Почина младата жена, която катастрофира в "Красна поляна"

23-годишната бе с тежка кръвозагуба след жестокия удар в стълб
Обновена: 15 юни 2019 23:17 | 15 юни 2019 23:06,
313

Снимка: Булфото

Починала е 23-годишната жена, която катастрофира в събота вечерта на бул. "Възкресение" в София, съобщиха от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" за "Фокус".

Младата жена бе транспортирана към противошоковата зала на болницата в тежко състояние.

Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ- София Катя Сунгарска съобщи, че жената е била с тежка кръвозагуба, самоампутирани са били двата й крака, а ръцете й са били счупени. На пострадалата са направени пълни реанимационни действия, била е интубирана.

Екип на Спешна помощ е минал покрай мястото на инцидента в момента, в който автомобилът на жената се е забила в стълб. Медиците подават сигнал да се изпрати друга линейка с реанимационен екип, защото инцидентът е много тежък.

По сведения на очевидци, жената е блъснала няколко коли, ударила е стълб, след което колата е спряла на трамвайните релси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млад шофьор да кара кола до 1.4,1.6 кубика първите пет години.После да се яхва на мощна кола.И второ коли в България втора употреба внос от чужбина до 8-10 години.Стига с този внос на издухани ръждасяли и напълно амортезирани строшеняцикоито се купуват по 300-500евро и се продават по 2-3 хиляди лева.
168
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е възпитанието?Установяване на правила, контрол на спазването им и наказание при неспазване.Започва от родителите и свършва при владетеля на света.
167
3
 
38
 
! Отговори
+++ преди 4 години
Тази млада жена сега щеше да е жива, ако беше убедена, че ако наруши правилата КАТ неизбежно ще я санкционира. За съжаление КАТ отдавна убеди шофьорите, че не работи и могат безнаказано да правят всякакви нарушения, а нарушенията водят до катастрофи, ранени и загинали и жената загина.
166
2
 
26
 
! Отговори
+++ преди 4 години
В нормалните държави, в които правилата се спазват, държавата е създала убеденост в шофьорите, че ако нарушат правилата, неизбежно ще бъдат санкционирани. Ключовата дума е неизбежно, а размера на санкцията е несъществен.
165
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше единствен случай, да го наречеш самоубийство. Но гонките с коли в града са системна болест, защото са безнаказани. Няма контрол и търсене на отговорност с последствия. Корупцията е на първо място в ЕС.
164
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като няма контрол от КАТ, така става - правилата масово се нарушават, стават много катастрофи и загиват хора. Много хора бъркат причината със следствието. Причината е, че няма контрол, а следствията са нарушаването на правилата и катастрофите.
163
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тираджията, и как системата може да спре самоубиец?
162
5
 
38
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Жените в София на пешеходна пътека никога не спират, за да пресека . Комплексарки долни с купени от любовниците си коли трошки за 2000 лв.Аз също съм жена и карам шофьорски курс, но правилника и листовките ги знам като стихотворение. На практиката си отварям очите и отпушвам ушите, защото инструктурът няма да е вечно до мен. След това отговорността е моя и за моя живот , и за чуждия.
161
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бате Бойко каза ли нещо по случая? Дадох ви беемвета, направих ви пътища, ама като не можете да карате, сами сте си виновни.
160
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При същата система, ти що не караш с 160?
159
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквито и глоби да направат по 2-5-8 хиляди лева все тая.Полицията също е безсилна.Ще прозвучи гадно но тези които ще взимат книжки задължително да ги водят по моргите да видат трупове на загинали от катастрофи,кой без крайници ,кой без глава, кой изкормен.Трябва бъдещите шоьори да се стрснат.Според мен това е единствения начин.
158
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази катастрофа е само симптом на системна болест в България. Който има разум, нека да помисли.
157
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е лейди даяна с каква скорост се размаза в Париж?
156
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ой горкото момиче. Не било то виновно. Системата била виновна.
155
26
 
9
 
! Отговори
Тираджия преди 4 години
Не обвинявам шофьорката, защото не всеки е роден да кара бърза и сложна кола като БМВ. Обвинявам системата, която позволява да се кара със 160 км по градските улици.Казах.
154
4
 
20
 
! Отговори
Факт преди 4 години
И тази катастрофа, както почти всички други катастрофи в България, е резултат от липсата на контрол за спазването на правилата, т.е. заради неработещия КАТ. Няма държава по света, в която правилата да се спазват, бе държавата със силата си да налага спазването им. Само в България обвиняват шофьорите.
153
2
 
17
 
! Отговори
Ангел Спасител преди 4 години
Изпотрепахте се бре на тази територия! Скоро ще се свършите съвсем. Няма друг да дойде да ви пази, ако не се пазите сами.
152
2
 
16
 
! Отговори
дедо преди 4 години
Марката БМВ винаги се кара с вратите напред. Това е физичен закон!
151
4
 
10
 
! Отговори
Стар преди 4 години
Не е луд този; който изяжда цял самун хляб, а онзи който му го дава. Нар. поговорка
150
2
 
24
 
! Отговори
Господи... преди 4 години
...и жени ли взеха да се държат на пътя като анаболни, кокаинови хлапаци....Жалко за погубения живот, Бог да я прости!