Две кучета кане корсо разкъсаха сетер в къпалнята "Мария Луиза"

Животните са ползвани за охрана, събира се подписка за изгонването им
15 юни 2019 20:42,
106
Две кучета кане корсо разкъсаха сетер в къпалнята "Мария Луиза"
Снимка: pixabay.com

Две кучета кане корсо, ползвани като охрана в къпалнята “Мария Луиза” в София, разкъсаха английски сетер. Четириногото влязло през дупка в оградата на 4 юни, пише "24 часа".

Собствениците му опитали да влязат, но охраната им казала, че няма как да стане. Категорично отхвърлили възможността животните да са нападнали кучето им. Едва на следващия ден стопаните успели да влязат и видели любимеца си с прегризано гърло.

Още по темата

Според кучкари още 2 бездомни четириноги изчезнали след появата на огромните кучета, известни като породата на италианската мафия. Хората събират подписка, за да ги изгонят от къпалнята. Те дори спрели да разхождат любимците си в района.

След подаден сигнал от общината ходили на проверка 3 пъти. Те обаче не открили там кучетата, затова предполагат, че са на някого от гардовете и ходят само когато той е на смяна.

Преди седмица 5 кучета от същата порода, разкъсаха до смърт 39-годишен мъж в с. Владо Тричков. Собственикът им е в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Нямало как да стане". Такива *** само си предават важности. Какво е пречело да ги пусне. Ама нали трябва да се направи на директор. То големите ценности в тоя пущинак. Голяма част от охранителите са нещо като престъпници.
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучкарски проблеми. Добре, че не са разкъсали човек.
35
1
 
31
 
! Отговори
До тез кои не четат преди 4 години
Кучето СЕТЕР е влязло през дупка.... Значи дворът не е бил обезопасен със здрава ограда. Не ми се мисли, ако от там бяха излезли кучетата "убийци" и бяха наранили или убили човек, който ги защитава!?
34
1
 
30
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Влязъл е сетера през неохраняема дупка.. Ако е било разгонено едното КОРСО, той е последвал... АМИ АКО ОТ ТАМ КЪДЕТО Е ВЛЯЗЪЛ СЕТЕРА, СА БИЛИ ИЗЛЕЗЛИ ДВЕТЕ КУЧЕТА??? НЯМАШЕ ЛИ ДА РАЗКЪСАТ ЧОВЕК??? Що за логика имате, докато не ви се случи на вас.... Но винаги другите са виновни..
33
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си научат дететето, да не се разхажда в чужди дворове, ще е най-добре
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ако утре някое 9 годишно дете бъде изядено, докато се разхожда безцелно, където не муъ е работата, пак ли ще е вина на детето? Питам само."Родителите му ще са виновни!!! То ако падне в язовир(където не му е мястото) ще ефтаназираш язовира ли. Все някой друг трябва да ви е виновен...
31
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време имах роднина, който имаше нещо, което няма да ви споменавам какво е, че да не си имате неприятности, но трябваше, да го пари. Имаше 6 добермана. Не знам защо, но местните роми бяха решили, че щом има толкова пазене, значи има нещо важно. Трима, бяха ... бяха останали само едри кокали, гръбначни кошове ... Да внимават крадците, това казвам. Полиция и линейка не се викат, ако са серизни господата, притежаващи дворовете.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А това, че охранителите, са казали че няма проблем, не е проблем, нали?ПИСНА МИ ОТ БЕГЕ БЕЗХАБЕРИЕ. Берзълбагария ще я наричам вече немилата ми родина.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Сетера е влязъл в чужд двор, обвинявате кучетата в собстената им територия, а не собствениците на сетера! Ако утре някой бъде убит докато краде"Ако утре някое 9 годишно дете бъде изядено, докато се разхожда безцелно, където не муъ е работата, пак ли ще е вина на детето? Питам само.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Коце кметаПовечето фирми са си научили кучетата, да ядът само от ръката на познат човек. Освен, ако не ги държат по 2 дена гладно, няма да стане тоя номер.
27
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Какво пазят там, да няма железа, апаратура, продукция? Там сигурно има едно голямо нищо."Ама ако искат и въздуха ще пазят, бе! Гледай си своя двор!
26
1
 
29
 
! Отговори
Правда преди 4 години
И на децата е ясно, че хората отглеждащи подобни зверове са не по-малки зверове. На *** трябва да се прилага евтаназия, за да се спаси обществото. Няма смисъл хиляди да търпят безчинствата и садизма на малцина. Всички властници, които с бездействието си причиняват това зло на обществото следва да бъдат третирани като престъпници.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво пазят там, да няма железа, апаратура, продукция? Там сигурно има едно голямо нищо.
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може ли кюфте с рибарски кукички?
23
1
 
13
 
! Отговори
МНОГО ТОЧНО преди 4 години
Тези общински служители защо не подежурят в обекта, частен?!?,а дали - къпалня за да видят ще ги наръфа ли нещо? Или няма кучета, няма проблем. А ако разкъсат човек, дете, осакатят някой техен или ваш, наш близък, кой, КОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН???
22
2
 
13
 
! Отговори
Rotan преди 4 години
Ми щом общината не намира кучетата 20 грама ЛАнат и сами ще ги покажат.... Кучета убици нямат място в не обезопасена клетка...
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добре де, сетера влязъл в чужд двор... платил е горкия. Ама това куче не е влязло с взлом, влязло е свободно през дупка в оградата. По същия път утре и двата пазача Кане Корсо могат да излязат и да половуват из парка... Не може когато отглеждаш такава порода да си толкова немарлив по отношение на загражденията на територията му."Когато излязат и ако излязат, и ако нападнат навън, естествено собствениците им ще са виновни и животните ще бъдат умъртвени заради безхаберието но стопанина
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добре де, сетера влязъл в чужд двор... платил е горкия. Ама това куче не е влязло с взлом, влязло е свободно през дупка в оградата. По същия път утре и двата пазача Кане Корсо могат да излязат и да половуват из парка... Не може когато отглеждаш такава порода да си толкова немарлив по отношение на загражденията на територията му."Дай да ги затворим херметически. Като влезе крадеца, защото оградата ти била ниска, да го оправдаем ли?
19
2
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 4 години
Като има болни мозъци като 23 а те никак не са малко, никога няма да се оправите.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!! СЪД ЗА ТЕЗИ! ЗАТВОР!