Столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
21 юли 2019 11:47, Анисия Иванова
3
Столични квартали остават без вода утре

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 22 юли, съобщиха от дружеството.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. 646 кв. "Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. "Дон“ от ул. 646 до ул. "Лозище“,
по ул. 646 - от ул. "Дон“ до ул. "Орхидея“ и част от местност "Подлозище“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Дон“ ъгъла с ул. 755.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. "Света Мария Магдалена“ вилна зона "Симеоново - север“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Света Мария Магдалена“, ул. 82, ул. 83, ул. 85, ул. "Шумако“
по ул. 82 - от №7 до ул. "Света Мария Магдалена“, по ул. 83 - от №1 до №4А. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Света Мария Магдалена“ ъгъла с ул. 82. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. "Къпинка“, кв. "Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи по ул. "Къпинка“ от №20 до ул. "Акад. Петър Динеков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Къпинка“ №20.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Васил Левски“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи по ул. "Васил Левски“ - от ул. "Елин Пелин“ до ул. "Ленището“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Левски“№12.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Софийска вада преди 4 години
Ще ухае на орхидеи и къпинки утре.
2
0
 
2
 
! Отговори
НедоВолен преди 4 години
Пишете с различими букви кварталите, че да не е нужно да ви чета цялата статия, за да разбера къде ще има спиране.
1
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
След успешната операция "Свинsка чу$а" (сви$я и чу?а са цензурни думи, а евреи не е), евреите започват мероприятието "Радиоактивна вода".