Питбул нападна в Бояна стопанката си и двама мъже

Младата жена взела животното от приют, за да се грижи за него
14 юли 2019 18:24, Василия Пейчева
122
Питбул нападна в Бояна стопанката си и двама мъже
Снимка: pixabay.com

Млада жена е с множество наранявания, след като е била нападната от питбул в столичния квартал "Бояна". С по-леки травми са двамата мъже, които са обучители на животното.

На мястото има полицейски екипи, предава БНР.

Пострадалата жена е собственик на кучето. Тя взела питбул от приют, за да го отглежда. За възпитанието на животното са се грижели двама мъже.

В ранния следобед в неделя питбулът е нападнал първо жената, която е с множество рани и травми по тялото. Двамата обучители са се опитали да й помогнат, но и те са били нападнати от животното.

В момента питбулът е в района на инцидента, има и екипи на СДВР. Чакат се екипи на "Екоравновесие", които да приберат кучето.

Води се разследване.


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
0
 
! Отговори
От баща ти преди 2 години
До SisiМного си зле
107
10
 
9
 
! Отговори
Хари Белафонте преди 2 години
Едно е ясно като бял ден - видите ли, че някой е взел да си отглежда питбул за домашен любимец, твърде вероятно има или мозъчни недостатъчности, или надхвърлящи ги по сила тежки провинциални комплекси, а често пъти и двете.
106
3
 
3
 
! Отговори
Мъжа ти до жена преди 2 години
До 90 а ние искаме да ви усмирим и да изпълнявате пълна програма
105
2
 
22
 
! Отговори
хроно граф преди 2 години
Преди двадесеттина години беше, питбул уби детето на кучкаря. Кучкарят играел нещо с детето си, а питбулът му го напада и го убива пред очите му.
104
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време ловните дружинки обявяваха кога ще имат мероприятие срещу безстопанствените кучета. Когато свършеха, всичко, което не беше вързано или затворено, беше мъртво, дори и да ти е пуснато свободно в двора. Нямаше прошка.Да, и в двора. Щом не е на синджир, може да прескочи и да ухапе някого. Затова - разстрел и след разстрела - червей. Това е толкоз просто и логично.
103
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агресивните животни в белите страни ги приспиват. Точка.
102
0
 
5
 
! Отговори
Аз ям преди 2 години
Маорите имат добри рецепти.
101
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две неща трябва де изчезнат - опасните породи кучета и Екоравновесие !Така ще се постигне някакво равновесие....
100
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две неща трябва да изчезнат завинаги от всекидневието ни - опасните породи кучета включително бездомните и Екоравновесие !!!
99
37
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от човека по-голямо зло няма...стига сте се правили на Господ...и тази порода е една от най-старите в света селектирана години наред и нито е създадена да убива хора нито е агресивна към тях даже напротив-една от най-добронамерените е....някой с нещо,че е провокирал кучето е отделен въпрос...
98
3
 
7
 
! Отговори
Az преди 2 години
Kogato ostanem 100 000 moje i SHTE se opravim
97
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора,разберете че има кучкари и кучкари.Няма нормален човек който да твърди ,че озлобени кучета дресирани да убиват са безопасни.Тези които го казват са болни хора с психични отклонения.Прочетете в нета има такива които твърдят че алигаторите са безопасни или гърмящите змии,черна мамба или отровни скорпиони.Понякога самите те умират твурдейки че е безопасно.Но пак ви казвам това са болни психически хора не трябва да им се обръща внимание.
96
4
 
58
 
! Отговори
До 93 преди 2 години
Правилно из коментарите се написа, че докато кучкар не пострада, не може да схване какво им е на пострадалите. Крайната мярка да искаме забрана на някои породи е, защото не се научиха кучкарите да слагат каишка и намордник. И умират хора. Кучкарите са виновни, един не виждам да се е научил на това просто нещо. После, ама защо да е забранено за някои породи. Ами заради манталитета на кучкарите.
95
2
 
30
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Дано се оправят по-скоро пострадалите. Жената като се възстанови да си вземе друг питбул.
94
18
 
14
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Целия ви текст е върха може би във фейк журналистиката ви, надминахте себе си. Обучители на кучета, а? И как викахте са го възпитавали? С некоя тояжка ли? А, да си вземеш питбул оставен в приют, не трябва ли да се досетиш, защо е оставено там? Хаахахаха направо съм се пръснал от вашата, нейната и на обучителите тъпота. Целия случай ми прилича на някаква нова схема, измислена от овчарите тъпи селяни чесани, които трябва да бъдат изгонени немедлено от София.
93
4
 
39
 
! Отговори
Видов ден преди 2 години
По-често такива случки трябва да има, май. Защото нахалниците разбират какво причиняват на другите само като им се случи на тях самите.
92
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нищо не ви е виновна породата,че да се забранява точно тя...ми да се забрани размножаването на роми тогава..те правят много по-лоши работи ежедневно не разбирате ли,че всичко е въпрос на въспитание щом не можеш да въспиташ подобно куче и то направи беля си понасяш последствията
91
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ма то само си е играло, ма
90
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой защитник на животните да се включи тук и да обясни как така се е случило това и защо беше и оня рев преди година за един боядисан пoмияp...
89
18
 
6
 
! Отговори
жена преди 2 години
Ние искаме усмирителни ризи за агресивни мъже.