В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Случката - след инцидент между два автомобила
12 юни 2019 13:00, Павел Гълъбов
111
В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Студентски град отдавна не е място за студенти, тук царуват едни от най-пошлите черти на българина – арогантността, надменността и презрението към човешкия живот. Студенти с по два автомобила не могат да намерят място къде да паркират, дискотеките са повече от библиотеките, а скандалите и побоищата са просто ежедневие.

Още по темата

"Студентски град" става кампус с алеи, зелени площи, паркинги…

На брутална случка се е натъкнал гражданин на столицата. След пътен инцидент между две коли, едната управлявана от жена, а другата от мъж, пострадалите трябвало да изяснят сметката след инцидента. Ето как продължава историята, взета от Facebook групата "Забелязано в София":

"Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне.Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н! Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна. След по-малко от 10 минути той избяга, а на жената в момента крака й е охлузен, а ръката - протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?"

Определено това не е нормално, съгласиха се ползвателите на социалната мрежа:

Димитър Грозев споделя: "Този трябва да бъде вързан с въже за теглич и да бъде влачен докато му се счупят ръцете и краката. Аман от такива гадняри и комплексари. И много интересно как е изкарал въобще шофьорска книжка, ако изобщо има такава."

Marina Aleksandrova  съветва: "Звъниш ..,подаваш сигнал ...,посочваш номер...,пък нека бяга..,по прозорците ще му виси като маймуна..,луда работа!"

Никола Войнов също е коментирал безумната ситуация: "Ама хора има го заснет, има и камери по улиците ... тя нека ди подаде дигнал на 112 той се води избягал от ПТП... Ще си го издирят и санкцията ще му е връчена не мога да разбера защо го правите на политически проблем и все се снима... Да тъпа му е постъпката но имам въпрос и към жената... с кой акъл си помисли да се хване за вратата... и ще спре ли колата ако случайно той тръгне?"

 
Posted by Божидар Иванов on Tuesday, 11 June 2019

111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
15
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 месец
Луди селяни, овчари с коли, какво чудно има?
63
8
 
7
 
! Отговори
фййгфй преди 1 месец
Кой нормален човек ще се хване за вратата на автомобил да го влачат??? Запиши номера и викно полиция. Не е мит че жените са тъпи...
62
10
 
17
 
! Отговори
срам и позор преди 1 месец
В София вече не може да се диша,от изкривени физиономии и всякаква изме.т от провинцията,куцо и сакато идва в София и си прави каквото иска....
61
1
 
25
 
! Отговори
бг преди 1 месец
Пародията Студентски град!
60
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Там не е ли резерват за проститутки и наркомани?
59
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евала на пича. Без забележки.
58
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
София се напълни с отвратителни селсски дегенерати.
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо чудно да е имал наркотици в колата и затова да бърза... все пак е студентски град
56
0
 
18
 
! Отговори
ПП преди 1 месец
Крайно време е Студентски град да се обособи като кампус и на всички заведения да им се забранят предлагане на наргилета и силен алкохол. Тоя *** 100% е бил дрогиран от псевдо коктейл баровете по целия квартал.
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"мъжете си пускат бради, за да изглеждат по мъжествени"

Botev?
54
14
 
5
 
! Отговори
Moghul преди 1 месец
Нормално е да се изнесеш от пътното платно за да не стане последващ инцидент. На клипа се вижда истерична жена хванала се за кола и крещяща. Кога в шофьорските курсове ще има тест за истерички? На такива никакви книжки, моля!
53
3
 
12
 
! Отговори
Az преди 1 месец
Почти стигнахме дъното - рашките където се трепят с бухалки ножове и пистолети за всичко свързано с най-ценното им - купчина ламарини, дали за 2000 или за 200 000лв...
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Маями вайс, как така в едно изречение съчета безкрайно много глупости, жено?
51
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!!!!
50
4
 
7
 
! Отговори
weiss преди 1 месец
До Анонимните 49 и 50 Мъж, който под тази новина пише колко лоши шофьори били жените (сякаш кой е пилот от Ф1) е прост мъж. А простият мъж е оксиморон, защото ако е п.р.о.с.т., той по дефиниция не е мъж.
49
10
 
0
 
! Отговори
weiss преди 1 месец
До Начини има Начини има, но не такива, това не е никакъв кампус, а обикновен софийски квартал , и всяко ограничение на имуществото на живущите в него противоречи на Конституцията. Хората имат право да притежават незабранени от закона вещи. Достатъчно е обаче да се въведе зелена зона, (тя и в цяла София трбва да е по-скъпа), и готово. А за агресията и арогантността навсякъде трябва само работеща правораздавателна система, но точно това не трябва на властимащите. Схвана ли?
48
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая дали ще се научи да кара и да не засича?
47
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На жените не трябва да се дават шофьорски книжки
46
2
 
6
 
! Отговори
Софиянеца преди 1 месец
Софиянец ли е? Май не, а?
45
5
 
11
 
! Отговори
До ... „№42“ преди 1 месец
Заслужаваш да прокълнем ръката, написала тази мръсотия и езикът, който изрича тези хули по адрес на студентките.
Гнусотията ти не е оригинална.Още през бай-Тошово време си имаше поделение към съответните служби,което разпространяваше нарочно измислени слухове и вицове с цел да влияе на общественото мнение.
Тези същите гадинки получаваха тлъсти заплати, за да доказват, че интелигенцията е най-калпавата част от нацията, а студентките уж били най-разтурените.Ти да не си пенсионер от това поделение