Масов бой в София на метри от Съдебната палата

Силите на реда отцепиха мястото на инцидента
17 юни 2019 22:31,
39
Масов бой в София на метри от Съдебната палата
Снимка: pixabay.com

Масово сбиване в центъра на столицата, на метри от Съдебната палата, наложи спешна намеса на полицията.

Силите на реда отцепиха мястото на инцидента, предава БНР.

Няколко души са задържани за снемане на обяснения. По първоначална информация няма тежко пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Radio Teror anti UK преди 4 години
калибриращи масови убииства рповеждат терора бавно .. внимателно чести грешки са ..Мислят румънските малцинства за турско езични мюсулмани.. и им пускат клипове за такива хората иначе приветливи трудолюбиви се спасяват с родова охрана съхранена при повечето малцинствени групи в Европа.
25
0
 
0
 
! Отговори
радио терор има преди 4 години
март познат бе обсебен за около три минути след пускане на личен смарт фон на музика .прониква черен масов убиец и обсеби човека. няколко дни с е опитваха д а убият негови съседи чрез него.Тероризирани с радио терор след няколко часа обемно проникващ силен шум биват доувреждани с кибер терор внушаващ убииства с взрив и налични оръжия вкл нож вилица бутилки чаши.проведен експеримент сред пострадали от радио терора пускан от терориска на власт в завод в UK е довел до убииство на румънец в кемп
24
1
 
0
 
! Отговори
Кибер терор преди 4 години
Засечено е калибриране на техника з аобемно увреждане и обсебване на големи групи от хора.Ползва се дигитално холограмна звукова техника вкл ради терористична.Калибрират се обемно обсебващи пакети за различни етноси раси религии..След трайно звуково и проникващи радиационно холограмно увреждане следва обемно обсебванена големи групи от хора .Обсебващите се виждат ясно на снимките като летящи над групите същества..вижте ги как обсебват убиици в Сирия Радиото е ОПАСНО вредно вече
23
0
 
2
 
! Отговори
до тоя турчина преди 4 години
Бе, какъв турчин си ти, бе? Кюрд! Един турчин никога такава глупост няма да напише. И сега какво? Ще се хванеш за ножа ли? Защото тия поне са се били. Вие се изколвате като пилците, които сте. Кюрди!
22
10
 
9
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Нормално,шопскu ценностu
21
16
 
6
 
! Отговори
Ибрям Али преди 4 години
Националните особенности на българите-напият се,пре бият няколко беззащитни жени,деца и старци и се чувстват велики,това не е държава,добре че съм етнически турчин,слава богу
20
7
 
11
 
! Отговори
Заралия преди 4 години
Особености на соф-шопският етнос.
19
0
 
10
 
! Отговори
масов преди 4 години
На колко метри питам ?
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На милиметри от съдебната палата масово масторбираха разни герберасти.После са изпразниха върху съдебната палата масово .
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля да се въведе гражданството отново.Не може някви селяни от намайната си да ми създават правила в столицата.Направихте от градовете големи села. . Не искам хора да ми правят кладенци пред блокаМакар и декоративни селски мотиви променят съзнанието на гражжданите в село ражданиКъм една носталгия по селските обичаии и нрави да са бият като хайдути ида крадат като такива.Моля напуснете столицата и трите оснновни града върнете се при вашти селдски корени и майки.М.д.т.с.
16
2
 
23
 
! Отговори
Махленска клюкарка преди 4 години
Като чета коментарите тук и всички са възмутени от лоши шАфьори, хулигани, кучета без каишки, колела по витошка и т.н. Оставам с впечатлението, че форумците са най-праведните. Като излеза и само простотия виждам. Кажете къде живеете и аз да се преселя във вашия перфектен град. Или се замислете, че и Вие сте същите, като сбилите се-биете се по кръстовищата, предреждате се, вашето не хапе...схващате
15
6
 
10
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
репетиция за преврата на русофилитеХахахахахахахахахахаха, я напиши нещо повече за тоя преврат, че сега преди малко една мълния ми трясна антената и ми изгоря радиостанцията и не мога да питам Москва :)
14
7
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Прилив на демокрация и евроценности пак ;) !!!
13
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е било вътрешно партиен конфликт в герб !
12
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постановка убеден съм.Живея в Суха Река впечатление ми прави групи от мускулести момчета от ромски произход (кафява кожа характерното хъхрене,анцунг на голо които обикалят на групички с желание да се бутнат в някой той да не им направи път или да им каже нещо и те да го пребият.Ушевите се правят че не ги забелязват или направо бягат от тях.Жалки са както винаги.Обмислям придобиването на някакъв вид огнестрелно оръжие в случай че някой от ромско-клошарският им клан реши да ме нападне.
11
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не идвайте в София! Много е лошо! Ако можете, убедете и роднините си да не идват! Гордейте се със селата, в които живеете и не ги напускайте!Тук нямаме нужда от вас.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Да бе, как не :)
9
1
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Да се бяха сбили пред районното по-добре.
8
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 10 Че тя Варна лятото наброява 1 милион души с туристите, а София става 800 000. Муахахахах....Лятото кой град е село питам аз.
7
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не живея на село. Варна и Пловдив ако наричаш села, виж си твоята кочинка от панели оъ соц а . Като мина покрай кофите за *** видя стари мебели от 39 та година ми става смешно. И не се надувай . Твоят корен и той от някое село произхожда. Не отговаряш на някой, който не Ви познава . Не може да ме обидиш на село.