Питбули нападнаха 8-годишно дете в столичен квартал

Собственикът твърде, че кучетата искали да си поиграят
20 юни 2019 08:44,
163
Питбули нападнаха 8-годишно дете в столичен квартал
Снимка: pixaBay

Питбули нападнаха дете в столичния квартал „Манастирски ливади”.

Инцидентът е станал вчера по обяд. Милена Янчева е била на разходка с двете си деца. 8-годишната ѝ дъщеря карала колело зад блока, когато изведнъж два питбула я подгонили.

Нападнатата от питбул: Беше по-бърз, не успях да се скрия

Кучетата били вързани едно за друго на една каишка и били без намордници. Собственикът им не успял да ги хване. Излезли и други хора, които се притекли на помощ.

Според собственика кучетата са искали да си играят с детето.

Майката е извадила медицинско удостоверение и смятат да си потърсят правата. Ще подаде и жалба. Тя призова в социалните мрежи собственикът да се свърже с нея, за да разбере дали кучето е ваксинирано против бяс.

Питбул нахапа пенсионерка, минавала пред къщата на съселянка

„Не трябва такива опасни кучета, които се отглеждат в домашни условия, да са без намордници и каишки покрай блоковете”, заяви Милена Янчева пред bTV.

Предстои детето да бъде ваксинирано против тетанус. Родителите трябва да преценят дали да поставят и инжекция против бяс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** държава! Колеги румънци се чудеха защо хората си разхождат кучетата бе намордници. Такова нещо няма нито в Русия, нито в Украйна, нито в Румъния. Все места на които съм бил. За развития свят няма смисъл да се споменава.
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз знам,че когато кучето види нещо да се движи то го гони с лай,аз лично съм се обидила,на мои приятели кучето е питбул познаваме се с кучето от както се роди,един път бяха го испуснали .Един ден докато си карах колелото го видях с друго куче и ме подгониха, замалко да ме охапе ,но имаше един човек, който видя всичко и ги викна.
133
5
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Крайно време е да се забрани отглеждането на кучета на Софията - и така си имаме достатъчно проблеми. Който му е зоро да гледа така гад, да оти на село! Аре баста!
132
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучкаров, щото някой си бил паркирал неправилно колата, ти трябва да си насъскаш кучетата да го разкъсат ли? На какъв се изживяваш?
131
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от кучкари
130
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен до 91,92 преди 4 години
В кой по точно държави, живея в Испания, имам и питбул, регистриран, ваксини, чип, захраховка и т. н, със сигурност породата не е забранена, кучето ми е на 12 години
129
19
 
7
 
! Отговори
Кучкар преди 4 години
Не са виновни животните,а хората.до примерните граждани,ако аз си пускам животното без каишка на определи места,които съм преценил,че не са опасни,то те винаги ли спазват закона.например никога не паркират върху тротоари или на забранени места.същото е,за да премина трябва да изляза на платното,където може да ме блъсне кола.и пак нещата стигат до човека.стана модерно да се пускат всеки ден новини за нахапани от кучета,и хората да цъкат с език.така настройват общественото мнение срещу животните.
128
7
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
Deba i kuckarite v taq durjavaTe za teh pari nqmat a gledat pomiqri
127
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питах веднъж един кучкар що не си е вързал кучето и той ме гледа и пита ти да не си от общината...тоест важно му е от коя институция съм а не какво и защо питам...е те това говори много
126
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България наказват само нормалните. Не нормалните не можеш ги наказа. В България и в частност София има твърде много не нормални.
125
3
 
8
 
! Отговори
Ставрю преди 4 години
Чудя се къде са властите полиция ветеринари. Малеее ще ми ухапе детето
124
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
би трябвало бойни породи да са забранени, след като не може да бъде наложен контрол и собствениците не са дорасли, по-добре да ги няма
123
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И собственика не мутра, а стара баба дето ги храни от балкона.
122
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бе, не са питбули, бездомни са. Нещо бъркате.
121
5
 
18
 
! Отговори
ЗащоТо преди 4 години
Защо всеки обвинява собсвеника и кучетата и никой - контролния орган? Ако има достатъчно контрол и санкции, това няма да се случва. Защо не организираме протест срещу безхаберието на общината? Коментираме само симптомите на една болест, а не причинителя...
120
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Собственика на кучетата е Недик Недев една гологлава мутра фитнес инструктор а гаджето му само да ми падне да и покажа едно фитнес помпане
119
2
 
14
 
! Отговори
179 преди 4 години
Трябва да се направи комисия и да ходи всяка седмица при собственика и да гледа как той гледа и възпитава кучето. Другият вариант е да се забранят опасните породи.
118
0
 
3
 
! Отговори
До 105 преди 4 години
Браво! Абсолютно сте прав!
117
2
 
44
 
! Отговори
До 99 преди 4 години
И как едно дете ще покаже на непознат питбул че то командва? Всяко дете ще се уплаши като го подгони куче, какво остава за две. Те вече са глутница. Вашия питбул децата го познават и той тях. Освен това не се знае дали някои ден няма и той да ухапе. И тия питбули досега сигурно не са хапали, ама... А като чуя че искали да играят зле ми става. Аз или децата ми длъжни ли сме да забавляваме нечие куче защото видите ли на него му се играело...ЗАБРАНА НА ТЕЗИ ПОРОДИ!!!!
116
3
 
27
 
! Отговори
фори преди 4 години
Само питбули ли!Ами всекидневните атаки на уличните кучета,които са оставени от държавата да ни тормозят вече години наред.