Столични райони остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
18 юни 2019 10:04, Анисия Иванова
0
Столични райони остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 19 юни, съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. "Ботунец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на кв. "Кремиковци“, кв. "Сеславци“. Със слабо налягане на водата ще бъде кв. "Ботунец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Радивоя“ и ъгъла с ул. "Св. Георги Победоносец“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Паша Христова" в. "Манастирски ливади - запад“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на ул. "Паша Христова“ - от ул. "Синанишко езеро“ до ул. "Борис Димовски“, ул. "Синанишко езеро“ - от ул. "Мур“ до ул. "Богомил Райнов“, и ул. "Богомил Райнов“ №1, №2, №3. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Паша Христова“ и ъгъла с ул. "Борис Димовски“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Велбъжд", кв. "Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи на ул. "Велбъжд“ - от ул. "Поп Грую“ до ул. "Станислав Доспевски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Велбъжд“ №44А.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари