Оперират двама от блъснатите от кола до Герена

Най-сериозно са пострадали момче на 16 и момиче на 17 години
41

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Предстоят операции на момче и момиче, блъснати от лек автомобил този следобед в София, съобщи директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов пред "Фокус".

"Едното момче е на 16 години, то е със счупване на капачката на коляното и глезенна става. То предстои да бъде оперирано в следващите часове", обясни лекарят.

Момиче със счупен кръст след катастрофата до Герена

Момиче на 17 години пък е със счупване в областта на таза и подбедрицата и с комоцио. То ще бъде настанено в Детска реанимация. "Ще бъдат направени допълнителни изследвания и при добра стабилизация ще бъде оперирано в рамките на 24 часа", допълни директорът.

"Две момичета на 15 години са в по-леко състояние, но въпреки това ги оставяме за 24-часово наблюдение, заради травмите, които имат", каза още проф. Балтов.

Както Dnes.bg съобщи, кола блъсна четири деца, след което се преобърна в река в София. Инцидентът стана в района на стадион "Георги Аспарухов" - на кръстовището на булевард "Владимир Вазов" и улица "Васил Кънчев". Сигналът е постъпил в 13:45 часа.

Кола помете тинейджъри до Герена в София

20-годишният водач на лекия автомобил, ударил децата, не е пострадал. Той и неговата спътница твърдят, че автомобилът им бил засечен от друга кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До близка на момчето:Здравейте, след като сте близка на момчето, бихте ли били така любезна и доблестна да ми кажете кое е това момче, къде живее, такива неща. Искам да му помогна по-лесно да преживее шока от преживяната травма. Обещавам - няма да боли, няма да страда и да изпитва болка като тази, която вече причини за ЦЯЛ ЖИВОТ, нищичко няма да усети. А после и с Вас мога да поговоря малко на 4 очи, ако искате, разбира се.Приятен ден Ви желая, дано само не Ви блъсне кола.
26
0
 
18
 
! Отговори
Fck преди 4 години
Счупена капачка ,повредена подбедрица и глезен...родиш детето си здраво ,хубаво закакво за да мине някъв брадат ненормалник със 120км през него. Незнам ,какво им е на родителите на тия деца просто нямам думи. Добре ,че са живи! Трябва съд това е!
25
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анон 25Нито е "C" класа нито е 6'3.Но вие прУвинциалистите лапате доматите с колците.Това е причината такъв шушляк като Боко-тиквата да го избирате за премиер вече 10 години.Балъци та дрънкат, това сте вие *** *** прованса.
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Близката на момчетоЯ не лъжи, тоя е да 20години, а този автомобил струва най евтиния 25 хиляди лева! Как сам ще си купи кола на 20 години за 25- 30 хиляди? Или е дилър, или крадец- престъпник! Много добро момче бил, тъпаа гъскаа
23
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направи ми впечатление, че МНОГО БЪРЗО вдигнаха колата от канала и също много бързо побързаха да сложат парапета както си е бил! Дано излезе кой е баща му, сигурно е депутат или висш полицай или чиновник! А и не е задържан, веднага са го пуснали! ЦИРК
22
28
 
3
 
! Отговори
близка на момчето преди 4 години
Не го защитавам, най- вероятно е карал с повече от 50! Но защо веднага трябва да класифицирате и да давате определения?!? Не е син на никой, обикновено момче, купил си е колата сам! А да не говорим и че е с 1 родител! Българина само знае да плюе, понеже той няма такава кола, пари и тн!!!
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както винаги в БГ няма виновни, там някой си нещо може би, започва сес оправданията ... Българина даже няма топки са си признае когато е виновен. Да живеят джендърите
20
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стадиона в проклет отбора също
19
1
 
28
 
! Отговори
анон преди 4 години
с-класа 6.2 амг атмосферно- старичко ама още е лъскаво... номера е св 8999 - този най- редовно кара като изоглавен из софия... вероятно е нечие синче. аз ако съм на мястото на бащите на тези деца този като го пуснат условно ще го чакам някъде...
18
0
 
26
 
! Отговори
nekoj преди 4 години
Аз от дете си спестявам закуските, вече съм на 55 и още не ми стигат спестяванията за едно такова возило... А туй момче - 'оправно' - на 20 и вече джитка със 120 по 'улиците Му'...
17
1
 
19
 
! Отговори
VW единичка преди 4 години
Този брадат шофьор не е стресиран, според мен е почерпен доста ...... И откъде я има тази скъпа кола интересно ....
16
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По новините казаха че са го пуснали. Този е на някой баровец синчето. Колата му не е джип а S класа само немога да видя марката но ми прилича на мерцедес. Ще се оттърве ако беше някой от вас нямаше да излезне от ареста.
15
0
 
24
 
! Отговори
Медуза с ланец преди 4 години
Българска работа. Минал на червено, помел 4 човека, кой знае с колко е карал... всеки трети по пътищата ни е такъв. Да живее България! С такъв народ ще се съхраним!
14
1
 
23
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
И аз си мисля същото. Тези хора роднини нямат ли и родители? Ако на мен ми се случи нещо подобно с такова изчадие, ми остава само 1 цел в живота , тясно свързана с неговия!!!
13
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пукайте гумите на всички Шумахери във вашия квартал и им трошете стъклата и огледалата. И без това в София вече не може да се разминете от кочини мерцедеси и беемвета. Трябва да се поразчистят, за да не се засичат по светофарите.
12
2
 
15
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Ако на "територияБГ" тези които управляват се опитат да въведат върховенстото на закона и наредбите ще се вдигнат всенародни бунтове, до там се стигнало! Пропаднал народ и без бъдеще!
11
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само в БГ, 20-годишен по маратонки и анцуг вози кифлите с кола, която в Германия се кара от 50-годишни бизнесмени, даващи работа на стотина човека.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е джип бе кютуци селски !!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези около 20год.по статистически дани правят много катастрофи.За подобряване на безопасността всички на проверовъчен /така де нали има предложение всички над 60 на изпит щото някой от тях катастрофират/.
8
3
 
12
 
! Отговори
42 преди 4 години
Защо ли не му харесвам физиономията на "засечения"?... сн.11