В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Случката - след инцидент между два автомобила
12 юни 2019 13:00,
111
В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Студентски град отдавна не е място за студенти, тук царуват едни от най-пошлите черти на българина – арогантността, надменността и презрението към човешкия живот. Студенти с по два автомобила не могат да намерят място къде да паркират, дискотеките са повече от библиотеките, а скандалите и побоищата са просто ежедневие.

Още по темата

"Студентски град" става кампус с алеи, зелени площи, паркинги…

На брутална случка се е натъкнал гражданин на столицата. След пътен инцидент между две коли, едната управлявана от жена, а другата от мъж, пострадалите трябвало да изяснят сметката след инцидента. Ето как продължава историята, взета от Facebook групата "Забелязано в София":

"Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне.Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н! Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна. След по-малко от 10 минути той избяга, а на жената в момента крака й е охлузен, а ръката - протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?"

Определено това не е нормално, съгласиха се ползвателите на социалната мрежа:

Димитър Грозев споделя: "Този трябва да бъде вързан с въже за теглич и да бъде влачен докато му се счупят ръцете и краката. Аман от такива гадняри и комплексари. И много интересно как е изкарал въобще шофьорска книжка, ако изобщо има такава."

Marina Aleksandrova  съветва: "Звъниш ..,подаваш сигнал ...,посочваш номер...,пък нека бяга..,по прозорците ще му виси като маймуна..,луда работа!"

Никола Войнов също е коментирал безумната ситуация: "Ама хора има го заснет, има и камери по улиците ... тя нека ди подаде дигнал на 112 той се води избягал от ПТП... Ще си го издирят и санкцията ще му е връчена не мога да разбера защо го правите на политически проблем и все се снима... Да тъпа му е постъпката но имам въпрос и към жената... с кой акъл си помисли да се хване за вратата... и ще спре ли колата ако случайно той тръгне?"

 
Posted by Божидар Иванов on Tuesday, 11 June 2019

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Номера се вижда, очакваме реакция на полицията и прокуратурата.Със цялата твърдост на закона, това е опит за убийство.
75
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем нормална ситуация в българската действителност.Пълна деградация, народа озверя, търси се само материалното а духовността и моралните ценности останаха далече във времето когато имахме държава....
74
3
 
4
 
! Отговори
До 81 преди 4 години
Моля незабравяйте къде се намирате, Бул гаристан. Това ей сега, а дано, може и други такива неработят в БГ-то.Нищо няма да се промени и си оставаш с ей сега
73
0
 
27
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Ей тоя сега да го съдят по бързата процедура за опит за убийство!Този си е чист престъпник!!!
72
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам снимката и си мисля, както колата е тръгнала надясно , то джипарката в ляво вместо да прави нарушение настъпвайки двойна непрекъсната можеше да го засече и да го затиснат в кофата отпред с още една кола отзад.След това се сваля шАфьора с ритници и се привежда във вид в който кротко да чака КАТ.Е Тогава щях да повярвам че ще се оправим в скоро, сега ще почакаме още...
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бяха предвидени и места за тенис кортове.В зала "Хр.Ботев" и в Зимния дворец на спорта, които са на територията на този район, се организираха и студентски празници, и големи концерти, и спортни състезания, и младежки научни форуми.С две думи, през социализма е започнало създаване на истински, пълноценен студентски кампус, но доста неща са останали или недовършени, или са били вече морално остарели. развитието трябваше да продължи в тази насока - да се доизгради съвременен студентски кампус.
70
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съд, глоба до небето, конфискуване на количката.... да видиш после как крета по улицата с 35 и прави път на поммиярите бухахахаха
69
0
 
9
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 4 години
Роки, при влизане в България, чуждестранната регистрация влиза в българския компютър както и паспорта на шофьора който я е управлявал - в случая български гражданин на който адреса му в БГ се знае много добре. Кой е *** и ограничен сега А? Ко речи?
68
0
 
16
 
! Отговори
До weiss преди 4 години
Не знам на колко години си.Не беше чак толкова отдавна, когато на определена площ югоизточно от парк "Студентски" имаше само студентски общежития. Имаше и няколко студентски стола, студ.поликлиника, както и библиотеки. Вярно, имаше само една дискотека от социалистическо време. Не знам защо, само една част от тази територия /недалеч от зала "Хр.Ботев/ беше оградена с хубава метална ограда, както се полага на истински кампус. Имаше нужда от осъвременяване. Вместо това, дивашко печалбарство.
67
9
 
16
 
! Отговори
Роки преди 4 години
Четох коментарите във Фейса и тук и ще каже нещо много важно - тези които казват да се запише номера при положение че номера са английски сте мега ама мега *** и ограничени. Кой ще го намери и къде ще го търси. Вие от къде падате. Особено ако не е пращан иншуранса там ще намериш на баба яга пръчката!!!!!!
66
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 4 години
Доколкото разбирам момчето с бялата тениска е идентифицирано, има мижав бизнес и мижави дългове. Защо още не е заловен?!
65
3
 
5
 
! Отговори
До 45 преди 4 години
До До ... 42Абре 45 за кое по точно да ме прокълнеш! Зарад това, че искам студентите дето са отушли там да учат да ги преместим на място дето могат да го правят ли!? Нещо не те рабирам, но така като те чета и ти не можеш да се разбереш! Нищо де здраве да е! Множе пък някой ден да се разбереш и ти, но гледай тогава да не земеш да се самоубиеш! Щото сега си зле!
64
2
 
22
 
! Отговори
към полицаите преди 4 години
Такива като този само бой до посиняване ,за другото не се притеснявайте Бойко Борисов ще се застъпи .А , да попитам , кога ще докарате 50 полицаи от САЩ , поставете ги в Студентски град и да работят по техните правила , защото *** Тъпанаров от дума не разбира ,само от тояга .
63
0
 
3
 
! Отговори
Tolio преди 4 години
До Ушо ТъпчевАбе Ушо не те знам ушат ли си или не а за тъпчев ти вярвам ,че си много тъпчев.
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво му викате дъртак бе. От Левски съм, но на мачовете между ЦСКА и Левски беше голяма атракция. Сега няма такива индивиди на армията. Гюмеджия, но от класа, с нюх към гола. Правилно си казва човека.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До срам и позор 65 Може ли да ми обясните понятието "изкривена физиономия" и дали Вашата е "права"?!!!
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До !когато си *** и английския номер, някакси трябва да бъде изкаран руски... :D :D
59
0
 
16
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Луди селяни, овчари с коли, какво чудно има?
58
8
 
8
 
! Отговори
фййгфй преди 4 години
Кой нормален човек ще се хване за вратата на автомобил да го влачат??? Запиши номера и викно полиция. Не е мит че жените са ***...
57
10
 
18
 
! Отговори
срам и позор преди 4 години
В София вече не може да се диша,от изкривени физиономии и всякаква изме.т от провинцията,куцо и сакато идва в София и си прави каквото иска....