Две кучета кане корсо разкъсаха сетер в къпалнята "Мария Луиза"

Животните са ползвани за охрана, събира се подписка за изгонването им
15 юни 2019 20:42,
106
Две кучета кане корсо разкъсаха сетер в къпалнята "Мария Луиза"
Снимка: pixabay.com

Две кучета кане корсо, ползвани като охрана в къпалнята “Мария Луиза” в София, разкъсаха английски сетер. Четириногото влязло през дупка в оградата на 4 юни, пише "24 часа".

Собствениците му опитали да влязат, но охраната им казала, че няма как да стане. Категорично отхвърлили възможността животните да са нападнали кучето им. Едва на следващия ден стопаните успели да влязат и видели любимеца си с прегризано гърло.

Още по темата

Според кучкари още 2 бездомни четириноги изчезнали след появата на огромните кучета, известни като породата на италианската мафия. Хората събират подписка, за да ги изгонят от къпалнята. Те дори спрели да разхождат любимците си в района.

След подаден сигнал от общината ходили на проверка 3 пъти. Те обаче не открили там кучетата, затова предполагат, че са на някого от гардовете и ходят само когато той е на смяна.

Преди седмица 5 кучета от същата порода, разкъсаха до смърт 39-годишен мъж в с. Владо Тричков. Собственикът им е в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, сетера влязъл в чужд двор... платил е горкия. Ама това куче не е влязло с взлом, влязло е свободно през дупка в оградата. По същия път утре и двата пазача Кане Корсо могат да излязат и да половуват из парка... Не може когато отглеждаш такава порода да си толкова немарлив по отношение на загражденията на територията му.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много лоши кученца.Щом папат и хора-в затвора!
15
37
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно не можете да четете текст с разбиране.Сетера е влязъл в чужд двор, обвинявате кучетата в собстената им територия, а не собствениците на сетера! Ако утре някой бъде убит докато краде, ще защитавате собственика, нали. Честно, не мога ви разбера.
14
4
 
29
 
! Отговори
Влади преди 4 години
В България, престъпниците имат право да се кандидатират за евродепутатки, кучетата- убийци са били с нарушена вътрешна хармония и трябва не да се убиват,а да се осиновяват, а пък отровните змии не били отровни и не трябвало да се ползва серум срещу ухапването им!Господи, кой измисля тези идиотизми??? Адвокатката на Джени Суши ли?
13
0
 
33
 
! Отговори
. преди 4 години
Били проверили и ги нямало кучетата, ми да проверят пск бе и пак импак, докато не намерят кучетата и тъпата мутра, която ги притежава, после ликвидиране и така, щом посягат на други животни, вероятно ще посегнат и на човек.
12
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи твърди се, че човек който посяга на животно е способен да посегне и на човек, а куче което убива животно, способно ли е да убие човек? А забравих, примера е пресен. Трябва ли да се страхувам за детето ми и мен при най нормални градски условия, че мога да бъда нападнат от куче-убиец? За оръжие искат психически да си здрав, а за притежание на порода куче-убиец?
11
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива кучета не са за психично болни хора с микро пи6ки... Ако заради някой такъв ми изядат моето животно, няма да се занимавам с общинари и прочее и ***. Каква файда? Директно викаш няколко здрави момчета да го попилеят от бой и толкоз. Ако чакаме на държавата да си мръднат пръста не само за безопасността на кучетата, но и за нашата, ето какво става. Тия разбират само от бой и страшни глоби, не от псевдо проверките на заспали чиновници.
10
3
 
24
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Според мен за да е справедливо, трябва защитниците на *** да гледат, как това което защитават се оставя да напада техни близки и роднини, а те да гледат отстрани, дали ще продължат да бълват простотии тогава ;) !?!!!
9
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удрете си камбанките!Ще ми убивате кучета, убили друго куче в собствения си двор! Сбърканяци, цъкайте за конвенция, леберастяги
8
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, *унди, частния имот е неприкосновен!!! Утре, ако булонка нахапе детето ви у вас и тех ли ще избиете!?Либерастяги
7
44
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо говорите глупоспи!?Да се приспиват кучетата!?Не може некви чежди кучета, ти влизат и *ерът в двора, просто така. Случката е станлаа в частен имот, ако има виновни то това са собствениците на сетерчето! Всичко друго сбъргана либерастияКазах!!!
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идват общински избори. Мислете с главите си какви общинари ще има следващите 4 години. Както в онова софийско село където такива сучета убиха един човек, така и в София а и навсякъде в страната
5
0
 
48
 
! Отговори
1456 преди 4 години
И като ходили и не открили, изоставили случая. Ало, общинарите, ще се интересувате, ще настоявате, ще съставите акт на собсвеника на къпалнята, ще закриете самата къпалня и в края на краищата ще ви предадат кучетата. А после по най-съкратената процедура последна инжекция и след като бъдат предадени в екарисажа, ще затворите папката. Хайде!
4
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Беззаконие 2019. Това е България днес. А и последните 30 години
3
4
 
60
 
! Отговори
ФАКТ преди 4 години
Бойните породи трябва да бъдат забранени за отглеждане.
2
1
 
54
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Да се приспят псетата на умирисания пазач
1
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама ако нещо влезне в моя двор, то става мое!!!Стига с тези глупости... ще си душим кво искаме!