Вижте кои части на София остават без вода на 22 май, сряда

Причина са строително-ремонтни дейности
Обновена: 21 май 2019 09:54 | 21 май 2019 09:54, Елка Василева
0
Вижте кои части на София остават без вода на 22 май, сряда

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иванянско шосе“ местност „Бели брег“, гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стефан Стамболов“ от ж.п.прелеза до ул. „Стефан Стамболов“ № 166,
ул. „Иванянско шосе“ от ул. „София“ до ул. „Стефан Стамболов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ ъгъла с ул. „Бели брег“.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Владайска“ Център, район „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владайска“, ул. „Ивайло“, ул. „Дамян Груев“, бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с бул. „Христо Ботев“.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Белите брези“ кв. „Кремиковци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Белите брези“, алея „Металург“, алея „Горски път“, алея „Ален мак“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Белите брези“ ъгъла с  алея„Снежанка“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Черни връх“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Майор Томпсън“ от №1 до №7, РУМ „Черни връх“, метростанция „Джеймс Баучер“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Майор Томпсън“ ъгъла с бул. „Черни връх“.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Селимица“ кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Константин Фотинов“, ул. „Поп Грую“, ул. „Рилска обител“, ул. „Княгиня Тамара“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Селимица“ №6.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“ кв. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Св. Климент Охридски“ от №26 до №72 и от №59В до №61К.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ №48А.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Левски“ с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Мраморен рид“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Руджери“ с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Руджери“, ул. „Самоковско шосе“ между ул. „Елин Пелин“ и ул. „Юрий Гагарин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари