Закопчаха столични полицаи, пласирали дрога

Осъществява се акция на СДВР
27 юни 2019 12:50,
22
Закопчаха столични полицаи, пласирали дрога
Снимка: архив "Булфото"

Столични полицаи бяха арестувани при акция на "Вътрешна сигурност", събщава bTV.

От МВР официално са потвърдили за осъществяването на операцията, но без да дават допълнителни данни за повода и резултата.

По неофициална информация униформените са задържани по подозрение, че са ангажирани в пласирането на наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
10
 
! Отговори
venix преди 4 години
Добър ден! Това се знае от години! Да не говорим, че е държавна политика...
19
2
 
2
 
! Отговори
арматуриста преди 4 години
БСП когато беше на власт,вкараха в МВР много " наши" момчета ,както и в адвокатурата,прокуратурата ,съдът и като нотариуси.Те са " На всеки километър".За едно гражданско обикновено дело от райьонен съд,ще де разведат до по висшите съдилища и накрая пак до районния съд.Цялате игра е да се нагушат всички магистрати.Да му мисли байни,който няма пари за тия хиени,остава без имот!
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В столичното 7 РПУ няма дори кандидат за полицай, който да не е наркодилър, сутеньор или автоджамбазин. Всичките са с конкурс подбирани.
17
1
 
20
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
МВР е "кучето-касичка" на ПП ГЕРБ. От наркопласмента идват и парите за ОПГ-то. Затова ГЕРБ може да върне всяка една "субсидия", че и да накупи на кило няколко курбанбашийски партии;))) Навремето постоянно Борисов отстрелваше наркодилърите. И никой не иска вече да работи като такъв. Затова тази важна за ОПГ-то дейност бе прехвърлена към редовите полицаи;))) И МВР се превърна в един огромен наркозавод "Светло Бъдеще-ПП ГЕП"!
16
1
 
25
 
! Отговори
ужас преди 4 години
Всички виждаме и искаме в полицията да се направят чистки и сериозни реформи само в МВР и правителството не го виждат и наливат пари в пробита система.В САЩ и някой европейски страни и Русия всеки полицейски служител който доказано е обвинен в престъпление и корупция му се отнемат всички привилегии и пенсията и не може повече да работи на държавна служба.А у нас ги пускат и пенсиониран с огромни пенсии и обезщетения е!?
15
0
 
18
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Неееееие не вервам хахаххахахахаха сега е време и сутиньорите с фуражки да ги приберете!!!
14
2
 
24
 
! Отговори
Н.ВАСИЛЕВА преди 4 години
Преди години имаше заповед от действащият тогава министър полицаите да бъдат на ротационен принцип,а не само в едно РПУ-вдигнаха се полицаите на протест и тази заповед беше отменена.Сега необезпокоявани "съдействат" на тези от които трябва да пазят обществото и си докарват добри пари.Я се пробвай да ги "обезспокоиш" ако ти откраднат нещо или ти разбият вратата на дома-разходят те 5-6 пъти до РПУ-то и резултата е-прекратява се-" НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ"
13
1
 
21
 
! Отговори
направете го преди 4 години
Само двама полицай ли?народе това е обида за народа на фона на корупцията и бандитизма който се шири безнаказано в полицията!и какво още трябва да стане в 4-РПУ за да се разформирова и служителите да се уволнят,ясно се вижда че там има полицейска банда.....
12
1
 
31
 
! Отговори
жестоката истина преди 4 години
Ако не знаете да ви кажа че полицаите не плащат данъци и осигуровки към НОИ,но ползват социалната и осигурителна система в пълен пакет и получават големи пенсии,това значи че ни я обикновените хора с нашите данъци и осигуровки ги издържаме напълно,а те с какво ни се отблагодаряват и как се държат!?
11
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почти нема полицай който да не е в некаква далавера. Малко са честните и почтени полицаи в днешното време. Полицай сега повечето са за заплатичката, стажлето и си бачкат частпрома - станаха замеделци, трактористи, зеленчукари, мантьори и какво ли още не , че и наркоплсьори, и сутеньори. Но са си електорат и не се пипат. Тук там само по нещо.
10
1
 
33
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Това не е новина, това е ясно и на децата в училище, понеже виждат как дилърите биват подминавани от шкембетата с фуражки, но тези които са си купили от тях ги ровят по пейките и по парковете за по 1-2 грама трева. Та и за това няма декриминализация или поне минимум за лична употреба, понеже бизнеса е голям и властта участва в него.
9
1
 
23
 
! Отговори
До8 преди 4 години
Ами да станат шофьори, стругари, зидари, там ИМА супсидии и високи заплати!? Бездарните лентяи!
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямат субсидии, ниски заплати - и правят като партиите - продават се на олигарси, наркобосове и сутеньори. Държавните партии узакониха това с последните промени в субсидиите.
7
4
 
41
 
! Отговори
защо? преди 4 години
В лошата Русия подобни задържания на мръсни полицай се снимат с лице и имена и се показват по телевизията а у нас мръсните полицай се крият и се пазят в тайна...
6
0
 
39
 
! Отговори
цирк преди 4 години
До Ха-хаПолицейска конкуренция ги е натопила....
5
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то като погледнеш че Бай Тиквун сложи за министър шАфьорчето на Мето Илиенски, какво друго да очакваш?!
4
0
 
45
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Ти да видиш! Ще са се пробвали в територията на съседното РПУ ...
3
0
 
42
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 4 години
Споко, ще ги пуснат. Колегите им са *** доказателствата при ареста.А съдът ще ги възстанови на работа после.
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро утро!
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те са най голямата мафия, нормално.