Скъпи рокли, татуси, лъскави коли... Абитуриентите огласиха София

По традиция завършващите се събраха пред "Свети Александър Невски"
24 май 2019 20:40, Красимир Ангелов
126

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лъскави коли, скъпи тоалети и забележителни татуировки дадоха старт на абитуриентските балове в София.

Абитуриентите на ход: Без оркестри и гюбеци пред "Александър Невски"

Навръх празничния 24 май, десетки млади хора и техните близки, се събраха пред храм-паметника "Свети Александър Невски" под зоркия поглед на много полицаи. Този път, за разлика от предходните години, бяха забранени шумните оркестри.

Кадри от лъскавото празненство вижте в следващата галерия на фотографа на Investor Media Group Димитър Кьосемарлиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: абитуриентисофиярокли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
10
 
6
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Аз скъпи коли , рокли и татуси не виждам, ама явно ми се губят в размазаните снимки.
43
1
 
28
 
! Отговори
Нане Вуте преди 4 години
До бате ВАРеВа; Това е лицето на българската младеж покварена през последните30 години от безнравствената и крадлива управляваща ни Въхушка !Но ще дойде време и те ще страдат заради безобразията и кражбитена своите родители !
42
5
 
38
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Простички, но милички. Да са живи и здрави децата, на добър път!
41
1
 
22
 
! Отговори
ВАРеВал преди 4 години
Който иска да си показва про*стотията - да го прави, ама да не я прави достояние на тоя и оня. Отишло магарето, ама да си покаже пред всички магарията.
40
17
 
22
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 48Има и друга странаАко едно семейство има преуспяващ бизнес и доходи от десетки хиляди месечно какъв е проблема да изхарчат 10 000лв за абитуриентска.Не забравяй че в Бг вече има класово общество и доброто представяне е въпрос на класова отлика.Няма как тате и мама да карат коли за по 100х евро да живеят в къща за милион а дъщеря им да отиде с басмяна рокля.Всяка жаба да си знае гьола.Тва го е казал народа
39
3
 
42
 
! Отговори
ВАРеВал преди 4 години
Не ходих на ****отията, наречена бал. Вложих ги тия пари в нещо смислено - записан едногодишен курс. Отидох "на чужбината" и се захапахме - изкарваш, заминават, изкарваш, заминават. 6 години изкарах там. Взех за жена местна девойка, красива и с добра душа. Роди ми дете, кола имам - 9-годишна, но ми върши работата, за която съм я взел. Хич ми не е за тия от класа и за сълзливите им сбирчици. Дали пък съм чааак толкова по-зле от ходилите? Чакам коментари колко съм ограничен, заблуден и ***.
38
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такъв феномен по света като баловете в БГ. Всеки следващ випуск иска да надмине простотията на предния, и това нещо става в центровете на градовете все едно е общонародно веселие от спечелен финал на световно по футбол...
37
2
 
41
 
! Отговори
SS преди 4 години
ПИТАМ:? АКО В ЕДНО СЕМЕЙСТВО МАЙКАТА В МИНАЛОТО Е БИЛА. .*** А БАЩАТА МУТРА ИЛИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ НА ДРЕБНО КАКЪВ ОЧАКВАТЕ ДА БЪДИ. СИНА ИЛИ ДЪЩЕРЯТА?
36
12
 
40
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Пр.дльовци пак ли пискате:)))Те поне не са лицемерни като вас.И вие през 80те ходехте по шивачи да си шиете по така рокли и костюми.Търсихте да намерите някой западен чепик а ако ли не успявахте си купувахте най скъпите обувки конфекция.Цялата рода се включваше в търсенето на по нова Лада или Волга.В домовете се организираше по една малка сватба....Сега просто избора е по голям
35
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празник на глупостта и суетата.
34
5
 
33
 
! Отговори
Гарантирано от ГЕРБ преди 4 години
Народът богатее щом има пари за скъпи рокли, обувки чанти, лъскави коли и скъпи ресторанти. Това всичкото не е от нямане.
33
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емоциите, реакциите ,естественото веселие и радост се определят от обществената и семейната среда.Нисшите емоции са присъщи и за човека.
32
2
 
38
 
! Отговори
veshin преди 4 години
кич и простотия, но за всичко са виновни родителите им, те са ги възпитали в тази просташка показност, какво празнуват, и те не знаят ...
31
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нашия квартал за поредна година изпратихме горди абитуриенти с и ловец съм ,и рибар съмТа..толкова за културата..Просто да бягат по бързо от тук,не са виновни те...
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новите ГЕРБери. Аз си помислих първо, че това са евроизборите.
29
0
 
3
 
! Отговори
Чубания преди 4 години
.......................................
28
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Белязани",като роби...А то и така- мама,тати,дядовци и баби робуват по чужбина,за да имат един миг на самочувствие- "вижте ни сега!"..После роклите и коли под наем исчезват,започва суровата действителност.
27
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То като ги види човек с тия кючеци. Се пита, как ще де развиват след това.
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До34. Порно къща не храни. То е до време. А това ке учи най лесно
25
7
 
35
 
! Отговори
Порно Режисьор 69 преди 4 години
Виждам перспективни порно актриси!Ако се легализира продукцията и заснемането на продукция с непристойно спрямо моралните норми съдържание, то аз ще влезна непременно в този бизнес и ще се постарая България да стане Долината на Порно Индустрията!Много ресурси има в тази неизползвана ниша, много потенциал, много пари!ДА КАЖЕМ ДА на ЛЕГАЛИЗИРАНЕТО НА ПОРНО БГ ПРОДУКЦИЯТА!ДА ВДИГНЕМ БВП!Да, не е морално, но Морал къща не храни!