В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Случката - след инцидент между два автомобила
12 юни 2019 13:00,
111
В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Студентски град отдавна не е място за студенти, тук царуват едни от най-пошлите черти на българина – арогантността, надменността и презрението към човешкия живот. Студенти с по два автомобила не могат да намерят място къде да паркират, дискотеките са повече от библиотеките, а скандалите и побоищата са просто ежедневие.

Още по темата

"Студентски град" става кампус с алеи, зелени площи, паркинги…

На брутална случка се е натъкнал гражданин на столицата. След пътен инцидент между две коли, едната управлявана от жена, а другата от мъж, пострадалите трябвало да изяснят сметката след инцидента. Ето как продължава историята, взета от Facebook групата "Забелязано в София":

"Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне.Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н! Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна. След по-малко от 10 минути той избяга, а на жената в момента крака й е охлузен, а ръката - протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?"

Определено това не е нормално, съгласиха се ползвателите на социалната мрежа:

Димитър Грозев споделя: "Този трябва да бъде вързан с въже за теглич и да бъде влачен докато му се счупят ръцете и краката. Аман от такива гадняри и комплексари. И много интересно как е изкарал въобще шофьорска книжка, ако изобщо има такава."

Marina Aleksandrova  съветва: "Звъниш ..,подаваш сигнал ...,посочваш номер...,пък нека бяга..,по прозорците ще му виси като маймуна..,луда работа!"

Никола Войнов също е коментирал безумната ситуация: "Ама хора има го заснет, има и камери по улиците ... тя нека ди подаде дигнал на 112 той се води избягал от ПТП... Ще си го издирят и санкцията ще му е връчена не мога да разбера защо го правите на политически проблем и все се снима... Да тъпа му е постъпката но имам въпрос и към жената... с кой акъл си помисли да се хване за вратата... и ще спре ли колата ако случайно той тръгне?"

 
Posted by Божидар Иванов on Tuesday, 11 June 2019

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
26
 
! Отговори
бг преди 4 години
Пародията Студентски град!
55
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там не е ли резерват за *** и наркомани?
54
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала на пича. Без забележки.
53
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София се напълни с отвратителни селсски ***.
52
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо чудно да е имал наркотици в колата и затова да бърза... все пак е студентски град
51
0
 
19
 
! Отговори
ПП преди 4 години
Крайно време е Студентски град да се обособи като кампус и на всички заведения да им се забранят предлагане на наргилета и силен алкохол. Тоя *** 100% е бил дрогиран от псевдо коктейл баровете по целия квартал.
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"мъжете си пускат бради, за да изглеждат по мъжествени"Botev?
49
14
 
6
 
! Отговори
Moghul преди 4 години
Нормално е да се изнесеш от пътното платно за да не стане последващ инцидент. На клипа се вижда истерична жена хванала се за кола и крещяща. Кога в шофьорските курсове ще има тест за истерички? На такива никакви книжки, моля!
48
3
 
13
 
! Отговори
Az преди 4 години
Почти стигнахме дъното - рашките където се трепят с бухалки ножове и пистолети за всичко свързано с най-ценното им - купчина ламарини, дали за 2000 или за 200 000лв...
47
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!!!!
46
4
 
8
 
! Отговори
weiss преди 4 години
До Анонимните 49 и 50 Мъж, който под тази новина пише колко лоши шофьори били жените (сякаш кой е пилот от Ф1) е *** мъж. А простият мъж е оксиморон, защото ако е ***., той по дефиниция не е мъж.
45
10
 
1
 
! Отговори
weiss преди 4 години
До Начини има Начини има, но не такива, това не е никакъв кампус, а обикновен софийски квартал , и всяко ограничение на имуществото на живущите в него противоречи на Конституцията. Хората имат право да притежават незабранени от закона вещи. Достатъчно е обаче да се въведе зелена зона, (тя и в цяла София трбва да е по-скъпа), и готово. А за агресията и арогантността навсякъде трябва само работеща правораздавателна система, но точно това не трябва на властимащите. Схвана ли?
44
2
 
7
 
! Отговори
Софиянеца преди 4 години
Софиянец ли е? Май не, а?
43
5
 
12
 
! Отговори
До ... „№42“ преди 4 години
Заслужаваш да прокълнем ръката, написала тази мръсотия и езикът, който изрича тези хули по адрес на студентките.Гнусотията ти не е оригинална.Още през бай-Тошово време си имаше поделение към съответните служби,което разпространяваше нарочно измислени слухове и вицове с цел да влияе на общественото мнение.Тези същите гадинки получаваха тлъсти заплати, за да доказват, че интелигенцията е най-калпавата част от нацията, а студентките уж били най-разтурените.Ти да не си пенсионер от това поделение
42
4
 
18
 
! Отговори
Начини има преди 4 години
Ако районът беше запазил облика си на студентски кампус, нямаше да има и такова презадръстване с автомобили.Можеше да се въведе правило, според което всеки живеещ там студент да има право да паркира в кампуса по един автомобил. Можеше и да се обособят места за тази цел - номерирани, като всяка година съответният студент да получава определено място, съобразно с това в кой блок е настанен.Можеше да се оформят и два паркинга за гости и всичко щеше да е наред.
41
1
 
15
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Проблемът, е че няма общество. 100% много хора са видяли длучката и никой не се е намесил. Борим тероризма и простотията с писане във ФБ или днес Бг (вкл. И себе си и аз пиша тук. Другият път , ако един или двама направят забележка на господина той ще се замисли. Превърнали сме се в статисти на собствената си съдба.
40
10
 
12
 
! Отговори
... преди 4 години
Много много лошо за "Студентски град" единственото което крепи този квартал на софия са проститутките дето живеят там по общежитията и наркотиците дето се продават в дискотеките там! А тези дискотеки са в пъти повече отколкото в някой курортни градчета по черноморието ни! Но сега нормалните хора трябва да помислят къде да се преместят хората които са утишли там за да учат! Т.е. студентите дето искат да учат! Инак няма да се оправят нещата!
39
2
 
21
 
! Отговори
Фаталните грешки - 2 преди 4 години
Вместо тези гнусни чалга кръчми, в които се влачат л.у.м.пени от целия град, за да "разпускат" /разбирай - да вилнеят дивашки, необезпокоявани от никого/, можеше да има заведения със статут на студентски клубове - там да се влиза само с карта, каквато да има право да получи само студент със заверен семестър. Пък нека да работят като дискотеки с работно време, съобразено с това, че се намират в жилищен район. Но нямаше да носят такива печалби на частни лица.ВСИЧКИ ТЕЗИ ГРЕШКИ са от лакомия!
38
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
народа е психично болен,голяма трагедия е, в тази държава има масова нетърпимост един към друг
37
0
 
25
 
! Отговори
Фаталните грешки преди 4 години
1. Допусна се да бъдат построени жилищни блокове между студентските общежития. Нямаше да има никакъв проблем, ако собствениците на реституирани парцели бяха обезщетени със земя в някое пространство край София, оформено като нов жилищен район. Ама трябва да се изгради инфраструктура. И за да си спести това общината, беше разрешена дивотията смесен жил.район - нови частни сгради сред общежитията.2. Долнопробни кръчми уж-дискотеки се създадоха с цел нечия печалба. Вместо това /продълж./