Почина младата жена, която катастрофира в "Красна поляна"

23-годишната бе с тежка кръвозагуба след жестокия удар в стълб
Обновена: 15 юни 2019 23:17 | 15 юни 2019 23:06,
313

Снимка: Булфото

Починала е 23-годишната жена, която катастрофира в събота вечерта на бул. "Възкресение" в София, съобщиха от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" за "Фокус".

Младата жена бе транспортирана към противошоковата зала на болницата в тежко състояние.

Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ- София Катя Сунгарска съобщи, че жената е била с тежка кръвозагуба, самоампутирани са били двата й крака, а ръцете й са били счупени. На пострадалата са направени пълни реанимационни действия, била е интубирана.

Екип на Спешна помощ е минал покрай мястото на инцидента в момента, в който автомобилът на жената се е забила в стълб. Медиците подават сигнал да се изпрати друга линейка с реанимационен екип, защото инцидентът е много тежък.

По сведения на очевидци, жената е блъснала няколко коли, ударила е стълб, след което колата е спряла на трамвайните релси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
5
 
40
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Получава се така, защото България е държава на мамини синчета и татини принцески.Ако момичето си беше изкарало с работа пари за колата, щеше да я пази като очите си и да внимава да не я одраска. Вместо това, баща й е казал: "Ето ти татка БеЕмВе, да си трошиш главата!" Добавете и ганьовски манталитет, да си тарикат е национален спорт в България... и ето я белята... В Америка, като навършат 18г ги изгонват от вкъщи и ги оставят да се оправят сами с живота, тук - купуват ти БеЕмВе и сипват гориво!
188
45
 
26
 
! Отговори
Андрей преди 4 години
Коментарите, коментарите са по-трагинчни от слуката. Толкова много жльч и злоба към загинала млада жена, без никой да знае каква е причината. Бьлгарите имат нещо наистина гнило в ДНК-ато си.
187
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нормалните държави законите се спазват и нарушенията се наказват строго. У нас царува корупция и анархия по пътищата, докато племето не се самоизтреби.
186
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле тази да не се е опитвала да пресъздаде сцената с ускорението от Завръщане в бъдещето ??
185
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без контрол от страна на КАТ, всички шофьори масово нарушават правилата. Само катаджия може да твърди, че не можело на всеки метър да има катаджия или до всеки шофьор да има катаджия. За съжаление катаджиите лесно убедиха онези 80%, че това е така. В нормалните държави убедиха шофьорите, че ще бъдат наказани, ако направят нарушение и без да има на всеки метър полицай.
184
4
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Късметът беше с другите хора. Ако не беше стълба щеше да влезе в паркинга пред блока и да убие всички наблизо. Плюс това около минута след удара трамвай 11 идваше от овча купел посока центъра. Представете си бмв с бясна скорост удря бордюра колата отскача и блъска трамвая!? Както казват *** - всичко туш. Някак си съдбата наказа само нея а не другите невинни.
183
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като нямаш парички за нов автомобил, ще караш бавно стария и ще пазиш останалите хора. Това че някой нямал пари или имал много пари не е оправдание за нищо.
182
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е да сложим полицай на всеки метър ли? Да ви пази всичките чубании? Ти имаш ли идея, колко пътища има в градовете и България, като цяло? Или само пред блока си седиш.Човек неможе ли сам да разбере, че трябва да спазва правилата... Никой неможе да му помогне. Млади стари се там... Старчоци редовно пресичат през Булевардите.. Подлез НЕ ползват.
181
1
 
49
 
! Отговори
Недоумяващ преди 4 години
Не мога да проумея, как в град с натоварен трафик като София, човек може с лек автомобил да удари няколко коли, да премине през бордюри, заграждения, трамвайни релси и да се удари в електрически стълб. Все пак това е лека кола, а не БТР.
180
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велосипедист кара по тротоара или минава на червено - къде спи КАТ?Моторист изпреварва непозволено и кара с 150 км/час в населено място при ограничение до 50км/час - къде спи КАТ?Шофьор на автомобил шофира с 90 км/час в населено място при ограничение до 50 км/час - къде спи КАТ?
179
7
 
28
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Самоубийство. Прекалено личен психологически акт, за да го коментираме. И все пак, убеден съм, че не е това начинът. Да беше си метнала едно въже в мазата! Добре, че няма пострадали. Преди години(20-на), млада шофьорка на Мерцедес се утрепа в дъждовно време с газ до ламарината на пътя Плевен-Ловеч. Младежите наборни се гърмяха с АК-то в казармата за гаджета.
178
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо чужденците когато шофират в България, правят най-много и най-опасните нарушения, а в собствените си държави спазват правилата? Отговорът е заради контрола там и контрола на КАТ тук.
177
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо България е страната с най-много загинали по пътищата в ЕС? Пътищата ли са? Колите ли са? Шафиорите ли са? КАТ ли са? Не знам но скоро няма да спре.
176
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, нямаше ли едно въпросче в изпитните листовки за скоростта в градски условия? Не е случайно измислено, ама на много Шумахеровци явно им идва бавничко. И то разбирам да си надвишил с 10-20 км, ама двойно?? А катаджиите вместо да се чудят за какво да се заядат с нормалните хора през деня, да идат по големите булеварди през нощта и да напишат едни хубави глоби на младите състезатели, които са си направо заплаха за останалите участници в движението
175
1
 
35
 
! Отговори
Мъчно ми е. преди 4 години
Младо момиче да свърши така.Това е страшно.Войната по пътищата ни продължава.
174
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам богатите по света карат коли за милиони, обаче спазват правилата за движение. Не се сещам за случай актьор или певец е е утрепал пешеходец или бебе. А тук видиш ли бмв или друга трошка за 500 евро и се мислиш за Бог. За такава смърт не мога да кажа Бог да я прости. Сама се е самоубила .
173
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За глобите .Един баровец или синче на бизнесмени какви глоби ще го стреснат .За тях 1000 лева пари ли са?.
172
4
 
24
 
! Отговори
Владо преди 4 години
С тази скорост не е инцидент, но защо?! :(
171
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен системата и колите ни убиват.
170
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До +++Абсолютно съгласен - ефективността на наказанията се определя основно от тяхната неизбежност, а не толкова от тежестта им!