командир Спок преди 4 години
Тяхната логина: Ако сме спрели парното, но навън е 6 градуса през деня и 1 градус вечерта, няма да го пускаме.Ако парното върви, но навън е 15 градуса през нощта и 24 градуса денем, няма да го спрем!
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора нека да се обединим и искаме да не го спират още един месец вижте че вечер е студено а аз гледам и дете
7
4
 
15
 
! Отговори
Ll преди 4 години
Удариха по една яка помпа на сметките.
6
3
 
11
 
! Отговори
Лалала преди 4 години
Ееее ама защо. Трябва поне и юни да има
5
6
 
20
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Искате да ви е топло, но мисля че и горещо ще стане като ви сгрее врата още една сметка за цял месец, защото пишат каквото си поискат. Пуснаха парното на 23 градуса температура, сега пак на 23 градуса го спират. Много хитри номера са това да го оставят през 4-те почивни дни подред на жегите и докато хората не бяха в София.Аман от техните номера и надписани сметки, както и нежеланата им услуга в случая.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля ви, как ще го спирате.... , май месец е, камък се пука от студ и мраз. Ама така е, наваксахте късното пускане през този сезон, да ви...
3
9
 
5
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Няма страшно, минавам на климатици. Е, не топлят както парното, но все пак ще постоплят малко. За следващата седмица дават за няколко дни 4 градуса минимални температури.
2
7
 
21
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Не го спирайте, моля ви .Нека да работи цяло лято.Па вземете и го увеличете едно 40-50 процента , банките дават заеми ....От времето на Селим 1 не сме били по добре .
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нееееееееееееее е истина, искаме топло и през лятото пък!