Вандализъм: Унищожиха дръвчета по столичната "Раковски"

Фиданките били посадени преди около 2 години
10 юли 2019 07:58,
82
Вандализъм: Унищожиха дръвчета по столичната "Раковски"
Снимка: Кадър bTV

Вандализъм в центъра на София – унищожени са дръвчета на улица "Раковски".

Фиданките са посадени преди около 2 години и са се развивали добре. Били са и обезопасени със заграждения.

Хората от района настояват вандалите да бъдат наказани, предава bTV.

От Столичната община обещаха, че ще изискат записите от камерите и ще подадат сигнал до полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
dog преди 4 години
Без коментар!!! Чупят дървета, унищожават цветя. ...По черните пътища към реките купища строителни отпадъци... и много *** !!! ПРИРОДАТА на българия е СЪСИПАНА и УНИЩОЖЕНА от хората... И САМО ОТ хората !!!
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПЕНКО---------------------------Не бъркай инакомислието с вандализъм.Тогава много хора не са били съгласни с комунизма,ама не са кършили дръвчета.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манталитетче.
26
0
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ВАНДАЛИЗМА ПРЕЗ 1956Г. Е БИЛ 3 СТЕПЕНИ ПО -ОТ ДНЕС!?!? ТАКА ВЪЗНИКВАТ ЛАГЕРИТЕ /ПОРАДИ ЛИПСА НА ЗАТВОРИ /!!! ЗАЩО ДНЕС ДА НЯМА ЛАГЕРИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕ- НА ЗАГУБИЛИТЕ СЪНАРОДНИЧЕСКИЯ СИ ОБРАЗ И ДЪЛГ !!! САМО ТРЯБВА ДА РАЗДЕЛИМ ПОЛОВЕТЕ И ЕТНОСИТЕ !!!!!!!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от ***.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До "Не искаме руски имена в България."И прабабите ти и те не са искали преди 150 години разни руснаци и финланци да се катерят по баирите, по рахатлък е било с турците, ама на....Предполагам син ти е трошил снощи дървета и пейки в знак на простест? Мразенето е свързано с невежество. И с историята е така, и с национализма. Най-обичаме да мразим....
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То колко здрави големи дървета отрязаха там. Например на ъгъла на Искър и Раковски.
22
2
 
3
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Вчера "розовите" отиваха на мач. Те са!!!
21
0
 
8
 
! Отговори
Лили Барута преди 4 години
Лелее,колко лош народ,навсякъде не само в БГ Не мога да вникна в психиката на такива хора...
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То това доведе фетишизацията на вандализма и насилието от соршоидите и умните красиви.
19
1
 
24
 
! Отговори
бъдещето ни преди 4 години
Невъзпитани, озлобени продукти на новодошлите в София. Арогантни, зли, комплексирани "деца"-садисти. По-зле са и от ро-мите, ония поне раждат.Защо закриха ТВУ-тата?
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ikarРазбирам, какво казваш, но ако обявиш война на някого, не можеш да се сърдиш на ответната реакция. Не е, като да сме си седели, да сме си яли салатката и да сме си жулели ракийката, а от един път, да е имал бум тряс, бомби и прочие от никъде, а ние да сме викали "бреййй кос танааа уеее" ....
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2019-a e.Това е публична зона. Камера, която записва на тъмно, покривайки цялата улица и праща към сървър, струва 200 лева.
16
1
 
16
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Няма да е трудно полицията да открие тези оли го фре ни, ако се размърдат, разбира се.Че те много се измарят да се крият по храстите с новите си камери. Снимането и наказването на нарушителите на ЗДП е важно, но и осигуряването на безопасноста на хората и защита на собственноста на държава, община и отделен човек е не по-малко важно!
15
1
 
10
 
! Отговори
гин-еколог преди 4 години
Ето тези е трябвало да бъдат терминирани още в 1-вия месец на бремеността.
14
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжалаление расте вандалско поколение с благословията на чалга родители, МОН и разни антибългарски НПОта. Подрастващите имат само права -никакви задължения. Разни агенции за закрила на "детето"им внушават, че всичко им е разрешено защото са деца. Пубери вият като " вуци"по улиците, държат се преднамерено предизвикателно,гърмят с пиратки,рушат...и не може и забележка да им се направи защото...били деца.Криворазбрана цивилизация е това.Така се създават безполезници.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за нищо не ставаме.......
12
2
 
50
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
...или по-добре - в Южният парк - в частта между Лозенец и Хилтън има цяла огромна поляна без нито едно дърво почти. Ако общината не планира да засее там царевица, значи трябва да се залеси. Да се издирят келешчетата, да бъдат заставени родителите им да купят по 10 фиданки - а после малките тарикатчета да бъдат пратени - с по една лопата - да копат дупки и да засаждат, нека се трепят три дена... а после - на всеки три дена - с кофи и туби да поливат новите дървенца, за да се прехванат.
11
1
 
41
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Пълната безнаказаност в обществото води до такива простъпки. Сега ще се окаже, че извършителите са "дечица", ще им се покарат кротко (за да не ги обидят) и ще ги предадат на родителите им да им се радват. В Германия други такива дечица изнасилиха момиче групово - единият все пак може да го накажат някак, защото - макар и на 14, това му е третото сексуално посегателство... другите ще ги пуснат.Я на тия вандали: един як пердах и после - с лопати да залесят някой баир край София? А ???
10
7
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Село,село ,наше село ! Наше село Сердика...