Катастрофа на "Орлов мост", две таксита се удариха

Една от колите се е обърнала по таван
18 юни 2019 08:22,
14
Катастрофа на "Орлов мост", две таксита се удариха
Снимка: Bulgaria ON AIR

Tежка катастрофа между две таксита стана на кръстовището на "Орлов мост" в София късно снощи, съобщи Bulgaria ON AIR.

Едната кола се е обърнала на таван, а другата се е качила на тротоара.

На мястото на инцидента са пристигнали екипи на Спешна помощ. От полицията отказват информация колко са ранените и какво е състоянието им. Щетите и по двете коли са сериозни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пс.увните заваляха.То аз то *** излитания ей това и в бързи и яростни го няма.За друго не знам но едно е сигурно и то си личи и по коментарите във форума след сблъсъка таксиджиите са се псували докато им свърши плюнката показвали са се средни пръсти на ръцете и краката и накрая може и протестно да са се од.упи.ли един на друг като в смело сърце.Като е дошла полицията са снимали клип на Азис с палка и гол г.ъз.Егати изпростелия народ в бардакиански Булгарис.тан.
5
0
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 4 години
До Бирено мечеТи жена ли си, мъж ли си....съдейки по наименованието ти си ТО!!!
4
1
 
3
 
! Отговори
шоп преди 4 години
Едне нощ си поръчах такси до летището. Изпратиха ми един ***, който караше като луд. По естакадата над Гара Искър, имах чувството, че ще излетим. Казах му, че аз не бързам, а той ми се тросна - "Да, ама аз бързам".
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За професионални шофьори таксиджиите масово карат ужасно зле. Наскоро се возих при един дето постоянно въртеше волана наляво-надясно без очевидна нужда, явно го е гледал в някой филм. Или ще карат много бавно, или много бързо, карат по средата между лентите, безумни изпреварвания и т.н. *** то като повечето са представители на електората не може да се очаква много от тях. На поне 80% трябва да им се отнемат книжките и лиценза за таксиметрова дейност. Да не говорим, че повечето са бандити.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бакшишите сутрин са като бесни. Цяла нощ куките са ги щавили, защото все нещо не им е наред, а след осем излизат и дай. И използват времето между пет и осем и половина, да избият нещо.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не бе,гущер си и то светещ!