Питбул нападна в Бояна стопанката си и двама мъже

Младата жена взела животното от приют, за да се грижи за него
14 юли 2019 18:24,
122
Питбул нападна в Бояна стопанката си и двама мъже
Снимка: pixabay.com

Млада жена е с множество наранявания, след като е била нападната от питбул в столичния квартал "Бояна". С по-леки травми са двамата мъже, които са обучители на животното.

На мястото има полицейски екипи, предава БНР.

Пострадалата жена е собственик на кучето. Тя взела питбул от приют, за да го отглежда. За възпитанието на животното са се грижели двама мъже.

В ранния следобед в неделя питбулът е нападнал първо жената, която е с множество рани и травми по тялото. Двамата обучители са се опитали да й помогнат, но и те са били нападнати от животното.

В момента питбулът е в района на инцидента, има и екипи на СДВР. Чакат се екипи на "Екоравновесие", които да приберат кучето.

Води се разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 65Съгласна съм освен разрешително трябва, и курс да минат как се гледа подобна порода кучета.
54
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се обърне специално внимание на тези, които са се занимавали с кучето! Какво са правили с него, какво могат, какво знаят. Бил съм свидетел как набедени "специалисти" и обучители са довеждали до напълно неадекватно и агресивно състояние иначе нормално куче, независимо от породата.
53
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всеки ден пумияри нападат хора...просто думата "питбул" превлича повече обществено внимание....да не говорим,че из горите е пълно с големи чобански кучета...
52
2
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 4 години
Щях да кажа, че е някой трябва да бъде убит, за да забранят някои породни напълно и да започнат да умъртвяват агресивни кучета по бързата процедура. За съжаление и смъртен случай вече имаше, и пак нищо не се случва.
51
2
 
36
 
! Отговори
Тялото преди 4 години
За съжаление 90% от собствениците на питбули ги взимат, защото им харесва да ужасяват останлите. Избиват си комплексите. Осиновен.... Кой знае какъв стопанин е имал, дето го е обучавал за убиец.За да боравиш с такива породи трябва да имаш специално разрешително. Или в наща радина по-добре да са забранени.
50
2
 
31
 
! Отговори
ined преди 4 години
Двамата "обучители" да си скъсат дипломите, а "приюта" да бъде затворен след като не са си свършили работата и не са приспали опасното псе , а са го дали на жената.
49
3
 
35
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Това, че приютеният питбул е нахапал собственичката си и двамата около нея не е добре, но явно трябва да има умъртвен от кучета собственици, за да се спре това безумие.Пред дома ми редовно минава господин с подобно куче и е без намордник, въпреки приетите от НС глоби. До нас има детска градина, не се знае в кой момент дали няма да се "отключи" характера на кучето и да нахапи някое дете.
48
1
 
26
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
За жалост много от животните в приютите са там с причина. Не са полагани подходящи грижи и някои от тях са безвъзвратно загубени. Лошото е, че се опитват да ги пробутат като мили животинки.
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До чукчаА за такива чукчи - дълга тясна риза от дънков плат с мно-о-о-о-о-о-го дълги ръкави. В краен случай - онова действие - в атласа - лишава до края на живота от горда възпроизводствена работа.
46
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големите кучета, особено тези породи за убиийства, трябва да бъдат иззети и приспани. Тези кучета са опасни, нападат и убиват хора. Къде са сега онези ***, които твърдяха, че наморниците били излишни? Винаги хората трябва да бъдат поставяни преди животните. Няма вечно да треперим, че поредното куче може да откачи и да нападне. Имаме много проблеми с демографията- ниска раждаемост, ранна смъртност, катастрофи и т.н., че да се тревожим сега и за пумияри. Моля, спасете ни от тях.
45
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мастията си намерила това което е искала.... Твърдия и широкия и едни остри зъби в бонус
44
3
 
4
 
! Отговори
До 51 преди 4 години
Въображение или не това което казах си е факт ,като не ти харесва мнението ми има други сайтове аман от моралисти и комлексари.
43
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото търсила това намерила кучкарката - нека иде си осинови булмастиф.
42
1
 
12
 
! Отговори
Berba преди 4 години
Газ Мечо! Късай Куме! Сцепила ги е мастийкатаа.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 50 аз не изпускам мъже, но щом говориш за мъже явно ти ги изпускаш така ,че търси си мъж.
40
4
 
8
 
! Отговори
ммм преди 4 години
До До 22Е, ти явно не само си "чувал", но и съвсем отблизо си виждал, "какво правят разни жени с кучета ,коне и тнт "... Но не се увличай ... Изпускаш разни мъже... Нещо прикриваш ..., "тнт" професоре ...
39
1
 
26
 
! Отговори
Аман от кучелюби! преди 4 години
В случая съм на страната на питбула.
38
0
 
26
 
! Отговори
РККА преди 4 години
Къде раздават такива кучета да взема едно за тъщата...ПП.имам да си връщам за питбула де тя ми натресе у нас..
37
5
 
26
 
! Отговори
чукча преди 4 години
За този куч и братчетата му само Доктор Макаров с 9 милиметровата инжекция. В краен случай може и асистент Секиров отзад в атласа!
36
3
 
18
 
! Отговори
339 преди 4 години
Възпитатели-ами общежитие.Куче без намордник и водач9пръс,пръс,клъц,клъц-и хайде на лъвовете в зоопарковете.Останалото е ала бала.