Фандъкова обеща: Ще почистим 105 км речни дерета

Почиства се и коритото на Искър като превенция срещу наводненията
4 юли 2019 23:58, Анисия Иванова
12
Фандъкова обеща: Ще почистим 105 км речни дерета
Снимка: Facebook

Всяка година почистваме средно по 100 км речни корита и дерета. Това написа кметът на София Йорданка Фандъкова в официалната си страница във Facebook.

"Тази година се почистват 105 км. В район "Нови Искър“ вече са почистени 9 км. Районът е най-ниската точка на София, затова с кмета Даниела Райчева организираме почистване през година на участъци от речните корита", посочва Фандъкова.

"Предстои да започнем изграждането на втори етап от дигата на р. Лесновска. Миналата година почистихме първите 5 км от коритото на р. Искър – заедно с превенцията на наводнения се оформя и зона за отдих и разходки. Планирали сме почистване на следващия етап от 10 км - от язовир "Панчарево“ до летище София", завършва Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
От къде е Фандъкова ?Кой и купи апартамент ?Колко сметки има по офшорни сметки много ооо но кой ще я проверка направи нали е на Бойко човек ????Какви пейки сложи в София ? Транспорт какъв е ? Топлофикациия как е ? Всичко е трагедия ?но и тя ще последва Цецо нали тя беше човек който изгони Цецо ??
10
0
 
4
 
! Отговори
БАЙ Хой преди 4 години
Кой в общината е от Град София?! Всички които усвояват едни пари са от провинцията. Жалкото е, че тези които напълниха София идват и с навиците си. И сме заложници по носталгията им по Нужника в задния двор на бащината им къща. Благодарение на Юрданка, град София е най-нещастната столица на държава от ЕС. Но нищо чудно когато ни управляват руснаците.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колко ли пари ядат с това... вече няма как на подобна новина да не се чудя колко крадат, защото вече не е въпрос дали крадат, а колко?
8
0
 
4
 
! Отговори
трайчо преди 4 години
Фандъкова това се прави ранна пролет преди да са започнали дъждовете, а не средата на лятото. Тук е много точна поговорката "след дъжд, качулка"
7
5
 
14
 
! Отговори
Дъртак преди 4 години
Даскалке крадлива, а укрепването и поддръжката на речните корита в границите на самия град? По времето на хитрия *** Тошо поне за това се грижеха - нямаше треволяци и храсталаци да разкъртват зидовете, циментираше се редовно, *** се чистеха от коритата, без никой да се хвали с това, просто съответните служби си вършеха работата. (И аз като студент съм бил в такива бригади.) Явно бяхме будали и не се сещахме, че общината трябва да се глозга до кокал, вместо да се грижи за града.
6
0
 
12
 
! Отговори
Батката преди 4 години
Кога?
5
1
 
18
 
! Отговори
А кой преди 4 години
ще прочисти София от нея?
4
1
 
25
 
! Отговори
Атанас преди 4 години
Незнам защо ,когато в държавата някои си върши служебните задължения трябва да търси признание или това да се счита за новина!!!
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната лъжа на тази крадла
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фъндо, кога ще свърши ремонта на Графа?Толкова милиони откраднахте, а грозотилището е невиждано.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка, некадърнице!