В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Случката - след инцидент между два автомобила
12 юни 2019 13:00,
111
В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Студентски град отдавна не е място за студенти, тук царуват едни от най-пошлите черти на българина – арогантността, надменността и презрението към човешкия живот. Студенти с по два автомобила не могат да намерят място къде да паркират, дискотеките са повече от библиотеките, а скандалите и побоищата са просто ежедневие.

Още по темата

"Студентски град" става кампус с алеи, зелени площи, паркинги…

На брутална случка се е натъкнал гражданин на столицата. След пътен инцидент между две коли, едната управлявана от жена, а другата от мъж, пострадалите трябвало да изяснят сметката след инцидента. Ето как продължава историята, взета от Facebook групата "Забелязано в София":

"Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне.Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н! Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна. След по-малко от 10 минути той избяга, а на жената в момента крака й е охлузен, а ръката - протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?"

Определено това не е нормално, съгласиха се ползвателите на социалната мрежа:

Димитър Грозев споделя: "Този трябва да бъде вързан с въже за теглич и да бъде влачен докато му се счупят ръцете и краката. Аман от такива гадняри и комплексари. И много интересно как е изкарал въобще шофьорска книжка, ако изобщо има такава."

Marina Aleksandrova  съветва: "Звъниш ..,подаваш сигнал ...,посочваш номер...,пък нека бяга..,по прозорците ще му виси като маймуна..,луда работа!"

Никола Войнов също е коментирал безумната ситуация: "Ама хора има го заснет, има и камери по улиците ... тя нека ди подаде дигнал на 112 той се води избягал от ПТП... Ще си го издирят и санкцията ще му е връчена не мога да разбера защо го правите на политически проблем и все се снима... Да тъпа му е постъпката но имам въпрос и към жената... с кой акъл си помисли да се хване за вратата... и ще спре ли колата ако случайно той тръгне?"

 
Posted by Божидар Иванов on Tuesday, 11 June 2019

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари