Ремонтът на Западния парк - удължен с още 6 месеца

Причината била в... лошото време
2 май 2019 17:30,
13
Ремонтът на Западния парк - удължен с още 6 месеца
Кадър: bTV

С още 6 месеца се забавя ремонтът на Западен парк, съобщава bTV. Причината е лошото време.

Крайният срок беше в началото на лятото, но той отново е удължен до октомври.

Ремонтните дейности се удължават от 12 на 18 месеца – до 18 октомври, обяви днес зам.-кметът по направление „Зелени системи, екология и земеопазване” Йоанна Христова.

Напълно изградена е само канализацията в парка. Предстои да се постави осветлението другата седмица.

До общината достигат множество сигнали за необезопасени изкопи в парка. Заместник-кметът Христова призна, че този въпрос е поставян многократно.

"Работи се и се обезопасяват навсякъде местата, по които се изпълняват строително-монтажни дейности. Факт е, че трябва да подсигурим преминаването на гражданите, тъй като времето се стопля и съответно има доста повече хора в парка”, допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ремонтът на Западния парк - удължен с още 6 месеца"---Тъкмо електоратът да може още 6 месеца "да бере" мат'ряли ... Джилязу, дъски, тухли ...
12
1
 
3
 
! Отговори
Измама преди 4 години
*** крадливи, дано бял ден да не видите/ Подигравате се с нас, ама ще ядете хурката.
11
1
 
2
 
! Отговори
ikar преди 4 години
Още от обявяването очаквах срокът на изпълнение да се проточи. Нашите общинари трудно вогат да изненадат някого. Сега остава другото - понишаване на цената поради ....(лошото нреме го изчерпаха, остава оскъпяване на ремонта поради възникнали непредвидени обстоятелства, извънредни разходи пр. заразкопки и т.н. общинарите най0добре знаят как да замажат нещата)
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"или се използва нивото на водата",исках да кажа на принципа на скачени съдове и с клапи,а може и допълнително да се поставят шлюзове,дори може да се използва силата на водата за ток и осветление
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има една малка река,която минава под София,не знам как се казва,защото не съм от София,не може ли да направят така,че да се дигне нивото с механична помпа или клапани и да минава през парковете,след което отново да се насочи към старото си корито?За такива устройства силата е механична или се използва нивото на водата и не се нуждае от ток,бензин или друг източник на енергия,самата вода е енергията.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
двоен стандарт - у велинград леят асфалт при сняг и обясняват как нищо му няма, а тук в парка не могат да работят в тази люта зима...
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХахаРемонт на парк две години.Градинката до университета с 4 алеи и декар и половина тревни площи една година.Гаф Фандъков - така както върви може би следващата петилетка.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ония у Финландия сигурно ни един парк или улица не са ремонтирали .
5
0
 
15
 
! Отговори
sante_dog преди 4 години
От 12 месеца ремонт, 6 месеца лошо време? Стига бе! Да видим от НИМХ какво казват? Май ще излязат не повече от 2. Впрочем този срок как е планиран? Със цяла година безоблачно време, без капка дъжд или сняг? Другари, не сме в Сахара...#ВидимиРезултати,#Хубавое...
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение от коментар номер 3И вместо да обвиняват времето и да нарочват времето за главен виновник за оправдане на мързела на работниците и безхаберието на кметицата, да бяха се наели на работа!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Ремонтът на Западния парк - удължен с още 6 месеца ПРИЧИНАТА БИЛА ..... В ЛОЩОТО ВРЕМЕ"Пфу, в какви мрънкала са се превърнали хората, както и българите... Еди кой си им е бил виновен, сега пък "лошото" метеологичното време им е било виновно....Има ли слънчев ден,хората се мръщят, че е слънчево и пек; когато започва да вали сняг, хората мрънкат, че им е студено и че има сняг...Оплакват се, когато вали дъжд (обичам пролетния и есенен дъжд),и все са недоволни! Времето им е било виновно!
2
1
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- За няколко стотин хиляди лева Парк за гости няма ли да направят?
1
1
 
18
 
! Отговори
Хайде пак ... преди 4 години
Какво лошо време бе Фандък. Да не бъркаш София със с.Белчин ? Зацяла зима имаше сняг 5 дена.... Средните температури над нормалните за всчики зимни месеци.