Huawei: САЩ подценяват силата ни!

Конфликтът с Америка е неизбежен, смята Рен Женгфей
21 май 2019 17:00, Нели Христова
227
Huawei: САЩ подценяват силата ни!
Снимки: Reuters

САЩ подценява силата ни. Това заяви Рен Женгфей, основателят на китайският гигант Huawei и допълни, че конфликтът с Америка е неизбежен.

Коментарът му идва след като Доналд Тръмп обяви национална извънредна ситуация с цел да блокира развиващата се 5G мрежа, разработвана от Huawei.

Още по темата

“Нашата 5G мрежа изобщо няма да бъде засегната. Като говорим за 5G технологии, останалите ни компании няма да успеят да ни настигнат в следващите две, дори три години“, казва Женгфей, цитиран от китайската телевизия CCTV.

"Жертвахме себе си, семействата си за нашия идеал да застанем на върха на света. За да достигнем до този идеал, рано или късно, ще се стигне до конфликт със САЩ“, заканва се той.

Huawei падна в жертва на търговската война между Китай и САЩ, а от Google обявиха, че преустановяват лиценза на компанията за използване на Android. По-късно те смекчиха мярката си и заявиха, че Huawei все пак ще може да поддържа операционната система на вече съществуващите си мобилни устройства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
41
 
! Отговори
срам и позор преди 4 години
"Великата демокрация и радетел за пазарни свободи САЩ"се превърнаха в рекетьор и бандит и станаха заплаха за демокрацията и свободната търговия и икономика!
4
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...ако някой прецака хуавей, освен другото, и много лапачи на рекламни пари ще завият от глад.
3
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази марка има живот още няколко години и след това ще се появи следващата подобна китайска марка смартфони.
2
13
 
42
 
! Отговори
мохамед преди 4 години
един е Китай ,и сащ е негов мишок
1
36
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците започват да истерясват, щом големи клечки започват да приказват по тоя начин. Устройствата на хуавей, без андроид са едно нищо.