Части от София остават на сухо в понеделник

Причината - ремонти са "Софийска вода"
3
Части от София остават на сухо в понеделник
Снимка: "Софийска вода"

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. "Метличина поляна" жк. "Гоце Делчев", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Бадемова гора", ул. "Златишки проход" № 57, № 60, № 62, № 64, № 66, № 68, № 70
ул. "Орехова гора" между ул. "Метличина поляна" и бул. "Гоце Делчев"
ул. "Метличина поляна"  между ул. "Червена роза"  и ул. "Бадемова гора",
бул. "Гоце Делчев" между ул. "Червена роза" и  ул. "Костенски водопад".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Гоце Делчев" ъгъла с ул. "Бадемова гора ".

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 511 жк. "Младост" 1А се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в: бл. 511 и бл. 512

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 511 и бл. 512.

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Златовръх" жк.
"Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Златовръх" от ул. "Галичица" до ул. "Кричим"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Златовръх" ъгъла с ул. "Ведрина".
На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Цветан Вучков" кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Цветан Вучков" и ул. "Палма".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цветан Вучков " ъгъла с ул. "Палма".

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шабаница" с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Шабаница", ул. "Ботунски път", ул. "Трети март", ул. "Воденицата"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. "Завой" кв. "Бенковски", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Завой" от бул. "Лазар Михайлов" до ул. "Оралица"
ул. "Календерска" от ул. "Оралица" до ул. "Руски войн"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Оралица" ъгъла с ул. "Календерска".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Родината" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Родината" от ул. "Татарски път" до ул. "Родината"№54.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Родината"№23

На 20 май 2019 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 488 кв. "Кръстова вада" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 488.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Джон Атанасов" ъгъла с ул. "Ген. Иван Колев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


3
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 2 години
Добре, че е г-н Борисов, че иначе от отдавна цялата държава да е останала на сухо!
2
2
 
4
 
! Отговори
ДртПрч преди 2 години
Утре ще ухае по-особено на:ул. "Бадемова гора", ул. "Златишки проход" 57, 60, 62, 64, 66, 68, 70 ул. "Орехова гора" между ул. "Метличина поляна" и бул. "Гоце Делчев"ул. "Метличина поляна" между ул. "Червена роза" и ул. "Бадемова гора",бул. "Гоце Делчев" между ул. "Червена роза" и ул. "Костенски водопад"
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък аз на сухо от миналия понеделник.