Атакуваха с нож композитора Росалин Наков, взели му 10 лв.

Нападението е станало в столичния Западен парк
5 авг 2019 09:40,
41
Атакуваха с нож композитора Росалин Наков, взели му 10 лв.
Кадър: YouTube

Нападнаха с нож и отвертка известният композитор Росалин Наков, работил по множество проекти на Лили Иванова, Йорданка Христова и Васил Петров. Нападението станало преди няколко дни в столичния Западен парк.

"Както всеки ден правех своята разходка в парка, по обяд. Бях пресрещнат от две млади момчета. Едното застана пред мен, а другото, което държеше нож и отвертка, стоеше зад мен. Насочиха оръжията си много близо, буквално ги опряха. Попитаха ме имам ли пари и в този момент, за щастие, имах и им дадох. Цената на моя живот зависеше от 10 лева”, разказва Росалин Наков пред Нова.

Нападателите дори не били маскирани, а просто са се разхождали, добави композиторът. В тази част на парка обаче камери за видеонаблюдение няма.

"Понякога срещам конна полиция, но това се оказва крайно недостатъчно”, посочи Наков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
Заварчик преди 4 години
Баща ми ме научи да колям прасета и зайци още от малък и така до днес. Нося си камата отзад на колана за самозащита ако тия направят грешката да ми извадят нож ще *** като настъпен пинчер.
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Често минавам през този парк и поради спецификата на работата си нося и лично бойно оръжие. Тези ако ме срещнат какво да ги правя ?п.с. питам риторично, иначе съм наясно със закона и какво може и какво не ...
29
0
 
15
 
! Отговори
корупция преди 4 години
В този парк всичко е разкопано от Фандупкова и зарязано, вече цяла година няма осветление. Но пък небостъргача на Артекс пак ще се строи и ще има много тераски.
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Оправлението на банкянската Тиква е ТАКА!!!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МЕТО, НИНЧЕ, ДОГАНЧОНе са само детските раждания. Проблемът са всички онези, които раждат, без да са в състояние да изхранват децата си и дори не щат да работят, когато им предложат работа.Затова, на такива жени - само 37 лв детски надбавки и то само за първото дете. За второ дете, родено от неосигурявани родители - тежка глоба, отнемане на детето, а родителите да работят принудително, за да изплатят глобата и издръжката на детето в социален дом.Иначе няма изгледи да се оправим.
26
2
 
15
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
До МЕТО, НИНЧЕ, ДОГАНЧОПроста промяна в закона: Помощи и детски само за данъкоплатци с поне 5 години трудов стаж. Това е единствения начин да ги стимулираме да се хванат на работа и да станат част от обществото, иначе ще си ги хрантутим цял живот! Затова хората масово бягат, защото да си данъкоплатец в тази държава значи да имаш само задължения и насреща няма нищо, а неданъкоплатците са с привилегии и закона не ги лови. Закона наказва само данъкоплатеца, за мързеливите не важи!
25
0
 
22
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Нека да отгатнем - разследването е срещу неизвестен извършител и след 10 години ще бъде прекратено по давност. Как едните закона не ги лови, а честния човек за фиш от 20 лева го съсипвате? Егати държавата щом данъкоплатеца е репресиран, а криминалния контингент е издигнат на пиедестал! Скоро няма да има кои данъци да ви плаща и тогава да видите какво ви чака, защото тия хубосници ще ви изядат като ни няма нас които да ограбват!
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
жената гладен , децата и той бате .
23
0
 
6
 
! Отговори
Крушата има опашка преди 4 години
До УВО 93След промените писаха за големи страхотии, вършени от бащата на този в първите месеци след 9 септември. Писа се и за простотиите, вършени от неуката му майка, след като съпругът й станал големец. Писа се също така, как тази жена, бидейки вече в климактериума се сдобила с диплома за висше образование. Никой не разбрал как точно е станало това, защото вечно е придружавала мъжа си в странство.Но добруването на този мой съученик след 10 ноември дори се увеличи, сега е богаташ.
22
2
 
4
 
! Отговори
Беше през соца преди 4 години
Пак До УВО 93Този същият неколкократно присвои и вещи на момичета, но в тези случаи дебнеше кога няма никой наблизо и гледаше да не го видят. Но все някой го виждаше. Той обаче не върна никога нищо на никой от ограбените.За рождените си дни черпехме бонбони, минавайки покрай всички чинове. След като дойде този, не чакаше да се стигне до неговия чин, а скачаше пръв, с двете шепи грабеше бонбоните и тъпчеше в джобовете си. По неговия пример се поведе само едно от момчетата, син на работници.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До УВО 93В основното училище, когато бяхме вече в пубертета, в паралелката дойде нов ученик. Баща му беше посланик на Бг някъде си. Беше грозновато, мързеливо момче. Не учеше, пишеха му тройки по милост, но след това се оказа ученик в една от елитните гимназии. После, още на 25 г. го назначиха и него в посолство в западна държава.Но в училище, в 7-и 8-и клас, направо "джобеше" от други момчета без да се крие. Пред всички, още в класната стая отнемаше каквото му хареса.
20
0
 
14
 
! Отговори
СМРТ преди 4 години
При ГерББ е така!
19
13
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 11 преди 4 години
По Живково време режеха пръсти и уши, ако са украсени със злато. Случи се веднъж да отрежат цялата ръка на жена от китката надолу, защото носела много пръстени.Не, че заплашената жертва не би си дала бижутата. Но специално крадците от боята бяха достатъчно нагли, за "да не си губят времето", докато чакат заплашеното лице само да си даде златото.Това се случваше по тъмно на улицата, по спирките, пред входа на дома, когато човек си търси ключа. Случваше се и на мъже.Но медиите не съобщаваха.
18
0
 
15
 
! Отговори
Ние плащаме данъци преди 4 години
От тях се отделят пари за поддръжка на паркове - да имат градовете ни "бели дробове", да има къде трудещите се да отдъхват и да заведат децата си на чист въздух и в делника.От данъците ни се отделят и пари за изхранване и развъждане на едни.И тези - хрантутените, за благодарност, секат дърветата, отгледани с наши пари, за да се греят, макар че пак от нашите данъци им се дават помощи и за отопление.Но не им стигна и това. Дебнат ни с ножове в НАШИТЕ паркове, за да ни отнемат и дребните пари!
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей ти с дебитната карта, да не те обръснат на сухо само ако нямаш пари в кеш!?
16
0
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
От доста време се разхождам само с дебитна карта и ще им е трудно да вземат нещо.
15
0
 
11
 
! Отговори
? преди 4 години
Има проблем със Западния парк.
14
3
 
22
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Стабилна демокрация и светли евроценности, имате права, право да ви убият на улицата етнически електорални елементи, право да промиват мозъка на децата ви в училище с либерална пропаганда и все такива прекрасни светли дни ще ви чакат занапред ;) !!!
13
27
 
14
 
! Отговори
УВО 93 преди 4 години
До АнонименПо Живково време престъпността беше по-голяма и брутална от сега ,но беше тайна.
12
0
 
26
 
! Отговори
бла,бла преди 4 години
Направи ми впечатление как при стрелбата в САЩ, обясняваха как бял мъж е отговорен за нея, а тук и на други места, при други случки, никой не обяснява и не обявява етноса. Само споменавам, нищо друго.