Столични райони остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
25 юни 2019 09:30, Анисия Иванова
2
Столични райони остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 26 юни, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цар Иван Александър“, жк. "Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Цар Иван Александър“ - от ул. "Дебелец“ до ул. "Галичник“, ул. "Галичник“ - от ул. "Цар Иван Александър“ до ул. "Цар Симеон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Цар Иван Александър“ и ъгъла с ул. "Лейди Странфорд“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Николай Хайтов", жк. "Изток“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в на ул. "Николай Хайтов“ - от ул. "Самоков“ до ул. "Фредерик Жолио Кюри“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Николай Хайтов“ и ъгъла с ул. "Атанас Далчев“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Будапеща“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в на ул. "Будапеща“ - от ул. "Тимок“ до бул. "Сливница, ул. "Панагюрище“ №1, №2, №3. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Будапеща“ и ъгъла с ул. "Панагюрище“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Заглавие СВ преди 4 години
Ми да! С Пълни Сълзи, че да напълните цистерните за Софето по райони както е подадено :(((??);)
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И, кво сга ? Требе ли да ревнеме у селу ?